Braun Silk-expert PRO 5 PL5347, Epilator IPL 400.000 impulsuri, 10 niveluri [Pareri si Review]

Review: Braun Silk-expert PRO 5 PL5347 IPL 400.000 impulsuri ⇒【Pareri】
Braun Silk-expert PRO 5 PL5347

Product Name: PL5347

Product Description: Braun Silk-expert PRO 5 PL5347 este un epilator IPL ce vă oferă posibilitatea de epilare în toate zonele corpului. Lampa de 400.000 impulsuri are o durată de viaţă estimată la peste 20 de ani. Este un model cu fir, are 10 niveluri de intensitate şi 3 moduri de confort, pentru o epilare fără durere.

Brand: Braun

 • Impulsuri IPL
  (5)
 • Accesorii incluse
  (4.6)
 • Eficienta
  (4.8)
 • Viteza utilizare
  (4.6)
 • Pret
  (4.2)
4.6

Review pe scurt

IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5347 este un epilator uşor de folosit, are un design inovator şi multe accesorii. Preţul de achiziţie nu este unul chiar mic, însă dacă luaţi în calcul că pe termen lung veţi evita vizitele la salon, merită investiţia.

Pros

+ Design elegant, simplu de utilizat

+ Trusă premium de depozitare

+ 400.000 impulsuri

+ Tehnologie SensoAdapt™

+ 10 niveluri de intensitate

Vezi pretul de azi

Cons

– Preţ de achiziţie premium

– Tip operare cu fir

Un epilator IPL cum e Braun Silk-expert PRO 5 PL5347, poate fi cadoul ideal pentru oricine doreşte să scape de părul nedorit. Poate fi folosit în confortul casei tale, este nedureros şi foarte uşor de utilizat.

Braun Silk-expert PRO 5 PL5347 este un epilator IPL ce vă oferă posibilitatea de epilare în toate zonele corpului. Lampa de 400.000 impulsuri are o durată de viaţă estimată la peste 20 de ani. Este un model cu fir, are 10 niveluri de intensitate şi 3 moduri de confort, pentru o epilare fără durere.

Braun Silk-expert PRO 5 PL5347
Vezi mai multe poze

Ce este IPL

IPL este o tehnologie modernă de epilare, sigură şi cu efecte pe termen lung pentru îndepărtarea părului nedorit. Această tehnologie foloseşte lumina intens pulsată pentru a pătrunde la rădăcina firelor de păr, pentru a le distruge.

Specificaţii Braun Silk-expert PRO 5 PL5347

Braun Silk-expert PRO 5 PL5347 este un epilator IPL cu un design modern de culoare albă cu nuanţe aurii. Este prevăzut cu 2 capuri de precizie pentru zonele mici şi sensibile şi un cap extra lat pentru suprafeţele mari ale corpului, cum ar fi picioarele sau spatele.

Braun Silk-expert PRO 5 PL5347 corp 2

Pachetul mai conţine un transformator cu cablu de alimentare, o trusă elegantă de depozitare a aparatului şi un aparat de ras Venus.

Acest model de epilator IPL de la Braun are un număr de 400.000 de impulsuri, 10 niveluri de intensitate a luminii şi 3 moduri de confort.

Tehnologia SensoAdapt™ vine în ajutorul dumneavoastră pentru a selecta intensitatea potrivită culorii pielii dumneavoastră. Senzorul citeşte culoare pielii şi ajustează intensitatea impulsurilor.

Epilatorul poate fi folosit în zone sensibile precum cea axială sau inghinală. Este sigur şi eficient de folosit şi în zona feţei.

Braun Silk-expert PRO 5 PL5347 corp

Pentru zonele mari ale corpului aveţi accesoriul cu cap extra lat. Îndepărtarea părului cu ajutorul acestui epilator durează foarte puţin, și puteţi trata ambele picioare în doar 5 minute.

Pregătirea pentru utilizarea aparatului IPL

Pentru a începe tratamentul cu aparatul IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5347 este nevoie să vă radeţi cu o zi înainte. Deoarece tehnologia IPL acţioneză asupra rădăcinilor firelor de păr, epilarea prin smulgere nu este o opţiune. Pielea trebuie să fie curată şi uscată când se începe tratamentul.

Cum se simte epilarea cu IPL

Epilarea cu IPL nu doare, dar poate crea un uşor disconfort. Se poate simţi senzaţia de uşoară pişcătură, intensitatea aparatului poate fi reglata încât aceste mici pişcături să nu creeze disconfort.

Durata şi rezultatele epilării cu IPL

Numărul de şedinţe de care aveţi nevoie este influenţat de culoarea pielii, tipul de păr şi zona tratată, şi poate varia între 6 şi 12 şedinţe. Intervalul dintre şedinţe poate varia şi el de la 4 la 10 săptămâni.

Epilarea cu aparatul IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5347 oferă rezultate vizibile chiar de la prima utilizare, se vor observa porţiuni de piele fără păr, iar firele crescute vor fi mult mai puţine şi subţiri.

Reacţii adverse şi contraindicaţii

Tratamentul nu se adreseză femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu tatuaje, bronzate sau care suferă de hipersensibilitate a pielii. Zona cu aluniţe şi zona din jurul tatuajelor trebuie evitată deoarece poate cauza arsuri.

Alte modele recomandate de la acelasi producator, includ epilatoare IPL precum:

Plusuri Braun Silk-expert PRO 5 PL5347

+ Design elegant, simplu de utilizat

+ Trusă premium de depozitare

+ 400.000 impulsuri

+ Tehnologie SensoAdapt™

+ 10 niveluri de intensitate

Minusuri

– Preţ de achiziţie premium

– Tip operare cu fir

Concluzie

IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5347 este un epilator uşor de folosit, are un design inovator şi multe accesorii. Preţul de achiziţie nu este unul chiar mic, însă dacă luaţi în calcul că pe termen lung veţi evita vizitele la salon, merită investiţia.

Vezi pretul de azi