Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00, Epilator IPL 450.000 Impulsuri, Senzor SmartSkin, SenseIQ – Pareri si Review

Review: Philips Lumea BRI958/00, Epilator IPL 450.000 Impulsuri - [Pareri]
Philips Lumea Seria 9000 BRI958

Product Name: BRI958/00

Product Description: Philips Lumea BRI958/00 este un epilator IPL Premium, cu pana la 450.000 impulsuri, ce poate fi utilizat atat cu cat si fara fir. Are 4 accesorii, vine cu senzor SmartSkin, si beneficiaza de tehnologia SenseIQ.

Brand: Philips

 • Impulsuri IPL
  (5)
 • Accesorii incluse
  (4.8)
 • Eficienta
  (5)
 • Viteza de utilizare
  (4.5)
 • Pret
  (3.5)
4.6

Review pe scurt

Dacă vă doriți un epilator IPL ușor de manipulat cu accesorii pentru întreg corpul Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00 este alegerea perfectă. Vă oferă rezultate vizibile după doar 2 ședințe de epilare, fără durere.

Pros

+ Sistem de siguranță

+ Operare cu fir sau fără fir

+ Senzor SmartSkin

+ Accesorii pentru față, corp, axial și inghinal

+ Husă pentru depozitare

+ 450.000 impulsuri

Vezi pretul de azi

Cons

– Preț destul de mare

– Aparatul este ușor de mânuit dar fiind greu obosește mâna

Dacă vă doriți o epilare de lungă durată, fără durere și în confortul casei dumneavoastră epilatorul Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00 este soluția ideală. Dispozitivul asigură îndepărtarea ușoară a părului de pe întreg corpul prin utilizarea pulsațiilor de lumină, și vă ajută să obțineți o epilare ca la salon.

Epilare corp IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI958
Vezi mai multe poze

Ce este IPL

Tehnologia IPL folosește lumina caldă pentru oprirea creșterii firelor de păr. Pulsațiile de lunimă calde și delicate ajung la rădăcina firelor de păr și opresc creșterea lor. Repetarea treptată a ședințelor lasă pielea frumoasă, fără păr și netedă la atingere.

Specificații Epilator IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00

Conținutul pachetului este compus din epilatorul IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00, accesoriu pentru corp, accesoriu pentru zona inghinală și axială, accesoriu pentru față, lavetă de curățare, o husă elegantă, instrucțiuni de utilizare în limba română si adaptor 19,5 V/4000mA.

Epilator IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI958

Accesoriile incluse au fost special proiectate pentru a veni în ajutorul consumatorului. Accesoriul pentru zona axială are formă curbată în afară pentru a trata zonele greu accesibile. Când este atașat la dispozitiv, acesta adaptează un program special pentru această zonă a corpului.

Accesoriul pentru zona inghinală are un filtru suplimentar de lumină, pentru un confort sporit. Accesoriul pentru corp are o formă curbată și este perfect pentru tratarea zonelor mari ale corpului. Cu ajutorul lui puteți trata ambele gambe în doar 8,5 minute.

Accesoriul pentru față are fereastra cea mai mică și se adaptează automat cu lumina potrivită pentru această zonă. Este ideal pentru zona deasupra buzei superioare, bărbie sau zona maxilarului.

Aparatul dispune de cinci setări de lumină. Senzorul SmartSkin detectează nuanța pielii și alege cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră.

Epilatorul IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00 este eficient pentru o varietate de tipuri de păr și piele. Funcționează pe părul natural de la blond inchis la negru, și pe tonuri de piele de la foarte deschisă la cafeniu închis.

Nuante piele potrivite pentru IPL

Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00 este un aparat IPL fără fir, astfel zonele greu accesibile pot fi tratate cu ușurință.

Epilatorul are un sistem de siguranță integrat care previne pulsarea neintenționată.

Lampa poate trimite până la 450.000 de impulsuri pe toată durata de viață a aparatului.

O alternativa mai ieftina a acestui aparat, este modelul Philips Lumea Advanced BRI922/00 sau Philips Lumea BRI947/00. Cu performante similare, ar fi Philips BRI955/00.

Pregătirea pentru utilizarea aparatului IPL

Înainte de a începe o ședință IPL trebuie să vă epilați. Este permis doar rasul cu o zi înainte deoarece lumina intens pulsată acționează asupra rădăcinelor firelor de păr. Zona de tratat trebuie să fie uscată și curată.

Cum se simte epilarea cu IPL

Optiuni epilare IPL BRI958

Tratamentul cu IPL nu este unul dureros. Se poate resimți senzație de căldură, furnicături sau mâncărime, simptome care dispar de regulă în câteva minute.

Durata și rezultatele epilării cu IPL

Gama de produse IPL Philips Lumea oferă rezultate uimitoare pentru majoritatea tipurilor de piele și păr. După doar 2 ședințe se observă o creștere mai lentă a firului de păr, acesta fiind și mai subțire.

Pentru început este recomandat ca tratamentele să se facă la interval de 2 săptămâni, după care este nevoie de ședințe de menținere care se face la interval de 4 până la 8 săptămâni.

Dacă tratamentul este realizat corect și la intervalele de timp specifice vă puteți bucura de o piele fină până la 6 luni. Aplicația Lumea vine în ajutorul dumneavoastră cu un program personalizat de epilare pentru fiecare parte a corpului. Cu ajutorul ei vei ști cînd este următoarea ședință de epilare.

Philips Lumea Seria 9000 BRI958

Reacții adverse și contraindicații

Dacă tratamentul este realizat corect nu ar trebui să resimțiți niciun efect secundar. Persoanele cu pielea sensibilă pot avea unele reacții cum ar fi roșeată sau mâncărime, simptome care dispar în câteva minute până la o oră.

Nu este indicată folosirea epilatorului de persoanele care suferă de boli fotosensibile, diabet, gravide sau a persoanelor care alaptează.

Aparatul nu poate fi utilizat pe negi, tatuaje sau machiaj semipermanent deoarece poate cauza o schimbare a culorii piele sau arsuri.

Plusuri Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00

+ Sistem de siguranță

+ Operare cu fir sau fără fir

+ Senzor SmartSkin

+ Accesorii pentru față, corp, axial și inghinal

+ Husă pentru depozitare

+ 450.000 impulsuri

Minusuri

– Preț destul de mare

– Aparatul este ușor de mânuit dar fiind greu obosește mâna

Concluzia

Dacă vă doriți un epilator IPL ușor de manipulat cu accesorii pentru întreg corpul Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00 este alegerea perfectă. Vă oferă rezultate vizibile după doar 2 ședințe de epilare, fără durere.

Vezi pretul de azi