Braun Silk-expert 3 BD3005, Epilator IPL 250.000 Impulsuri [Pareri si Review]

Review: Braun Silk-expert 3 BD3005, Epilator IPL 250.000 Impulsuri ⇒【Pareri】
Braun Silk-expert 3 BD3005

Product Name: BD3005

Product Description: Dacă vă doriți să scăpați de părul nedorit pentru perioade lungi de timp, fără a apela la tratamente costisitoare, epilatorul IPL Braun Silk-expert 3 BD3005 Body & Face este opțiunea ideală. Braun Silk-expert 3 BD3005 se poate folosi pe toată suprafața corpului, iar lampa de 250.000 impulsuri vă oferă o utilizare de până la 13 ani.

Brand: Braun

 • Impulsuri IPL
  (4.5)
 • Accesorii incluse
  (3.5)
 • Eficienta
  (4)
 • Viteza utilizare
  (4)
 • Pret
  (4.8)
4.2

Review pe scurt

Avantajele utilizării epilatorului IPL Braun Silk-expert 3 BD3005 Body & Face sunt numeroase: costuri mai mici, se poate folosi cu ușurință în intimitatea casei tale, fără a mai face drumuri la saloanele de înfrumusețare, se poate utiliza pe toate zonele, chiar și cele sensibile. Prețul este accesibil, iar rezultatele se văd chiar de la prima utilizare.

Pros

+ Preț accesibil

+ Tehnologie SensoAdapt™

+ Husă depozitare

Vezi pretul de azi

Cons

– Lipsă accesorii

– Tipul de operare este doar cu fir

Părul nedorit este o problemă des întâlnită atât la femei cât și la barbați, iar epilarea tradițională nu este tot timpul confortabilă, mai ales în zonele sensibile. Braun Silk-expert 3 BD3005 poate sa va rezolve aceasta problema.

Braun Silk-expert 3 BD3005
Vezi mai multe poze

Cu siguranță ați auzit până acum de epilarea definitivă cu ajutorul tehnologiei IPL, precum și de beneficiile acestei extraordinare metode.

Dacă vă doriți să scăpați de părul nedorit pentru perioade lungi de timp, fără a apela la tratamente costisitoare, epilatorul IPL Braun Silk-expert 3 BD3005 Body & Face este opțiunea ideală.

Braun Silk-expert 3 BD3005 se poate folosi pe toată suprafața corpului, iar lampa de 250.000 impulsuri vă oferă o utilizare de până la 13 ani.

Ce este tehnologia IPL

Lumina intens pulsată este o tehnologie nouă de epilare prin care pulsațiile puternice de lumină sunt folosite pentru a distruge rădăcinile firelor de păr. Cu ajutorul acestei metode de epilare, părul va crește mai greu și mai rar, și veți avea parte de o piele fină și catifelată pentru o perioadă mai mare de timp.

Braun Silk-expert 3 BD3005 corp

Specificații Braun Silk-expert 3 BD3005 Body & Face

Braun Silk-expert 3 BD3005 Body & Face este un epilator IPL elegant și ușor de utilizat, de culoare albă cu nuanțe de mov. Lampa are 250.000 impulsuri ce vă poate oferi o utilizare de până la 13 ani.

Epilatorul este sigur și eficient, lumina fiind pulsată doar în momentul în care aparatul intră în contact cu pielea și acționează doar asupra rădăcinii firului de păr, nu și a pielii. Marele avantaj al epilatorului cu IPL de la Braun este că acesta ajustează intensitatea luminii în funcție de culoarea pielii, în mod automat.

Aparatul poate fi folosit doar pe pielea uscată și curată. Epilatorul funcționeză cu fir, trebuie conectat în permanență la o sursă de curent pentru a putea fi folosit.

Silk-expert 3 BD3005 Body & Face este eficient pe tonurile de piele deschise până la medii, și pe părul natural de la blond până la negru. Nu este foarte eficient pe firele de păr deschise, roșcat sau alb, deoarece cantitatea de melanină este mică și lumina nu este absorbită.

Braun Silk-expert 3 BD3005 picior

Pregătirea pentru utilzarea epilatorului IPL

Pentru a începe o ședință de epilare cu aparatul Braun Silk-expert 3 BD3005 Body & Face este nevoie ca zona pe care se lucrează să fie fără păr. Ideal ar fi să vă îndepărtați părul cu o zi înainte, prin radere, iar zona pe care lucrați să fie uscată și curată.

Cum se simte epilarea cu tehnica IPL

Această medodă de epilare nu este dureroasă. Aparatul IPL Braun Silk-expert 3 BD3005 Body & Face utilizează tehnologia SensoAdapt™ prin care intensitatea luminoasă este adaptată în funcție de nuanța pielii pentru o epilare sigură și fără riscuri.

Durata și rezultate epilării cu IPL

Rezultatele folosirii epilatorului Silk-expert 3 BD3005 Body & Face se pot observa chiar de la prima utilizare. Este o metodă rapidă de epilare, iar partea inferioară a picioarelor poate fi tratată în aproximativ 10 minute.

Epilarea cu IPL este progresivă, deci necesită timp. Pentru început sunt recomandate ca ședințele de epilare să fie făcute la un interval de 2 săptămâni, după care urmează perioada de întreținere unde ședințele se pot face la un interval de 4-8 săptămâni.

Braun Silk-expert 3 BD3005 cap

Posibile reacții adverse și contraindicații

Unele persoane vor resimți un disconfort ușor când utilizează epilatorul, lucru absolut normal. Se mai poate resimți căldură sau furnicături, urmate de înroșirea pielii. Aceste reacții adverse dispar de obicei în decurs de câteva zeci de minute, maxim o oră.

Pielea cu alunite și tatuaje trebuie acoperită în timpul ședinței de epilare deoarece lumina puternic pulsată poate cauza ușoare arsuri.

Va recomand si alte epilatoare IPL Braun, dintre cele despre care am discutat in trecut:

Plusuri Silk-expert 3 BD3005 Body & Face

+ Preț accesibil

+ Tehnologie SensoAdapt™

+ Husă depozitare

Minusuri

– Lipsă accesorii

– Tipul de operare este doar cu fir

Concluzie

Avantajele utilizării epilatorului IPL Braun Silk-expert 3 BD3005 Body & Face sunt numeroase: costuri mai mici, se poate folosi cu ușurință în intimitatea casei tale, fără a mai face drumuri la saloanele de înfrumusețare, se poate utiliza pe toate zonele, chiar și cele sensibile. Prețul este accesibil, iar rezultatele se văd chiar de la prima utilizare.

Vezi pretul de azi