Philips Lumea Advanced BRI922/00, Epilator IPL 250,000 Impulsuri, Senzor Piele, Accesorii Fata si Corp – Pareri si Review

Review: Philips Lumea Advanced BRI922/00, Epilator IPL 250,000 Impulsuri - [Pareri]
Philips Lumea Advanced BRI922 00

Product Name: BRI922/00

Product Description: Philips Lumea Advanced BRI922/00 este un dispozitiv ideal pentru îndepărtarea părului acasă. Dacă este realizată corect, procedura este riguroasa și fără riscuri. Are pana la 250,000 impulsuri, senzor de piele, accesorii pentru corp si fata, iar utilizarea sa este fara fir.

Brand: Philips

 • Impulsuri IPL
  (4.7)
 • Accesorii incluse
  (4.2)
 • Eficienta
  (4.4)
 • Viteza utilizare
  (4.2)
 • Pret
  (4.2)
4.3

Review pe scurt

IPL Philips Lumea Advanced BRI922/00 este cadoul ideal pentru orice doamnă și domnișoară. Este ușor de folosit și fără riscuri. Prețul este ridicat dar merită deoarece vă scapă de părul nedorit de pe corp pentru perioade lungi de timp în confortul casei dumneavoastră.

Pros

+ Îndepartarea de lungă durată a părului;

+ Sigur și eficient;

+ Perie mini VisaPure de curățare facială;

+ Eficient pentru o gamă largă de tipuri de păr și piele;

+ Ușor de mânuit;

+ Aplicația Lumea;

+ Senzor integrat de nuanță a pielii.

Vezi pretul de azi

Cons

– Prețul ridicat;

– Format mare și greu.

Philips vine în ajutorul consumatorilor cu o noua gamă de produse pentru îndepărtarea părului nedorit. Epilarea cu IPL este o tehnologie care trimite impulsuri luminoase la rădăcina firului de păr, distrugându-l. Acest tratament este eficient doar atunci când rădăcina firului de păr este vizibilă pentru aparat. Astăzi vă vom prezenta noul aparat IPL Philips Lumea Advanced BRI922/00.

Philips Lumea Advanced BRI922 epilator IPL
Vezi mai multe poze

Philips Lumea Advanced BRI922/00 este un dispozitiv ideal pentru îndepărtarea părului acasă. Dacă este realizată corect, procedura este riguroasa și fără riscuri. Are pana la 250,000 impulsuri, senzor de piele, accesorii pentru corp si fata, iar utilizarea sa este fara fir.

Ce este tehnologia IPL

Tehnologia IPL utilizează lumina caldă care oprește creșterea firelor de păr.

IPL penetrează pielea și este absorbită de melanina din firele de păr. Aceasta lumină, la contactul cu pielea se transformă în căldură iar firul de păr transmite căldura rădăcinii lui, distrugand-o. Sute de foliculi de păr sunt astfel distruși cu fiecare impuls de lumina.

Epilarea IPL cum functioneaza

Specificatiile Epilatorului Philips BRI922/00 – Pareri

Pachetul este format din epilatorul IPL Philips Lumea Advanced BRI922/00, accesoriu pentru față, accesoriu pentru corp și o perie de curățare facială.

Se poate utiliza cu încredere pentru a indepărta părul de pe:

 • față,
 • picioare,
 • zona axială,
 • zona inghinală,
 • abdomen,
 • brațe.

Philips Lumea Advanced BRI922/00 este eficient pe păr natural de la blond închis la brunet şi pe tonuri de piele de la piele foarte albă la cafeniu închis.

Nuante piele potrivite pentru IPL

Aparatul are un senzor integrat pentru a detecta nuanța pielii. Aparatul IPL Philips Lumea Advanced BRI922/00 are 5 niveluri de intensitate, iar senzorul integrat te poate ajuta să găsesti intensitatea potrivită nuanței tale de piele.

Intensitățile scăzute sunt potrivite pentru nuanțele mai închise de piele în timp ce pentru tonurile mai deschise ale pielii sunt potrivite intensitățile mai mari. Dacă se detectează o nuanță de piele prea închisă, senzorul oprește automat emiterea de impulsuri.

Alimentarea se face la rețea cu ajutorul firului atașat, nu este dotat cu acumulator, aparatul trebuie ținut tot timpul în priză. Are o durată de peste 15 ani cu un număr de 250.000 de impulsuri IPL și filtru UV integrat.

Pentru a utiliza corect epilatorul și pentru a obține rezultatele dorite Philips vine în ajutorul dumneavoastră prin intermediul aplicației Lumea. Aceasta vă ajută să vă creați un plan personalizat de tratament și vă ține la curent cu notificările pentru următoarele ședinte.

Pregătirea pentru utilizarea aparatului IPL

Înainte de a incepe tratamentul cu epilatorul IPL Philips Lumea Advanced BRI922/00, se recomandă evitarea expunerii la soare a zonelor de tratat și a epilării prin smulgere. Este permis doar rasul cu o zi înainte. Zona de tratat trebuie să fie curată și uscată.

Cum se simte epilarea cu IPL

Epilare IPL Philips BRI922

Spre deosebire de mijloacele tradiționale, epilarea definitivă prin metoda IPL nu este dureroasă. Impulsurile aparatului IPL sunt strălucitoare, dar inofensive atunci când sunt pe piele. Aparatul este dotat cu un sistem de răcire care protejează pielea, iar singura senzație resimțită este una de pișcătură ușoară.

Durata și rezultatele epilării cu IPL

Epilarea cu IPL Philips Lumea Advanced BRI922/00 este foarte rapidă. Pentru o zonă mică (mustață, bărbie, perciuni, axilă, pubian) sunt necesare 10-15 minute, în timp ce pentru zonele extinse (spate, brațe, picioare – lung, inghinal complet) sunt necesare până la 60 de minute.

După 2 până la 4 sesiuni veți observa un păr mai fin și mai moale, care va crește din ce în ce mai încet. După 5 sau 6 sesiuni ar trebui să apară o regenerare foarte ușoară și porțiuni de piele fără creștere de păr. Urmează apoi perioada de menținere, o ședință o dată la 4 săptămâni, după care vă puteți bucura de până la 3 luni fără păr.

Pachet cu accesorii

Reacții adverse și contraindicații

Reacțiile adverse sunt rare, dar pot apărea. Pielea fierbinte și roșie, mâncărimea sau pielea uscată sunt printre cele mai frecvente. De obicei acestea se estompează în decurs de 24 de ore.

După efectuarea tratamentului cu IPL, pielea este mai sensibilă decât de obicei. Din acest motiv, se recomandă evitarea expunerii la radiatiile UV și folosirea cremelor cu factor de protectie solara. Pielea trebuie hidratată cu ajutorul loțiunilor și cremelor pe care le folosiți în mod normal.

Epilarea definitivă nu este recomandată persoanelor cu anumite probleme dermatologice, persoanelor gravide sau care alaptează, a celor care suferă de diabet sau de boli fotosensibile.

Philips Lumea Advanced BRI922 00

Philips Lumea nu poate fi utilizat direct pe alunițele mari, pe pistrui și nici în zona din jurul acestora deoarece poate cauza disconfort sau chiar arsuri.

Dispozitivul nu poate fi folosit pentru tratarea părului alb, grizonant, blond deschis sau roşcat şi nu este potrivit pentru tonuri de piele foarte închise.

Alte optiuni de la Philips ar fi modele precum:

Plusuri Philips Lumea Advanced BRI922/00

+ Îndepartarea de lungă durată a părului;

+ Sigur și eficient;

+ Perie mini VisaPure de curățare facială;

+ Eficient pentru o gamă largă de tipuri de păr și piele;

+ Ușor de mânuit;

+ Aplicația Lumea;

+ Senzor integrat de nuanță a pielii.

Minusuri

– Prețul ridicat;

– Format mare și greu.

Concluzia

IPL Philips Lumea Advanced BRI922/00 este cadoul ideal pentru orice doamnă și domnișoară. Este ușor de folosit și fără riscuri. Prețul este ridicat dar merită deoarece vă scapă de părul nedorit de pe corp pentru perioade lungi de timp în confortul casei dumneavoastră.

Vezi pretul de azi