Braun Silk-expert PRO 5 PL5237, Epilator IPL 400.000 impulsuri, 10 Niveluri Intensitate [Pareri si Review]

Review: Braun Silk-expert PRO 5 PL5237 Epilator IPL 400.000 Impulsuri, Corp si Fata ⇒【Pareri】
Braun Silk-expert PRO 5 PL5237

Product Name: PL5237

Product Description: Braun Silk-expert PRO 5 PL5237 este un epilator uşor de folosit, rapid şi cu rezultate vizibile după prima utilizare. Are un aspect elegant, este micuţ şi poate fi transportat cu uşurinţă în trusa de călătorie care vine în pachet. Ofera pana la 400.000 impulsuri.

Brand: Braun

 • Impulsuri IPL
  (5)
 • Accesorii incluse
  (4.3)
 • Eficienta
  (4.6)
 • Viteza utilizare
  (4.4)
 • Pret
  (4.3)
4.5

Review pe scurt

IPL Braun Silk-Expert PRO 5 PL5237 este un epilator care va oferi rezultate excelente. Este micuţ şi uşor de folosit chiar şi în zonele mai greu accesibile. Preţul este destul de mare, dar merită investiţia. Veţi avea picioare fine şi fără păr pentru perioade mari de timp.

Pros

+ 400.000 impulsuri

+ 10 trepte de intensitate

+ Trusă de călătorie

+ Accesoriu de precizie

+ Tehnologie SensoAdapt™

Vezi pretul de azi Badabum

Cons

– Funcţioneză doar cu fir

– Preţ destul de mare

La mare căutare în acest moment sunt epilatoarele IPL, deoarece oferă o epilare fără durere iar durata dintre şedinţele de epilare este foarte mare. Epilatorul IPL Silk-Expert PRO 5 PL5237 de la Braun este o achiziţie foarte bună pentru cine doreşte să scape de părul nedorit, pentru perioade lungi de timp şi în confortul casei sale.

Braun Silk-expert PRO 5 PL5237 este un epilator uşor de folosit, rapid şi cu rezultate vizibile după prima utilizare. Are un aspect elegant, este micuţ şi poate fi transportat cu uşurinţă în trusa de călătorie care vine în pachet. Ofera pana la 400.000 impulsuri.

Braun Silk-expert PRO 5 PL5237
Vezi mai multe poze

Ce este IPL

Lumina intens pulsată (IPL) este o tehnologie nouă care foloseşte pulsaţiile de lumină pentru a distruge rădăcina firului de păr. În urma acestui tratament, firul de păr creşte mult mai greu şi mai subţire, iar în cele din urmă, cade.

Specificaţii epilator IPL Braun Silk-Expert PRO 5 PL5237

IPL Braun Silk-Expert PRO 5 PL5237 este un epilator dotat cu SensoAdapt™. Culoarea pielii nu este uniformă, iar cu ajutorul acestei tehnologii impulsurile sunt ajustate în funcţie de acesta. Aveţi un număr de 10 trepte de intensitate din care puteţi selecta.

Modelul oferă până la 400.000 impulsuri luminoase, pentru o durată de viaţă de peste 20 de ani. Epilatorul funcţioneză cu fir, nu are acumulator. Pe toată durata folosirii lui trebuie conectat la o sursă de curent.

Braun Silk-expert PRO 5 PL5237 capete

Îndepărtarea părului se face foarte rapid. Aparatul poate produce până la 125 de impulsuri pe minut.

Are 3 moduri de confort din care puteţi alege. În funcţie de zona în care lucraţi, puteţi selecta modul normal, modul delicat sau foarte delicat.

Epilatorul IPL Silk-Expert PRO 5 PL5237 se foloseşte pe pielea uscată, pe toată suprafaţa corpului. Are cap de precizie pentru zonele mici şi sensibile cum ar fi faţa, zona axială şi zona înghinală. Are şi un cap extra lat ideal pentru zonele mari ale corpului cum ar fi picioare, mâini, spate sau abdomen.

Conţine o trusă de călătorie pentru a putea fi transportat cu uşurinţă. Ocupă puţin spaţiu şi este uşor, are doar 1.11 kg. Pachetul are inclus şi un aparat de ras Venus.

Pregătirea pentru epilarea cu IPL

Înainte de epilarea cu IPL este recomandat să vă radeţi cu o zi înainte. Pielea trebuie să fie uscată şi curată. Metodele de epilare prin smulgere nu sunt recomandate, deoarece tehnologia IPL acţionează asupra rădăcinii firelor de păr.

Cum se simte epilarea cu IPL

IPL este o metodă de epilare nedureroasă. Se poate resimţi o senzaţie de pişcătură sau de căldură. Dacă simţiţi durere, setaţi impulsurile la o treaptă mai mică.

Înainte de a începe tratamentul, este recomandat să faceţi un test pentru detectarea culorii pielii şi a firelor de păr, să alegeţi nivelul de intensitate corect.

Braun Silk-expert PRO 5 PL5237 fata si corp

Durata şi rezultatele epilării cu IPL

Epilarea cu tehnologia IPL este rapidă şi de durată. Folosirea aparatului IPL Braun Silk-Expert PRO 5 PL5237 conform indicaţiilor vă ajută să scăpaţi permanent de părul nedorit în doar 3 luni.

Se observă rezultate vizibile chiar după prima utilizare. Părul creşte mai greu şi mai puţin.

Reacţii adverse şi contraindicaţii

IPL Braun Silk-Expert PRO 5 PL5237 este un produs acreditat dermatologic şi certificat ca sigur pentru piele. Totuşi acesta nu este recomandat persoanelor care suferă de epilepsie, diabet, femeilor gravide sau care alapteză.

Epilatorul IPL nu este recomandat a fi folosit pe aluniţe sau în apropierea tatuajelor, deoarece poate cauza arsuri.

Cei de la Braun au destul de multe epilatoare IPL de calitate, printre care mentionam:

Plusuri IPL Braun Silk-Expert PRO 5 PL5237

+ 400.000 impulsuri

+ 10 trepte de intensitate

+ Trusă de călătorie

+ Accesoriu de precizie

+ Tehnologie SensoAdapt™

Minusuri

– Funcţioneză doar cu fir

– Preţ destul de mare

Concluzie

IPL Braun Silk-Expert PRO 5 PL5237 este un epilator care va oferi rezultate excelente. Este micuţ şi uşor de folosit chiar şi în zonele mai greu accesibile. Preţul este destul de mare, dar merită investiţia. Veţi avea picioare fine şi fără păr pentru perioade mari de timp.

Vezi pretul de azi Badabum