Braun IPL Silk·expert Mini PL1124, Epilator IPL 300.000 Impulsuri, 3 Niveluri Intensitate – Pareri si Review

Braun IPL Silk·expert Mini PL1124, Epilator IPL 300.000 Impulsuri, 3 Niveluri Intensitate
Braun IPL Silk·expert Mini PL1124

Product Name: IPL Silk·expert Mini PL1124

Product Description: Braun Silk·expert Mini PL1124 este un epilator IPL cu fir ce poate fi folosit pe pielea uscată și curată. Are un design mic și compact, fiind ușor de transportat. Lampa epilatorului are 300.000 impulsuri ce vă oferă o folosire de aproximativ 16 ani.

Brand: Braun

 • Impulsuri IPL
  (4.7)
 • Accesorii incluse
  (4.4)
 • Eficienta
  (4)
 • Viteza utilizare
  (4.2)
 • Pret
  (4.5)
4.4

Review pe scurt

Braun Silk·expert Mini PL1124 este un epilator IPL de mici dimensiuni, ușor de folosit și care oferă rezultate vizibile de la primele utilizări. Este cadoul ideal pentru orice femeie, deoarece este o metodă de epilare nedureroasă ce oferă o piele fină și fără păr o perioadă mai mare de timp, dacă este folosit conform indicațiilor.

Pros

+ 3 niveluri de intensitate

+ 300.000 inpulsuri

+ Tehnologie SensoAdapt

+ Tratează toate zonele corpului

+ Săculeț de călătorie

+ Compact și ușor

+ Preț atractiv

Vezi pretul de azi

Cons

– Operare doar cu fir

– Fără accesorii

Braun este o companie germană de produse de consum cunoscută la nivel mondial. Oferă o gamă largă de produse inovative și de calitate la prețuri accesibile tuturor. Epilatoarele IPL au devenit foarte căutate în ultima perioadă datorită rezultatelor deosebite pe care le oferă, dar mai ales pentru că este o metodă de epilare nedureroasă. Braun Silk·expert Mini PL1124 este un astfel de epilator.

Braun IPL Silk·expert Mini PL1124
Vezi mai multe poze

Ce este IPL

IPL este o tehnologie relativ nouă de epilare fără durere care folosește lumina intens pulsată. Acestă lumină puternică acționează asupra rădăcinii firelor de păr, pe care le distruge.

Firele de păr devin mult mai subțiri și cresc mult mai greu, iar o folosire constantă a epilatorului IPL Braun Silk·expert Mini PL1124 vă poate oferi o piele fină și fără păr o perioadă lungă de timp.

Specificații IPL Braun Silk·expert Mini PL1124

Braun Silk·expert Mini PL1124 este un epilator IPL cu fir ce poate fi folosit pe pielea uscată și curată. Are un design mic și compact, fiind ușor de transportat.

Lampa epilatorului are 300.000 impulsuri ce vă oferă o folosire de aproximativ 16 ani.

Epilatorul IPL de la Braun dispune de tehnologia SensoAdapt™ care adaptează nivelul pulsațiilor luminoase în funcție de variațiile de ton ale pielii, pentru o epilare sigură și fără riscuri.

Braun Silk·expert Mini PL1124 poate fi folosit pentru a îndepărta părul nedorit de pe corp și de pe față. Epilatorul are 3 niveluri de intensitate dintre care se poate alege în funcție de zona ce urmează a fi tratată.

Braun IPL Silk·expert Mini PL1124 niveluri

Epilatorul eliberează impulsuri la fiecare 0.6 secunde, este sigur și rapid, în doar 9 minute puteți trata ambele picioare la nivelul cel mai scăzut de intensitate.

Modul alunecare, recomandat pentru tratarea zonelor mari, va declanșa mai multe impulsuri pentru un tratament mai rapid, ideal pentru picioare, zona brațelor sau spate.

Modul ștampilă este mai precis, acesta este recomandat pentru zona feței, axilă sau zona inghinală.

Braun IPL Silk·expert Mini PL1124 zone

Pachetul este format din epilatorul IPL Braun Silk·expert Mini PL1124, un transformator cu cablu de alimentare, un săculeț de transport și un apart de ras Venus.

Pregătirea pentru utilizarea aparatului IPL

Foarte importantă este pregătirea pentru utilizarea aparatului IP Braun Silk·expert Mini PL1124. Pentru a obține rezultate vizibile chiar de la prima utilizare, este recomandată epilarea cu lama cu o zi înainte.

Braun IPL Silk·expert Mini PL1124 piele

Lumina pulsantă accționează asupra rădăcinii firelor de păr, de eceea este foarte importnat ca acestea să nu fie smulse.

Zona de tratament trebuie să fie curată și uscată, fără loțiuni sau creme.

Cum se simte epilarea cu IPL

Epilarea cu aparatul IPL Braun Silk·expert Mini PL1124 este nedureroasă. Este ăosibil să simțiți o ușoară senzație de piscătură, mai ales în zonele mai sensibile.

Acestă senzație de pișcătură apare mai ales la primele ședințe. Pentru confortul dumneavoastră puteți selecta un nivel mai scăzut de intensitate, după care se poate urca treptat, pentru a obține rezultatele dorite.

Durata şi rezultatele epilării cu IPL

Braun Silk·expert Mini PL1124 vă oferă rezultate vizibile de reducerea a creșterii firelor de păr în doar 3 luni de folosire, în condițiile în care este folosit corect.

De menționat este faptul, cu cât firele de păr sunt mai închise la culoare, cu atât rezultatele vor fi vizibile mai rapid.

Rapiditatea cu care apar rezultatele sunt influențate de variațiile tonurilor pielii, precum și de structura firului de păr. Posibil să obțineți reducere semnificativă a creșterii firelor de păr după prima folosire, sau după 3-4 ședințe.

Reacţii adverse şi contraindicaţii

Epilatorul IPL Braun Silk·expert Mini PL1124 se poate folosi cu încredere în orice zonă a corpului, există totuși unele restricții. Acest timp de epilare nu este recomandat persoanelor care suferă de hipersensibilitate a pielii, persoanelor cu diabet, femeilor însărcinate sau care alăptează.

De asemenea trebuie evitate zonele cu alunițe sau acoperite de tatuaje deoarece poate provoca arsuri.

Aveti si alte optiuni, unele mai scumpe, in oferta de epilatoare IPL Braun:

Plusuri IPL Braun Silk·expert Mini PL1124

+ 3 niveluri de intensitate

+ 300.000 inpulsuri

+ Tehnologie SensoAdapt

+ Tratează toate zonele corpului

+ Săculeț de călătorie

+ Compact și ușor

+ Preț atractiv

Minusuri

– Operare doar cu fir

– Fără accesorii

Concluzie

Braun Silk·expert Mini PL1124 este un epilator IPL de mici dimensiuni, ușor de folosit și care oferă rezultate vizibile de la primele utilizări. Este cadoul ideal pentru orice femeie, deoarece este o metodă de epilare nedureroasă ce oferă o piele fină și fără păr o perioadă mai mare de timp, dacă este folosit conform indicațiilor.

Vezi pretul de azi