Review: Bosch WGG2440REU, Mașină de Spălat Rufe 9 kg, 1400 RPM, EcoSilence Drive, SpeedPerfect, AntiVibration Design, VarioDrum, Clasa A – Pareri

Bosch WGG2440REU, Mașină de Spălat Rufe 9 kg, 1400 RPM, EcoSilence Drive, SpeedPerfect, AntiVibration Design, VarioDrum, Clasa A
Bosch WGG2440REU

Product Name: WGG2440REU

Product Description: Bosch WGG2440REU este o mașină de spălat rufe standard cu încărcare frontală de culoare gri cu rama hubloului de culoare neagră. Capacitatea de încărcare a mașinii este de maxim 9 kg și are o viteză de centrifugare ce poate ajunge până la 1400 rpm.

Brand: Bosch

 • Design
  (4.4)
 • Tehnologie si functii
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4)
4.5

Review pe scurt

Bosch WGG2440REU este o mașină de spălat rufe cu performanțe foarte bune, ce are incluse multe funcții extra. Prețul este destul de ridicat având în vedere că nu este un model smart.

Pros

+ Motor EcoSilence Drive

+ Clasa energetică A

+ Funcție reîncărcare

+ Protecție împotriva inundațiilor

+ AntiVibration Design
Vezi pretul de azi

Cons

– Zgomotoasă la centrifugare, 71 dB

– Prețul este cam mare

Un electrocasnic ce îl regăsim aproape în toate casele este mașina de spălat rufe. Acesta ne ajută să economisim timp și efort, plus rufele ies mai curate și aproape uscate după programul de centrifugare, chiar dacă sunt stoarse la o viteză mai mică. Astazi analizam modelul Bosch WGG2440REU.

Bosch WGG2440REU
Vezi mai multe poze

Bosch WGG2440REU este o mașină de spălat rufe standard cu încărcare frontală de culoare gri cu rama hubloului de culoare neagră. Capacitatea de încărcare a mașinii este de maxim 9 kg și are o viteză de centrifugare ce poate ajunge până la 1400 rpm.

Acest model de la Bosch este încadrat la clasa energetică A și are incluse funcții precum: protecție împotriva inundațiilor, motor EcoSilence Drive, design anti-vibrații, funcție de reîncărcare sau SpeedPerfect.

Dimensiunile mașinii sunt standard, înălțimea este de 84.8 cm, lățimea de 59.8 cm și adâncimea de 59 cm.

Specificații mașină de spălat rufe Bosch WGG2440REU – Păreri

Bosch WGG2440REU este o mașină de spălat rufe ce are o capacitate generoasă de 9 kg, fiind un model potrivit pentru familiile formate din 4-5 membri.

Bosch WGG2440REU usa deschisa

Motorul EcoSilence Drive oferă performanțe excelente la spălare, are un grad mare de uzură, în plus este și foarte silențios.

Viteza de centrifugare poate ajunge până la 1400 rpm, rufele rezultate având un grad de umiditate redus și se vor usca imediat.

Mașina de spălat rufe Bosch WGG2440REU are un număr de 15 programe de spălare pentru articole din bumbac, culori închise, lână, sintetice, delicate sau articole sport, program special de spălare cu ajutorul aburului HygienePlus sau program de curățare a tamburului cu reminder.

Sunt disponibile și două programe rapide de spălare pentru rufele puțin murdare de 15 sau 30 minute. Programul ECO, ce are consumul cel mai mic de apă și energie are o durată de 3 ore și 48 de minute.

Bosch WGG2440REU este un model ce are un consum redus de energie, acesta este încadrată la clasa energetică A și are un consum de numai 46 kWh la 100 cicluri de spălare. Consumul de apă pentru un ciclu de spălare complet cu încărcătură maximă este de 48 litri.

Nivelul de zgomot produs în timpul centrifugării ajunge până la 71 dB, poate deranja un pic, mai ales pe timp de noapte.

Bosch WGG2440REU eficienta

Funcții și tehnologii

Ca și tehnologii incluse, modelul Bosch WGG2440REU are câteva ce cu siguranță merită menționate:

 • Motor EcoSilence Drive: motor silențios cu un consum redus de energie și o durată lungă de funcționare.
 • VarioDrum: sistem unic ce spală delicat și eficient orice tip de articole fără ale deteriora sau șifona.
 • AntiVibration Design: mașina are pereții laterali izolați pentru a reduce vibrațiile și zgomotul din timpul folosirii.
 • Funcție Reload: opțiune ce vă permite adăugarea de articole după pornirea programului de spălare.
 • SpeedPerfect: timpul de spălare este redus cu până la 65% prin activarea acestei funcții fără a compromite rezultatele de spălare.

Bosch WGG2440REU panou

 • Timer: mașina poate fi programată să pornească programul de spălare cu o întârziere de maximum 24 de ore.
 • Protecție AquaStop: senzori ce opresc automat alimentarea cu apă dacă mașina sesizează scurgeri.
 • Sistem electronic de control al balansului: rufele din interior sunt distribuite uniform pentru o spălare eficientă și pentru a reduce semnificativ vibrațiile din timpul stoarcerii.
 • Blocare butoane: prin activarea acestei opțiuni interfața mașinii se blochează în timpul funcționării pentru a evita apăsarea accidentală a butoanelor.
 • Semnalizare finalizare program: semnal de avertizarea audio la finalizarea programului de spălare.

Va recomand sa cititi mai mult despre masinile Bosch:

Plusuri Bosch WGG2440REU

+ Motor EcoSilence Drive

+ Clasa energetică A

+ Funcție reîncărcare

+ Protecție împotriva inundațiilor

+ AntiVibration Design

Minusuri

– Zgomotoasă la centrifugare, 71 dB

– Prețul este cam mare

Concluzie

Bosch WGG2440REU este o mașină de spălat rufe cu performanțe foarte bune, ce are incluse multe funcții extra. Prețul este destul de ridicat având în vedere că nu este un model smart.

Vezi pretul de azi