Epilator Braun SE3-420 + Trimmer, 20 Pensete si 2 Viteze

Braun SE3-420
 • Design
  (4.5)
 • Numar pensete
  (3.5)
 • Functii si accesorii
  (4)
 • Pret
  (4.5)
4.1

Review pe scurt

Braun SE3-420 este un bun epilator pentru o incepatoare, modelul fiind dotat cu cateva tehnologii ce il ajuta sa ofere o actiune ceva mai delicata, la un pret accesibil.

Vezi pret

Braun SE3-420 este un epilator clasic, dotat cu 20 de pensete, un model accesibil ca pret ce isi va face treaba bine pentru categoria si competitia de care are parte. Design-ul acestui model este unul placut vederii, folosind o combinatie de roz si alb. Face parte din seria Silk-Epil 3, ceea ce ii da si numele SE3.

Epilatorul Braun SE3-420 vine la pachet cu doua accesorii, inclusiv un trimmer ce va permite sa acoperiti si zona bikini-ului, dar si un cap cu role de masaj ce poate fi folosit pentru reducerea disconfortului. Este un model cu alimentare la retea, deci fara acumulator, cu 2 trepte de viteza si cu functie SmartLight. Utilizarea se va face doar pe piele uscata. Face parte din seria de baza a celor de la Braun, modelele mai avansate facand parte din colectii cum sunt cele care au epilatoarele dotate cu IPL.

Plusurile epilatorului Braun SE3-420

Design compact si placut: este un aparat de mici dimensiuni, usor de tinut in mana si de manevrat chiar si in locurile ceva mai dificil de accesat. Designul pe roz inchis combinat cu alb arata foarte bine.

Functia SmartLight: lumina cu care este dotat aparatul va ajuta sa dati si de cele mai fine fire de par, pentru a putea scapa de ele si sa obtineti rezultate excelente.

Indeparteaza fire de la 0.5 mm in sus: cu ajutorul celor 20 de pensete, aparatul va prinde firele de par si le va indeparta delicat, taindu-le de la radacina.

Pana la 4 saptamani de piele catifelata: actiunea acestui aparat va fi vizibila pentru maxim patru saptamani, dupa care va trebui sa reluati tratamentul. Reuseste aceasta performanta multumita faptului ca poate indeparta fire mai scurte decat ati reusi cu ceara.

Dotat cu capete SoftLift: acestea sunt folosite pentru a ridica firele de par care sunt lipite de piele, deturnandu-le spre pensete pentru a fi indepartate.

2 Viteze: puteti adapta actiunea aparatului la tipul de piele si la preferinta dumneavoastra.

Actiune delicata, ideala pentru incepatoare in ale epilatului: avand role de masaj incluse, pielea va fi stimulata iar epilarea va fi mai delicata.

Trimmer dedicat pentru linia bikinilor: acesta este un accesoriu separat, ce vine impreuna cu epilatorul Braun SE3-420.

Minusuri

Functionare la priza, prin fir: nu este un model de acumulator, astfel ca acel fir s-ar putea sa va incomodeze un pic.

Concluzia

Braun SE3-420 este un bun epilator pentru o incepatoare, modelul fiind dotat cu cateva tehnologii ce il ajuta sa ofere o actiune ceva mai delicata, la un pret accesibil.

Vezi pret