Braun Silk-expert PRO 5 PL5160, Epilator IPL cu Skin pro 2.0, 400.000 impulsuri, 10 niveluri intensitate, 125 impulsuri/minut

Braun Silk-expert PRO 5 PL5160, Epilator IPL cu Skin pro 2.0, 400.000 impulsuri
Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5160

Product Name: Silk-expert PRO 5 PL5160

Product Description: Braun Silk-expert PRO 5 PL5160 este un epilator IPL de ultimă generație, dotat cu tehnologia inovatoare Skin Pro 2.0, care ajustează automat puterea în funcție de tonul pielii. Aparatul oferă 400.000 de impulsuri de lumină cu 10 niveluri de intensitate diferite, promițând o reducere de păr de până la 74% după doar 12 tratamente săptămânale. Conceput pentru a fi utilizat pe diverse zone ale corpului, inclusiv zona pubiană, acest epilator este atât puternic cât și suficient de delicat pentru pielea sensibilă, având o durată de viață impresionantă de până la 22 de ani.

Brand: Braun

 • Impulsuri IPL
  (5)
 • Accesorii incluse
  (4.5)
 • Eficienta
  (4.8)
 • Pret
  (4.5)
4.7

Review pe scurt

Evaluarea generală a Braun Silk-expert PRO 5 PL5160 subliniază mai multe puncte forte: tehnologia avansată IPL, tehnologia Skin Pro 2.0, și numărul mare de impulsuri. Acestea asigură o epilare de lungă durată și eficiență ridicată. Punctele slabe sunt mai puțin semnificative, dar includ costul inițial relativ mare și potențialul disconfort pentru persoanele cu pielea foarte sensibilă. Cu toate acestea, recomandarea de cumpărare este puternică, datorită calității construcției și rezultatelor promițătoare.

Pros

 • Tehnologie IPL avansată
 • Senzor Skin Pro 2.0
 • 400,000 impulsuri de lumină
 • 10 nivele de intensitate
 • Eficiență 125 impulsuri pe minut
 • Durată de viață extinsă
 • Reducere păr 74% după 12 tratamente
 • Modele diverse pentru confort
 • Senzor automat cu filtru UV
 • Ușor de utilizat și întreținut

Vezi pretul de azi FashionDays

Cons

 • Cost inițial ridicat (1900 lei)
 • Potențial disconfort pentru piele sensibilă
 • Necesitatea unei curățări periodice
 • Senzor de ton al pielii poate limita utilizarea
 • Accesorii suplimentare pot fi costisitoare

Braun Silk-expert PRO 5 PL5160 este un epilator IPL de ultimă generație. Epilatorul folosește tehnologia Skin Pro 2.0 pentru a oferi o epilare eficientă și de lungă durată. IPL, care înseamnă “Lumina Intens Pulsată”, folosește impulsuri de lumină pentru a reduce creșterea părului.

Utilizarea epilatorului IPL
Vezi pretul de azi

Aparatul promite piele fină până la un an de zile, cu rezultate vizibile după doar patru săptămâni de utilizare. Această tehnologie avansată este proiectată pentru a asigura o epilare sigură, ajustându-se automat la diferitele nuanțe ale pielii pe parcursul tratamentului. Acest lucru face ca epilarea IPL să fie nu doar eficientă, ci și sigură pentru o gamă largă de tipuri de piele.

Design și Confort Utilizare

Braun Silk-expert PRO 5 PL5160 are un design modern în culori de alb și auriu, care îi conferă un aspect elegant. Culoarea auriu adaugă o notă de rafinament, în timp ce albul menține un aer curat și profesional. Este construit să fie ușor de manevrat. Datorită formei ergonomice, utilizatorii îl pot ține confortabil în mână, facilitând epilarea pe diverse zone ale corpului.

Confortul în utilizare este sporit de capetele speciale incluse, care permit o aplicare precisă a impulsurilor de lumină. Aceste caracteristici de design și ergonomie îl fac ideal pentru sesiuni de epilare acasă, fără a fi nevoie de eforturi suplimentare sau de deplasări la salon.

Caracteristici Tehnice Braun Silk-expert PRO 5 PL5160

Tehnologia Skin Pro 2.0 îmbunătățește eficiența epilării IPL. Este dotată cu un senzor care citește nuanța pielii de 80 de ori pe secundă. Aceasta asigură adaptarea automată și continuă a intensității impulsului luminos pentru fiecare zonă tratată.

Beneficiul major al acestei tehnologii este siguranța sporită. Previne aplicarea unei intensități prea mari pe pielea mai închisă la culoare, ceea ce ar putea cauza disconfort sau efecte secundare. Utilizatorii pot avea încredere că vor primi tratamentul optim indiferent de variația de culoare a pielii pe diferite părți ale corpului.

Impulsurile de lumină sunt elementul central al tehnologiei IPL. Braun Silk-expert PRO 5 PL5160 oferă 400,000 de impulsuri, un număr impresionant care reflectă durata lungă de viață a aparatului. Mai multe impulsuri înseamnă mai multe tratamente posibile, extinzând eficacitatea produsului peste ani de utilizare.

Cu o capacitate de 400,000 de impulsuri, utilizatorii nu trebuie să-și facă griji pentru înlocuirea lampii pe termen lung. Eficacitatea impulsurilor este dovedită prin capacitatea dispozitivului de a reduce părul nedorit, cu rezultate care se mențin timp de un an după un ciclu complet de tratamente, conform studiilor efectuate de producător.

Cele 10 nivele de intensitate asigură că PL5160 poate fi personalizat pentru confortul și eficacitatea necesară fiecărui tip de piele și culoare a părului. Varietatea de intensități permite utilizatorilor să înceapă cu un nivel mai scăzut pentru a testa reacția pielii și apoi să crească treptat intensitatea pentru a maximiza eficiența epilării.

Asta înseamnă că aparatul poate fi folosit în siguranță atât pentru zonele mai puțin sensibile ale corpului, cât și pentru cele delicate, oferind flexibilitatea necesară pentru un tratament personalizat.

Eficiență și Performanță Pe Termen Lung

Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5160

Viteza de epilare a Braun PL5160 este impresionantă, cu 125 de impulsuri pe minut. Aceasta înseamnă tratamente rapide și eficiente, ideale pentru persoanele ocupate.

Capacitatea de a emite un număr mare de impulsuri într-un minut reduce timpul necesar pentru a trata o zonă, făcând procesul de epilare mai puțin obositor și mai ușor de încadrat în rutina zilnică. În plus, cu această viteză, sesiunile de epilare pentru întreg corpul devin mai accesibile și mai puțin timp consumatoare.

Durata de viață de până la 22 de ani a aparatului sugerează că investiția în Braun Silk-expert PRO 5 este pe termen lung. Acest aspect este extrem de valoros pentru consumatori, evitând costurile repetate cu înlocuirea dispozitivelor sau achiziționarea de cartușe de lumină suplimentare.

Durabilitatea produsului garantează că va fi un companion de încredere pentru gestionarea părului nedorit pentru mulți ani.

Rezultatele demonstrate, cu o reducere a părului cu 74% după 12 tratamente săptămânale, sunt un indicator solid al eficacității aparatului. Această reducere semnificativă a părului într-un timp relativ scurt arată că Braun Silk-expert PRO 5 funcționează bine în practică, nu doar în teorie.

Utilizatorii pot avea încredere în obținerea unei piele netede și fine, similară cu rezultatele obținute în saloanele profesionale, dar cu confortul și intimitatea tratamentului acasă.

Funcționalități și Setări: 2 Moduri de Functionare

Senzorul automat Skin Pro 2.0 este o caracteristică esențială a epilatorului Braun Silk-expert PRO 5. Acesta citește nuanta pielii de 80 de ori pe secundă și ajustează puterea impulsurilor de lumină corespunzător.

Filtrul UV integrat asigură că tratamentul este nu doar personalizat, dar și sigur, protejând pielea de radiațiile potențial dăunătoare. Astfel, dispozitivul nu doar că identifică cea mai eficientă intensitate pentru fiecare zonă, ci și minimizează riscurile iritării sau a altor efecte secundare.

Există două moduri de funcționare importante: un mod pentru piele sensibilă și un mod standard.

Modul pentru piele sensibilă reduce intensitatea impulsurilor de lumină, asigurând o experiență confortabilă chiar și în zonele delicate sau pentru cei care sunt noi în utilizarea IPL. Este un avantaj major pentru persoanele care se tem de durere sau disconfort.

Modul standard, pe de altă parte, oferă o epilare eficientă pentru utilizatorii obișnuiți cu tratamentele IPL, permițând un tratament rapid și eficient al zonelor mai puțin sensibile.

Ușor de Utilizat, Eficient, si Usor de Curatat

Zone sensibile
Excelent si pentru zone sensibile

Procesul de epilare cu Braun Silk-expert PRO 5 este simplu și eficient. Începe cu selectarea nivelului de intensitate dorit, apoi mișcă aparatul peste zona de epilat. Grație capului de precizie, ajunge cu ușurință la fiecare zonă a corpului.

Pentru zonele mai mari, cum sunt picioarele, aparatul poate fi glisat pentru acoperire completă. În zone sensibile, precum zona pubiană sau fața, utilizarea capului de precizie este recomandată pentru acuratețe și confort.

Aparatul este compatibil cu toate zonele corpului. Este eficient pentru față, corp, mâini, picioare, axilă și zona inghinală. Flexibilitatea sa îl face un instrument ideal pentru epilare de acasă.

În ceea ce privește întreținerea și curățarea, Braun Silk-expert PRO 5 este conceput să fie de înaltă durabilitate și necesită un efort minim de întreținere.

Curățarea se face cu ușurință prin ștergerea capetelor cu o cârpă moale și uscată. Este important să nu folosești apă sau solvenți, deoarece acestea pot deteriora mecanismele interne sau capetele epilatorului.

Verifică periodic filtrul UV și capetele pentru a te asigura că nu sunt deteriorate și că aparatul funcționează la capacitate maximă.

Siguranță și Confort prin Skin Pro 2.0

Senzor piele

Senzorul de piele Skin Pro 2.0 al Braun Silk-expert PRO 5 PL5160 asigură o epilare sigură. Acesta monitorizează și ajustează intensitatea impulsurilor de lumină în funcție de nuanța pielii, citind pielea de 80 de ori pe secundă. Această caracteristică reduce riscul de iritare și asigură că fiecare puls de lumină este în armonie cu tonul pielii tale.

Confortul în utilizare este esențial pentru Braun. Datorită modului pentru piele sensibilă, disconfortul este minimizat, făcând epilarea tolerabilă chiar și în zonele delicate. Această setare adaptată scade intensitatea pentru o experiență mai blândă, ceea ce este ideal pentru începători sau pentru cei cu piele sensibilă. Confortul crescut este un avantaj major, permițându-ți să folosești aparatul regulat fără teama de durere sau disconfort excesiv.

Accesorii Incluse

Pachetul Braun Silk-expert PRO 5 vine complet echipat pentru a începe epilarea imediat. Trusa de voiaj include tot ce ai nevoie pentru tratament, oriunde te-ai afla. Evidențiem capul de precizie, esențial pentru tratamentul zonelor mici sau greu accesibile, precum fața sau linia bikinilor. Un cap standard este de asemenea inclus pentru zone mai mari, cum ar fi picioarele sau brațele.

În plus, pachetul conține un cabo de alimentare pentru a asigura funcționarea continuă a aparatului, un aparat de ras care poate fi folosit ca pregătire înainte de sesiunea de IPL și, bineînțeles, epilatorul IPL însuși. Această varietate de accesorii asigură că ai tot ce îți trebuie pentru o experiență completă de epilare, de la confortul casei tale.

Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5160 accesorii pachet

Analiza Raport Calitate-Preț: Avantaje si Dezavantaje

Cu un preț de listă de aproximativ 1900 lei, Braun Silk-expert PRO 5 PL5160 poate părea o investiție substanțială inițial. Totuși, luând în calcul cele 400.000 de impulsuri IPL pe care le oferă, costul per utilizare devine competitiv. Perioadele de reducere scad și mai mult acest cost, adăugând valoare achiziției.

În ceea ce privește costurile pe termen lung, eficiența ridicată și durata de viață extinsă a aparatului, evaluată la până la 22 de ani, minimizează necesitatea înlocuirii lampii sau a altor consumabile. Aceasta este o veste bună pentru utilizatori, indicând că nu vor exista costuri ascunse semnificative după achiziție.

Comparând cu alte epilatoare IPL de pe piață, Silk-expert PRO 5 se distinge prin tehnologia sa Skin Pro 2.0 și prin numărul mare de impulsuri. Deși există opțiuni mai accesibile, ele pot avea nevoie de înlocuiri frecvente ale lampii sau pot oferi mai puține funcții. Astfel, Braun Silk-expert PRO 5 se poziționează ca o opțiune de înaltă valoare, echilibrând prețul cu performanța și durabilitatea.

Daca doriti niste alternative mai ieftine, aveti optiuni precum Braun Silk·expert Mini PL1124 sau Mini PL100. Am discutat si despre epilatoarele Braun in general.

Avantaje

 • Tehnologie IPL avansată
 • Senzor Skin Pro 2.0
 • 400,000 impulsuri de lumină
 • 10 nivele de intensitate
 • Eficiență 125 impulsuri pe minut
 • Durată de viață extinsă
 • Reducere păr 74% după 12 tratamente
 • Modele diverse pentru confort
 • Senzor automat cu filtru UV
 • Ușor de utilizat și întreținut

Dezavantaje

 • Cost inițial ridicat (1900 lei)
 • Potențial disconfort pentru piele sensibilă
 • Necesitatea unei curățări periodice
 • Senzor de ton al pielii poate limita utilizarea
 • Accesorii suplimentare pot fi costisitoare

Concluzia

Evaluarea generală a Braun Silk-expert PRO 5 PL5160 subliniază mai multe puncte forte: tehnologia avansată IPL, tehnologia Skin Pro 2.0, și numărul mare de impulsuri. Acestea asigură o epilare de lungă durată și eficiență ridicată. Punctele slabe sunt mai puțin semnificative, dar includ costul inițial relativ mare și potențialul disconfort pentru persoanele cu pielea foarte sensibilă. Cu toate acestea, recomandarea de cumpărare este puternică, datorită calității construcției și rezultatelor promițătoare.

Publicul țintă pentru Silk-expert PRO 5 este format din persoane care caută o soluție durabilă și eficientă pentru eliminarea părului nedorit. Ideal, acesta se adresează utilizatorilor care doresc rezultate comparabile cu tratamentele profesionale, fără vizite repetate la saloane. Acest epilator este potrivit pentru cei care își doresc o investiție pe termen lung în îngrijirea personală, cu menținerea minimă și utilizare ușoară.

Vezi pretul de azi FashionDays