Philips Lumea BRI947/00, Epilator IPL 250.000 Impulsuri, SmartSkin, SenseIQ, 3 Accesorii – Pareri si Review

Review: Philips Lumea BRI947/00, Epilator IPL 250.000 Impulsuri, 3 Accesorii - [Pareri]
Philips Lumea BRI947 00

Product Name: BRI947/00

Product Description: Philips Lumea BRI947/00 este un epilator IPL din seria 9000, ce lucreaza cu pana la 250.000 impulsuri. Vine cu accesorii pentru fata, corp, si precizie, are acumulator, si include senzor de piele SmartSkin, dar si un filtru UV integrat.

Brand: Philips

 • Impulsuri IPL
  (4.7)
 • Accesorii incluse
  (4.6)
 • Eficienta
  (4.6)
 • Viteza utilizare
  (4.2)
 • Pret
  (4.2)
4.5

Review pe scurt

Dacă vă doriți o piele fină și fără păr pentru o periodă lungă de timp cei de la Philips vine în ajutorul vostru cu epilatorul Lumea BRI947/00. Forma și accesoriile sale îl fac ușor de folosit în orice zonă a corpului și oferă rezultate vizibile după doar 2 utilizări.

Pros

+ Accesorii pentru față și corp

+ Sistem de siguranță și filtru UV integrat

+ Accesoriu de precizie

+ 250.000 impulsuri

+ Senzorul SmartSkin

+ Tehnologia SenseIQ

Vezi pretul de azi

Cons

– Operare doar cu fir

– Preț ridicat

Philips este o marcă cunoscută în toată lumea datorită produselor variate de electrocasnice și tehnologii noi gândite special pentru a veni în ajutorul consumatorilor. Un astfel de produs este și epilatorul IPL Lumea BRI947/00 de la Philips, din Seria 9000. Este un produs destinat în mare parte femeilor, cu ajutorul căruia vă puteți bucura de o epilare de lungă durată chiar la tine acasă.

Philips Lumea BRI947 00 Seria 9000 epilator IPL
Vezi mai multe poze

Ce Este IPL

Lumina intens pulsată sau pe scurt IPL este o tehnologie inovatoare care utilizează lumina caldă pentru a opri creșterea firelor de păr. Aceasta acționează asupra rădăcinei firului de păr, aceasta se supraîncălzește și se distruge.

Specificatii Epilator IPL Philips Lumea BRI947/00 – Pareri

Conținutul pachetului este format din epilatorul IPL Philips Lumea BRI947/00, accesoriu de precizie, accesoriu de față și corp. Forma și accesoriile îl fac ușor de folosit în orice zonă a corpului.

Philips Lumea BRI947 00

Accesoriul de precizie vă ajută să epilați zonele mici și delicate. Acesta este prevăzut cu un filtru suplimentar integrat și are o fereastră mică și plată, speciale pentru zona feței.

Accesoriul pentru corp este ușor curbat pentru vă ușura accesul la zonele greu accesibile.

IPL Philips Lumea BRI947/00 are integrat un senzor SmartSkin. Acesta vă permite să alegeți cea mai buna setare pentru nuanța pielii tale.

Epilatorul poate fi folosit pe o varietate de tonuri de piele de la albă până la cafeniu, și pe părul natural de la blond până la brunet.

Nuante piele potrivite pentru IPL

Epilatorul funcționează doar cu fir, se conectează la rețea cu ajutorul cablului atașat.

Are un număr de 250.000 de impulsuri cu o durată de viață de până la 15 ani.

Pregătirea pentru utilizarea aparatului IPL

Tehnologia IPL presupune utilizarea lumii pentru stoparea creșterii firelor de păr. Această lumină acționeză asupra rădăcinii lor. De aceea este recomandată cu o zi înaintea procedurii ca zona de lucru să fie epilată prin radere. Tratamentul cu IPL se face pe pielea curată și uscată.

Epilarea IPL cu Philips Lumea BRI947 00

Cum se simte epilarea cu IPL

Epilarea cu IPL nu este o procedură dureroasă. Se poate resimți o ușoară piscătură sau căldură pe zona care se lucrează, însă este ceva nesimnificativ.

Durata și rezultatele epilării cu IPL

Rezultatele sunt vizibile după doar 2 ședințe, părul crește mult mai rar și este mai fragil.

Pentru început este recomandat ca tratamentul cu IPL să fie aplicat o dată la 2 săptămâni, după care urmează perioada de întreținere unde este necesară o ședință la 4 până la 8 săptămâni.

Ca și durată epilarea cu IPL este foarte rapidă. Pentru o suprafață mică cum ar fi axilă sau mustață sunt necesare 10-15 minute. Pentru zonele extinse cum ar fi picioare sau brațe este nevoie de aproximativ 60 minute.

Pentru a beneficia de o piele fină și fără păr pentru perioade cât mai lungi de timp, cei de la Philips vin în ajutorul tău cu aplicația Lumea. Aceasta vă reamintește când aveți următoare ședință de epilare și vă ajută să obțineți un program personalizat pentru fiecare parte a corpului.

Optiuni epilare

Reacții adverse și contraindicații

Cele mai comune reacții adverse sunt o ușoară roșeață și mâncărime pe zona tratată care dispare în câteva minute, maxim o oră de la terminarea procedurii.

Epilarea cu IPL nu este indicată persoanelor cu diabet, persoanele care sunt fotosensibile, femeilor însărcinate și care alăptează.

De asemenea trebuie evitate zonele cu pistrui, alunițe și tatuaje deoarece poate cauza modificarea culorii sau chiar arsuri.

Alte optiuni de la Philips ar fi modele precum:

Plusuri Philips Lumea BRI947/00

+ Accesorii pentru față și corp

+ Sistem de siguranță și filtru UV integrat

+ Accesoriu de precizie

+ 250.000 impulsuri

+ Senzorul SmartSkin

+ Tehnologia SenseIQ

Minusuri

– Operare doar cu fir

– Preț ridicat

Concluzia

Dacă vă doriți o piele fină și fără păr pentru o periodă lungă de timp cei de la Philips vine în ajutorul vostru cu epilatorul Lumea BRI947/00. Forma și accesoriile sale îl fac ușor de folosit în orice zonă a corpului și oferă rezultate vizibile după doar 2 utilizări.

Vezi pretul de azi