Braun Silk-Expert PRO 5 PL5115, Epilator IPL Pentru Barbati, 400.000 Impulsuri, 10 Niveluri [Pareri si Review]

Review: Braun Silk-expert PRO 5 PL5115, Epilator IPL Barbati 400.000 Impulsuri ⇒【Pareri】
Braun Silk-Expert PRO 5 PL5115

Product Name: PL5115

Product Description: Epilatorul IPL Braun Silk-Expert PRO 5 PL5115 vă oferă o soluţie nedureroasă de a scăpa de părul nedorit de pe corp. Are până la 400.000 de impulsuri, 10 niveluri de intensitate şi funcţie SensoAdapt™.

Brand: Braun

 • Impulsuri IPL
  (5)
 • Accesorii incluse
  (4)
 • Eficienta
  (4.6)
 • Viteza utilizare
  (4.6)
 • Pret
  (4.3)
4.5

Review pe scurt

Dacă vă doriţi o piele fină şi fără păr cu rezultate pe termen îndelungat, epitatorul IPL Silk-Expert PRO 5 PL5115 de la Braun este soluţia ideală. Vă oferă şedinţe de epilare fără durere, şi vă scapă de părul nedorit din mai multe zone ale corpului, fie că e vorba de zona inghinală, piept, spate, picioare sau braţe.

Pros

+ 10 trepte de reglare a intensităţii

+ 3 moduri de confort

+ Accesoriu cu cap extra lat

+ Trusă de depozitare

Vezi pretul de azi

Cons

– Operare doar cu fir

– Preţ ridicat

Chiar dacă până acum epilarea definitivă era considerată o metodă pentru îndepărtarea părului nedorit doar pentru femei, acest trend începe să prindă avânt şi în rândul bărbaţilor. Epilatorul IPL Braun Silk-Expert PRO 5 PL5115 este un produs gandit special pentru ei.

Braun Silk-Expert PRO 5 PL5115
Vezi mai multe poze

Nu doar atleţii, înotătorii sau culturiştii sunt interesaţi de metodele eficiente de îndepărtarea părului corporal. Din ce în ce mai mulţi bărbaţi pun accent pe îngrijirea corporală, şi doresc să scape definitiv de părul nedorit.

Epilatorul IPL Braun Silk-Expert PRO 5 PL5115 vă oferă o soluţie nedureroasă de a scăpa de părul nedorit de pe corp. Are până la 400.000 de impulsuri, 10 niveluri de intensitate şi funcţie SensoAdapt™.

Ce este IPL

Epilarea cu IPL foloseşte o lumină intens pulsată care este absorbită de pigmentul firului de păr, iar apoi este transformată în energie luminoasă. Această energie luminoasă ajunge la rădăcina firului de păr şi o distruge.

Braun Silk-Expert PRO 5 PL5115 par

Specificaţii Braun Silk-expert PRO 5 PL5115

Conţinutul pachetului este format din epilatorul IPL, cap extra lat, o trusă de călăriei şi un aparat de ras Gillette. Acest model de epilator este cu fir, pentru a putea fi folosit trebuie conectat în permanenţă la o sursă de curent.

Epilatorul Braun Silk-Expert PRO 5 PL5115 are inclus un senzor, SensoAdapt™, care va detecta nuanţa pielii şi va adapta intensitatea pulsaţiilor, pentru un tratament sigur şi nedureros.

Braun Silk-Expert PRO 5 PL5115 smart

Lampa epilatorului are un număr de 400.000 impulsuri. În funcţie de nunaţa pielii şi culoare firului de păr puteţi alege din 10 trepte de intensitate.

Aparatul este prevăzut şi cu 3 moduri de confort, în funcţie de zona tratată puteţi alege dintre modul normal, delicat sau foarte delicat.

Braun Silk-Expert PRO 5 PL5115 este eficient pe tonurile de piele deschisă până la tonurile medii, şi pe părul natural de la blond până la negru.

Pregătirea pentru utilizarea aparatului IPL

Este recomandat ca tratamentul cu IPL să fie început toamna sau iarna, deoarece nu este indicată expunerea la soare înainte şi după şedinţa de epilare.

Înainte de şedinteţe de epilare trebuie dat jos părul de pe suprafaţa care urmează a fi tratată, doar prin radere.

Cum se simte epilarea cu IPL

Intensiatea luminoasă folosită de epilatorul IPL Braun Silk-Expert PRO 5 PL5115 este ridicată, însă tratamentul nu este dureros şi pielea nu este agresată. Bărbaţii au în general fire de păr grose care vor atrage rapid energia luminoasă. Foliculii de păr vor fi distruşi de impulsurile luminoase aplicate direct pe piele.

Braun Silk-Expert PRO 5 PL5115 corp

Este posibil să se simtă un mic disconfort, ca o senzaţie de ciupitură, la primele şedinţe. Această senzaţie va dispărea cu totul, iar următoarele şedinţe vor fi chiar plăcute şi relexante.

Durata şi rezultatele epilării cu IPL

În funcţie de porţiunea de tratat, o şedinţă de epilare cu IPL Braun Silk-Expert poate dura între 5 minute și 2 ore.

Epilarea cu IPL este progresiv definitivă, iar un tratament de epilare definitivă la bărbaţi implică între 8-12 şedinţe. La început este recomandat ca şedinţele să se facă la un interval de 2-4 săptămâni, după care urmeză perioada de întreţinere unde este recomandată o şedinţă la 6-8 săptămâni.

Rezultatele epilării prin metodata IPL sunt vizibile de la prima utilizare.

Reacţii adverse şi contraindicaţii

Tratamentul cu IPL a fost dezvoltat de medicii dermatologi şi nu implică riscuri. Tratamentul se efectuează doar pe pielea sănătoasă şi nu este recomandată persoanelor cu boli de piele, persoanelor cu alergii la soare sau a celor care au fotosensibilitate.

Pielea cu tatuaje nu poate fi tratată prin epilare cu IPL. Tatuajele şi aluniţele vor fi acoperite în timpul tratamentului, pentru a nu absorbi lumina intens pulsată, deoarece poate cauza arsuri.

Braun are o colectie mare de epilatoare IPL. Alte versiuni, desi nu sunt gandite pentru barbati, includ modele ca:

Plusuri IPL Braun Silk-Expert PRO 5 PL5115

+ 10 trepte de reglare a intensităţii

+ 3 moduri de confort

+ Accesoriu cu cap extra lat

+ Trusă de depozitare

Minusuri

– Operare doar cu fir

– Preţ ridicat

Concluzia

Dacă vă doriţi o piele fină şi fără păr cu rezultate pe termen îndelungat, epitatorul IPL Silk-Expert PRO 5 PL5115 de la Braun este soluţia ideală. Vă oferă şedinţe de epilare fără durere, şi vă scapă de părul nedorit din mai multe zone ale corpului, fie că e vorba de zona inghinală, piept, spate, picioare sau braţe.

Vezi pretul de azi