Whirlpool FreshCare+ FTM229X2BEU, Uscator de Rufe, 9 kg, A++, Cu Pompa de Caldura, Al 6lea Simt si Motor Inverter

Whirlpool FreshCare+ FTM229X2BEU
 • Design
  (4.7)
 • Functii si programe
  (4.8)
 • Capacitate
  (4.9)
 • Pret
  (4.8)
4.8

Review pe scurt

Pentru cei ce au bugetul necesar si spatiul cerut de un aparat electrocasnic in plus, Whirlpool FreshCare+ FTM229X2BEU este un uscator de foarte buna calitate, cu un consum bun de energie si capacitate mare.

Vezi pretul de azi 

Prezenta intr-o casa a unor masini specializate pe uscarea rufelor este mai des posibila in Vest, acolo unde proprietarii de aparate electrocasnice au spatiu mai mult pentru astfel de aparate, dar si bugetul necesar pentru achizitionarea unei masini specializate. La noi, vedem de multe ori masini de spalat rufe cu uscator inclus, dar din ce in ce mai des apar si uscatoare de rufe dedicate, cum este si Whirlpool FreshCare+ FTM229X2BEU, modelul despre care discutam astazi. O alternativa ar fi si Fram FHPD-V8T2BKA++ sau Whirlpool Supreme Silence W7D93SBEE.

Whirlpool FreshCare+ FTM229X2BEUWhirlpool FreshCare+ FTM229X2BEU este un uscator de rufe dedicat, din clasa energetica A++ (consum bun de energie), ce are o capacitate de 9 kg de rufe. Astfel, poate fi pus langa o masina de spalat cu o capacitate similara sau mai mare, pentru a muta rapid toate rufele din masina de spalat, dupa ce aceasta isi termina treaba.

Cand vine vorba de tehnologia folosita de acest model, veti descoperi ca Whirlpool FTM229X2BEU este dotata cu motor de tip Inverter, ceea ce ii asigura viata indelungata si consum redus de energie. Este un model cu pompa de caldura, ce foloseste si tehnologia Al 6lea Simt, pe langa tehnologii gen Freshcare+.

Designul acestui aparat electrocasnic este unul destul de normal, alb dar modern, cu panou de comanda digital si comutatoare mecanice.

Dimensiunile sale sunt de 84.9 cm inaltime, 59.5 cm latime si 64.9 cm adancime. Ca la orice masina de spalat, greutatea sa nu este una de neglijat, aparatul avand 44 kg. Cablul electric are 150 cm.

Plusurile uscatorului Whirlpool FTM229X2BEU

+ Uscator dedicat, performante excelente: un uscator dedicat va face intotdeauna o treaba mai buna, in comparatie cu un model ce mai si spala.

+ Clasa energetica A++: consum bun, cel putin pentru un astfel de aparat electrocasnic.

+ Capacitatea foarte buna, 9 kg: este un uscator gandit pentru familii mai mari, de folosit pe langa o masina de spalat rufe cu cel putin aceeasi capacitate.

+ Tehnologia Al 6lea Simt: regleaza temperatura si durata ciclului, in functie de cate rufe sunt si cat de ude sunt.

+ Motor Inverter: ingrijeste rufele, functionand la viteza variabila, in functie de cerinte. Are consum mic, cu durabilitate foarte buna.

+ Programe de uscare pentru tot felul de situatii: sunt si optiuni pentru Bumbac Eco, pe langa articole de marime XXL, jeans, matase, articole sport sau uscare delicata.

+ Diverse functii: optiuni antisifonare, silentiozitate, pentru pornire intarziata, etc.

Minusuri

– Pretul ridicat: mai ales pentru un aparat ce ofera doar uscare, achizitia unui uscator dedicat va dubleaza suma cheltuita, in comparatie cu o masina de spalat ce are incorporata aceasta optiune.

Concluzia

Pentru cei ce au bugetul necesar si spatiul cerut de un aparat electrocasnic in plus, Whirlpool FreshCare+ FTM229X2BEU este un uscator de foarte buna calitate, cu un consum bun de energie si capacitate mare.

Vezi pretul de azi