Braun Silk-Expert PRO 3 PL3011, Epilator IPL 300.000 Impulsuri, 3 Niveluri de Intensitate [Pareri si Review]

Review: Braun Silk-Expert PRO 3 PL3011, Epilator IPL 300.000 Impulsuri ⇒【Pareri】
Braun Silk-Expert PRO 3 PL3011

Product Name: PL3011

Product Description: Braun Silk-Expert PRO 3 PL3011 poate fi utilizat pe toate zonele corpului, chiar și cele sensibile, în intimitatea casei tale. Lampa de 300.000 impulsuri vă oferă până la 16 ani de tratament. Silk-Expert PRO 3 PL3011 este un epilator care funcționeză cu fir, are 3 trepte de reglare a intestității și 2 moduri de confort.

Brand: Braun

 • Impulsuri IPL
  (4.7)
 • Accesorii incluse
  (4)
 • Eficienta
  (4.8)
 • Viteza utilizare
  (4.6)
 • Pret
  (4.4)
4.5

Review pe scurt

Braun Silk-Expert PRO 3 PL3011 este un epilator IPL cu performanțe foarte bune și efecte vizibile încă de la prima utilizare. Achiziționarea acestui model este o investiție destul de mare, dar dacă este comparată cu sumele pe care le cheltuiți pe tratamentele de la salon, atunci cu siguranță merită investiția.

Pros

+ Funcție Smartlight

+ 3 trepte de intensitate

+ 300.000 impulsuri luminoase

+ Tehnologie SensoAdapt™

Vezi pretul de azi Badabum

Cons

– Alimentare cu fir

– Preț ridicat

– Lipsă accesorii

O problemă cu care se confruntă majoritatea femeilor este cum să scape ușor de părul nedorit. Metodele clasice de epilare sunt adesea procedee dureroase, care provoacă de multe ori iritații la nivelul pielii. Epilarea definitivă la salon poate fi foarte costisitoare, însă acum o puteți încerca și acasă la un cost mult mai mic, cu ajutorul epilatorului IPL Silk-Expert PRO 3 PL3011 de la Braun.

Braun Silk-Expert PRO 3 PL3011
Vezi mai multe poze

Braun Silk-Expert PRO 3 PL3011 poate fi utilizat pe toate zonele corpului, chiar și cele sensibile, în intimitatea casei tale. Lampa de 300.000 impulsuri vă oferă până la 16 ani de tratament. Silk-Expert PRO 3 PL3011 este un epilator care funcționeză cu fir, are 3 trepte de reglare a intestității și 2 moduri de confort.

Cum funcționează un epilator IPL

Epilatorul IPL utilizează o tehnologie pe bază de lumină intens pulsată. Această lumină este absorbită de către pigmentul firului de păr, ajungând la rădăcină , unde este stimulat să intre în fază latentă, îngreunând reapariția lui.

Specificații IPL Braun Silk-Expert PRO 3 PL3011

Braun Silk-Expert PRO 3 PL3011 este un epilator IPL ce poate fi folosit doar pe pielea uscată, este micuț și ușor de folosit.

Lampa vă poate oferi până la 300.000 de impulsuri pentru o durată de viața ce poate ajunge la 16 ani de utilizare. Are 3 nivele de intensitate și 2 moduri de confort din care puteți alege în funcție de zona pe care doriți să o tratați. Acest model are inclusă și funcție Smartlight care va face vizibile și cele mai fine fire de păr.

Braun Silk-Expert PRO 3 PL3011 geanta

Epilatoarele IPL de la Braun dispun de tehnologia SensoAdapt™ care adaptează nivelul pulsațiilor luminoase în funcție de variațiile de ton ale pielii, pentru o epilare sigură și fără riscuri. Braun Silk-Expert PRO 3 PL3011 este un epilator cu fir, cu alimentare la priză pe toată durata utilizării.

Este sigur și rapid, aveți nevoie de doar 9 minute pentru a trata ambele picioare la cel mai scăzut nivel de intensitate. Modul alunecare va declanșa mai multe impulsuri pentru un tratament mai rapid, ideal pentru zona picioarelor, spate sau brațe, în timp ce modul ștampilă este mai precis, potrivit pentru zonele mici și sensibile, cum este zona inghinală sau axială.

Pachetul este format din epilatorul IPL Braun Silk-Expert PRO 3 PL301, un transformator cu cablu de alimentare, un săculeț pentru depozitare și un aparat de ras Venus Smooth.

Pentru a urmări progresul tratamentelor și a nu uita de următoarea ședință de epilare, puteți folosi aplicația Braun Silk·expert Pro.

Braun Silk-Expert PRO 3 PL3011 app

Pregătirea pentru utilizarea epilatorului IPL

Pentru a începe o ședintă de epilare cu aparatul IPL Braun Silk-Expert PRO 3 PL3011 este recomandat să vă epilați cu o zi înainte, ideal ar fi să vă radeți pentru ca rădăcinile firelor de păr să rămână intacte.

Zona pe care doriți să o tratați trebuie să fie curată și uscată.

Cum se simte epilarea cu aparatul IPL

Epilarea aparatul IPL Silk-Expert PRO 3 PL3011 de la Braun este nedureroasă. Se poate simți o senzație de pișcătură, asemănătoare unui elastic întins care te lovește peste piele, mai ales în zonele sensibile. Această senzație de ușoară pișcătură va dispărea de tot la următoarele ședințe de epilare.

Durata și rezultatele epilării cu IPL

Tipul de piele cât și structura firului de păr influențează foarte mult rapiditatea cu care apar rezultatele. Cu cât firele de păr sunt mai închise la culoare cu atât rezultatele apar mai repede.

Braun Silk-Expert PRO 3 PL3011 vă promite reducerea vizibilă a părului nedorit în doar 3 luni, dacă este folosit conform programului de tratament.

Braun Silk-Expert PRO 3 PL3011 mai mic

Rezultatele vor fi vizibile treptat. Părul va crește mai greu și firele vor fi mai subțiri.

Posibile reacții adverse și contraindicații

Braun Silk-Expert PRO 3 PL3011 poate fi utilizat atât de femei cât și de bărbați, pe aproape toate tipurile de piele și păr.

Există totuși și unele restricții pentru persoanele care suferă de hipersensibilitate a pielii. Nu este recomandată folosirea acestei metode de epilare nici de către persoanele care suferă de diabet, femeilor însărcinate sau care alăptează.

Zonele cu alunițe și tatuaje trebuie evitate, deoarece lumina puternică care stă la baza acestei metode de epilare poate cauza ușoare arsuri.

Din colectia celor de la Braun, mentionez si epilatoarele acestea:

Plusuri Braun Silk-Expert PRO 3 PL3011

+ Funcție Smartlight

+ 3 trepte de intensitate

+ 300.000 impulsuri luminoase

+ Tehnologie SensoAdapt™

Minusuri

– Alimentare cu fir

– Preț ridicat

– Lipsă accesorii

Concluzie

Braun Silk-Expert PRO 3 PL3011 este un epilator IPL cu performanțe foarte bune și efecte vizibile încă de la prima utilizare. Achiziționarea acestui model este o investiție destul de mare, dar dacă este comparată cu sumele pe care le cheltuiți pe tratamentele de la salon, atunci cu siguranță merită investiția.

Vezi pretul de azi Badabum