Braun IPL Silk·expert Mini PL1000, Epilator IPL de 300.000 Impulsuri, 3 Niveluri, SensoAdapt – Pareri si Review

Braun IPL Silk·expert Mini PL1000, Epilator IPL de 300.000 Impulsuri, 3 Niveluri, SensoAdapt
Braun IPL Silk·expert Mini PL1000

Product Name: IPL Silk·expert Mini PL1000

Product Description: Braun Silk·expert Mini PL100 este un epilator IPL ce vă oferă posibilitatea de epilare în toate zonele corpului, chiar și zona feței. Lampa eliberează până la 300.000 de impulsuri și are o durată de viață de aproximativ 16 ani. Este un epilator ce are tipul de operare doar cu fir, are 3 niveluri de intensitate a luminii dintre care se poate alege nivelul cel mai potrivit fiecărei nuanțe de piele, pentru a beneficia de o epilare fără pic de durere.

Brand: Braun

 • Impulsuri IPL
  (4.7)
 • Eficienta
  (4)
 • Viteza utilizare
  (4.2)
 • Pret
  (4.5)
4.4

Review pe scurt

Braun IPL Silk·expert Mini PL1000 este un epilator ușor de folosit ce vă poate însoți oriunde, deoarece ocupă foarte puțin spațiu. Este ideal atât pentru zona feței cât și pentru celelalte zone sensibile, poate fi folosit în intimitatea casei dumneavoastră, toate la un preț atractiv.

Pros

+ Tehnologie SensoAdapt

+ 3 niveluri de intensitate

+ Utilizare fata și corp

+ 300.000 impulsuri

+ Preț accesibil

Vezi pretul de azi

Cons

– Utilizare doar cu fir

– Fără accesorii

Epilarea prin tehnica IPL este o nouă metodă de a scăpa de părul nedorit de pe corp. Este o metodă nedureroasă din ce în ce mai apreciată, mai ales acum când există posibilitatea de a efectua ședințele în confortul casei tale. Un astfel de aparat este si Braun Silk·expert Mini PL100.

Braun IPL Silk·expert Mini PL1000
Vezi mai multe poze

 

Braun Silk·expert Mini PL100 este un epilator IPL ce vă oferă posibilitatea de epilare în toate zonele corpului, chiar și zona feței. Lampa eliberează până la 300.000 de impulsuri și are o durată de viață de aproximativ 16 ani.

Este un epilator ce are tipul de operare doar cu fir, are 3 niveluri de intensitate a luminii dintre care se poate alege nivelul cel mai potrivit fiecărei nuanțe de piele, pentru a beneficia de o epilare fără pic de durere.

Ce este IPL

Lumina intens pulsată este o tehnologie care folosește pulsații puternice de lumină asupra rădăcinii firelor de păr pentru a le distruge. Lumina ce acționează asupra rădăcinii face ca firul de păr să crescă mult mai greu și mai subțire.

Specificații epilator Braun IPL Silk·expert Mini PL1000

Braun Silk·expert Mini PL1000 este un epilator ce folosește lumina intens pulsată, este un model elegant de culoare alb cu roz , simplu de folosit.

Lampa epilatorului ILP are 300.000 de implusuri ceea ce se traduce prin o folosire de aproximativ 16 ani.

Braun IPL Silk·expert Mini PL1000 compact

Epilatorul este sigur de folosit, acesta eliberând lumina puternică doar atunci când aparatul intră în contact cu piele, prin urmare nu există riscul de accidente.

Tehnologia SensoAdapt disponibilă la acest model de epilator ajustează intensitatea luminii în funcție de variațiile de ton ale pielii, pentru a beneficia de rezultate excelente. Acesta are 3 niveluri de intensitate din care puteți alege nivelul cel mai potrivit nuanței pielii.

Braun IPL Silk·expert Mini PL1000 sensor adept

Braun IPL Silk·expert Mini PL1000 este un epilator care funcționează cu fir, ceea ce înseamnă că trebuie să fie în permanență conectat la o sursă de energie atunci când este folosit. Acesta se poate folosi doar pe pielea curată și uscată, se poate folosi pe tonurile de piele deschise până la medii, și pe părul natural de la blond închis până la negru. Cu cât firele de păr sunt mai închise cu atât rezultatele vor fi mai vizibile.

Braun IPL Silk·expert Mini PL1000 piele

Epilatorul Braun IPL Silk·expert Mini PL1000 poate fi folosit sigur și eficient în zona feței, dar și în celelalte zone sensibile, cum ar fi zona inghinală sau axială.

Pregătirea pentru utilizarea aparatului IPL

Deoarece acestă metodă de epilare acționează asupra rădăcinii firelor de păr, înainte de a începe o ședință cu epilatorul IPL Braun Silk·expert Mini PL1000 este necesar să radeți zona pe care urmează să o tratați, ideal ar fi cu o zi înainte.

Foarte important când începeți tratamentul este ca porțiunea tratată să fie curată și uscată.

Cum se simte epilarea cu IPL

Tehnica epilării cu aparatul IPL Braun Silk·expert Mini PL1000 este lipsită de durere. Unele persoane este posibil să simtă mici furnicături sau ușoare pișcături, ceea ce este normal la primele ședințe. Pentru a diminua acest disconform setati nivelul luminii pulsate la minim, iar după 2-3 ședințe se poate mări treptat nivelul intensității.

Durata şi rezultatele epilării cu IPL

Epilarea cu epilatorul Braun IPL Silk·expert Mini PL1000 este destul de rapidă, puteți trata ambele picioare în aproximativ 9 minute. Pentru zonele mari, cum sunt picioarele, brațele sau spatele se poate folosi metoda prin alunecare lentă, ce va emite un impuls luminos la fiecare 0.6 secunde.

Pentru zonele mai sensibile, pecum zona inghinală, axială sau zona feței este recomandată metoda ștampilă.

Numărul de ședințe poate varia în funcție de tipul de păr și zona tratată, de la 6 până la 12 ședințe. Pentru început sunt recomandate ca ședințele să fie efectuate la fiecare 2 săptămâni, după care distanța dintre acestea poate crește.

Reacţii adverse şi contraindicaţii

Epilarea prin metoda IPL nu este indicată tuturor. Persoanele care au o sensibilitate crescută a pielii, persoanele care suferă de diabet, femeile însărcinate și cele care alăptează nu ar trebui să folosescă acestă metodă.

Pielea acoperită de tatuaje sau alunite nu trebuie expusă luminii puternice emise de acestă metodă de epilare deoarece poate provoca arsuri.

Daca aveti un buget ceva mai mare, vedeti si celelalte epilatoare IPL Braun, dar si aparate recent analizate de noi:

Plusuri Braun IPL Silk·expert Mini PL1000

+ Tehnologie SensoAdapt

+ 3 niveluri de intensitate

+ Utilizare fata și corp

+ 300.000 impulsuri

+ Preț accesibil

Minusuri

– Utilizare doar cu fir

– Fără accesorii

Concluzie

Braun IPL Silk·expert Mini PL1000 este un epilator ușor de folosit ce vă poate însoți oriunde, deoarece ocupă foarte puțin spațiu. Este ideal atât pentru zona feței cât și pentru celelalte zone sensibile, poate fi folosit în intimitatea casei dumneavoastră, toate la un preț atractiv.

Vezi pretul de azi