Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Beko WTE10744N, Masina de Spalat Rufe A+++, 10 kg si 1400 RPM, Model de Top

Beko WTE10744N
 • Design
  (4)
 • Functii si Programe
  (5)
 • Capacitate
  (5)
 • Pret
  (4)
4.5

Review pe scurt

Beko WTE10744N este o masina de spalat rufe excelenta, ce se descurca foarte bine in orice situatie. Designul ceva mai simplu si pretul mai ridicat sunt singurele sale dezavantaje majore.

Vezi pretul de azi Altex

Pentru cei ce isi doresc o masina de spalat rufe cu performante maxime, avem astazi un model ce are specificatii excelente. Acest model este unul relativ accesibil, in ciuda faptului ca se descurca extraordinar de bine in mai toate situatiile. De la capacitate, la clasa energetica, viteza de centrifugare si tehnologii incluse, Beko WTE10744N este o masina de spalat rufe de top.

Beko WTE10744NBeko WTE10744N este un model de masina de spalat ce are o capacitate de incarcare de pana la 10 kg de rufe, unul dintre cele mai incapatoare aparate de acest tip. Are si clasa energetica A+++, astfel incat va avea un consum minim de energie, avand in vedere ce ofera la schimb. Cand vine vorba de viteza de centrifugare, importanta pentru stoarcerea rufelor, va ajunge si la 1400 RPM, in functie de programul selectat.

Ca si dimensiuni, avem aici un aparat cu inaltimea de 84 cm, latimea de 60 cm si adancimea de 64 cm, deci se va incadra foarte bine intr-un spatiu standard pentru aparate electrocasnice mari. Ca si design, este un model destul de simplu, de culoare alba. Are totusi un look modern, multumita panoului de comanda digital ce este disponibil.

Plusurile masinii de spalat Beko WTE10744N

+ Capacitatea foarte mare, de 10 kg: este un model foarte incapator, excelent pentru familii mari.

+ Clasa energetica A+++: consumul este unul foarte mic, de doar 167 kWh pe an, costul pe luna fiind de aproximativ 10 lei, la factura de curent.

+ Viteza de centrifugare, 1400 RPM: atinge acel nivel doar la programele care au nevoie de asa ceva, altfel va utiliza un nivel mai mic pentru rufele mai delicate.

+ 16 programe de spalare: aveti foarte multe optiuni aici, pentru situatii diferite (bumbac, sintetice, jeans, camasi, lenjerii, clatire, pete, lana, etc).

Beko WTE10744N energie A++++ Motorul ProSmart Inverter: durabil, silentios si economic, este disponibil pe orice masina de top.

+ Tehnologiile incluse: Beko WTE10744N este un model premium si din acest punct de vedere, avand tehnologii ca SteamCure, AddGarment, AquaFusion, AquaWave, OptiSense sau Aquatech.

+ Functii folositoare: din nou, multe optiuni ce va ajuta, de la blocarea accesului copiilor, la anti cute, iluminare cuva, sisteme automate de reglare, etc.

Minusuri

– Pretul ceva mai ridicat: nu este totusi un aparat foarte scump, mai ales pentru categoria premium din care face parte.

– Design simplu: pentru un model de top, o masina de culoare alba s-ar putea sa nu fie pe gustul tuturor.

Concluzia

Beko WTE10744N este o masina de spalat rufe excelenta, ce se descurca foarte bine in orice situatie. Designul ceva mai simplu si pretul mai ridicat sunt singurele sale dezavantaje majore.

Vezi pretul de azi Altex