Braun Silk-expert PRO 5 PL5014, Epilator IPL 400.000 Impulsuri, 10 Niveluri de Intensitate [Pareri si Review]

Review: Braun Silk-expert PRO 5 PL5014, Epilator IPL 400.000 Impulsuri ⇒【Pareri】
Braun Silk-expert PRO 5 PL5014

Product Name: PL5014

Product Description: Braun Silk-expert PRO 5 PL5014 este un epilator IPL ce vine cu pana la 400.000 impulsuri, 10 niveluri de intensitate, și care beneficiaza și de prezenta tehnologiei SensoAdapt.

Brand: Braun

 • Impulsuri IPL
  (5)
 • Accesorii incluse
  (4)
 • Eficienta
  (4.7)
 • Viteza utilizare
  (4.7)
 • Pret
  (4.4)
4.6

Review pe scurt

Braun Silk-expert PRO 5 PL5014 este un epilator IPL modern și foarte eficient care vă ajută la îndepărtarea părului nedorit de pe corp, indiferent de zona în care doriți să îl folosiți. Dacă vă doriți o piele fină și fără păr pentru perioade mari de timp, acest model de epilator de la Braun este soluția perfectă.

Pros

+ 10 trepte de intensitate

+ Geantă de voiaj + husă

+ Aplicația Braun Silk·expert Pro

+ 400.000 de impulsuri

+ Tehnologie SensoAdapt™

Vezi pretul de azi PC Garage

Cons

– Operare doar cu fir

– Preț ușor ridicat

Dacă vă doriți o epilare ca la salon, în confortul casei dumneavoastră, cu ajutorul epilatorului IPL acest lucru este posibil. Epilatorul IPL Silk-expert PRO 5 PL5014 de la Braun vă oferă rezultate remarcabile, demne de un salon, în intimitatea și confortul propriei locuințe.

Braun Silk-expert PRO 5 PL5014
Vezi mai multe poze

Braun Silk-expert PRO 5 PL5014 este un epilator IPL ce vine cu pana la 400.000 impulsuri, 10 niveluri de intensitate, și care beneficiaza și de prezenta tehnologiei SensoAdapt.

Ce este IPL

IPL este o tehnologie de epilare definitivă ce folosește lumina pentru a inhiba creșterea fierelor de păr. Pulsațiile puternice de lumină pătrund adânc până la rădăcina firului de păr pentru a o distruge.

Epilarea cu IPL oferă rezultate de lungă durată, cu un minim de efort și puține riscuri.

Specificații epilator IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5014

Braun Silk-expert PRO 5 PL5014 este un epilator IPL care folosește tehnologia SensoAdapt™ care vă garantează un maxim de siguranță chiar de la prima utilizare. Deoarece culoarea pielii variază în funcție de zona corpului, această tehnologie scanează în timp real pielea și ajustează intensitatea impulsurilor luminoase. În acest mod părul nedorit este eliminat sigur și eficient.

Epilatorul vă pune la dispoziție 10 niveluri de intensitate, pentru un control cât mai bun asupra impulsurilor luminoase.

Lampa epilatorului vă oferă până la 400.000 de impulsuri, pentru o durată de viață de maxim 22 de ani.

Aparatul este eficient pentru tonuri de piele de la deschise la medii, și pentru nuanțele de păr natural de la blond la brunet.

Braun Silk-expert PRO 5 PL5014 se poate folosi doar pe pielea uscată. Epilatorul poate fi utilizat cu ușurință pe toată suprafața corporală.

Conținutul pachetului este format din epilatorul IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5014, cablu de alimentare, husă, geantă de depozitare și un aparat de ras Venus.

Epilatorul funcționeză doar cu fir. Pentru a putea fi folosit trebuie conectat în permanență la o sursă de curent.

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră și a nu uita când este următoarea ședință de epilare, puteți folosi aplicația Braun Silk·expert Pro. Cu ajutorul aplicației puteți urmări progresul tratamentului de epilare.

Braun Silk-expert PRO 5 PL5014 app

Pregătirea pentru epilarea cu IPL

Pentru a efectua un tratament cu epilatorul IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5014 mai întâi trebuie să va epilați în zona pe care veți lucra. Ideal ar fi cu o zi înainte. Metoda de epilare ideală este aparatul de ras. Rădăcina firului de păr trebuie să rămână intactă pentru ca aparatul IPL să poată emite pulsațiile de lumină asupra lor.

Cum se simte epilarea cu IPL

Epilarea cu IPL nu doare, însă pot apărea mici episoade de disconfort. Se pot resimți ușoare pișcături, mai ales dacă lucrați în zone sensibile cum ar fi cea inghinală sau axială.

Aceată senzație de disconfort este redusă simțitor după mai multe utilizări.

Braun Silk-expert PRO 5 PL5014 geanta

Durata şi rezultatele epilării cu IPL

Durata și rezultatele epilării prin metoda IPL poate varia, în funcție de tipul tenului, grosimea firelor de păr și densitatea acestora.

Cu cât firul de păr este mai gros, cu atât numărul de sesiuni va fi mai mare.

Braun Silk-expert PRO 5 PL5014 este un epilator IPL rapid. Pentru tratamentul ambelor picioare la cel mai scăzut nivel de energie aveți nevoie de doar 5 minute.

Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima utilizare. Firele de păr vor fi mult mai subțiri și vor crește mai greu.

Reacţii adverse şi contraindicaţii

Epilatorul IPL Silk-expert PRO 5 PL5014 de la Braun este foarte sigur pentru piele, dar are și câteva restricții. Nu este recomandat persoanelor care suferă de diverse afecțini ale pielii sau persoanelor fotosensibile, diabeticilor, femeilor gravide sau care alăptează.

Deoarece poate cauza arsuri, epilatorul IP nu poate fi folosit pe și în jurul tatuajelor sau al alunițelor.

Exista si alte epilatoare IPL Braun foarte bune, printre care mentionez:

Plusuri Braun Silk-expert PRO 5 PL5014

+ 10 trepte de intensitate

+ Geantă de voiaj + husă

+ Aplicația Braun Silk·expert Pro

+ 400.000 de impulsuri

+ Tehnologie SensoAdapt™

Minusuri

– Operare doar cu fir

– Preț ușor ridicat

Concluzie

Braun Silk-expert PRO 5 PL5014 este un epilator IPL modern și foarte eficient care vă ajută la îndepărtarea părului nedorit de pe corp, indiferent de zona în care doriți să îl folosiți. Dacă vă doriți o piele fină și fără păr pentru perioade mari de timp, acest model de epilator de la Braun este soluția perfectă.

Vezi pretul de azi PC Garage