Remington i-LIGHT IPL6780, Epilator IPL 150.000 Pulsatii [Pareri si Review]

Review: Remington i-LIGHT IPL6780, Epilator IPL 150.000 Impulsuri ⇒【Pareri】
Remington i-LIGHT IPL6780

Product Name: IPL6780

Product Description: Un astfel de epilator este și modelul i-LIGHT IPL6780, de la Remington. Poate fi folosit atât de femei, cât și de bărbați, vă oferă până la 150.000 de impulsuri, 5 setări de putere, accesoriu pentru față și corp și tehnologie ProPulse™.

Brand: Remington

 • Impulsuri IPL
  (4)
 • Accesorii incluse
  (4)
 • Eficienta
  (4)
 • Viteza utilizare
  (4.3)
 • Pret
  (4.4)
4.1

Review pe scurt

Remington i-LIGHT IPL6780 este un epilator IPL excelent, cu rezultate vizibile de la prima ședință. Este ușor de folosit, fără durere și te poți bucura de un epilat eficient pentru o lungă durată. Un dezavantaj al acestui model ar fi mărimea, ocupă cam mult spațiu.

Pros

+ Senzor pentru piele

+ 5 trepte de putere

+ Tehnologie ProPulse™

+ Accesorii pentru față și corp

+ Funcție Multi/Single-Flash

Vezi pretul de azi

Cons

– Utilizare cu fir, fără acumulator

– Doar 150.000 impulsuri, durată de viață mică

Epilarea clasică prin sisteme de smulgere și tragere forțată a firelor de păr, care era mai mereu însoțită de durere este de domeniul trecutului. Epilatoarele pe bază de lumină intens pulsată vă oferă o alternativă pentru o epilare nedureroasă, și vă lasă pielea curată și catifelată. Modelul la care ne uitam astazi este Remington i-LIGHT IPL6780.

Remington i-LIGHT IPL6780
Vezi mai multe poze

Un astfel de epilator este și modelul i-LIGHT IPL6780, de la Remington. Poate fi folosit atât de femei, cât și de bărbați, vă oferă până la 150.000 de impulsuri, 5 setări de putere, accesoriu pentru față și corp și tehnologie ProPulse™.

Cum funcționează un epilator IPL

Epilatoarele IPL funcționează pe bază de pulsații luminoase. Aceste semnale luminoase pătrund până la rădăcina firului de păr, fără a cauza niciun fel de durere, și o distrug.

În acest mod evoluția firului de păr este modificată, acesta crește mult mai greu și mai subțire.

Specificații Remington i-LIGHT IPL6780

Remington i-LIGHT IPL6780 este un epilator IPL ce vine cu o garanție de 5 ani și o lampă ce are până la 150.000 pulsații. Are senzor de piele cu ajutorul căruia se va selecta automat cel mai bun nivel de intensitate în funcție de tonul pielii, plus senzor pentru contactul cu pielea.

Accesoriile pentru față și corp incluse vă ajută să obțineți rezultate excelente pentru fiecare zonă a corpului. Accesoriul pentru corp are o acoperire de 3 cm², în timp ce accesoriul pentru față are o acoperire de 2 cm².

Remington i-LIGHT IPL6780 cap

Pentru a obține rezultate cât mai bune în funcție de zona tratată puteți opta pentru funcția Single sau Multi Flash.

Tehnologia ProPulse™ încălzește foliculii firului de păr, focalizând impulsul luminos la rădăcina lui pentru a opri ciclul de creștere. Această lumină puternică este absorbită de melanina din firele de păr și încetinesc creșterea lor.

Nu orice nuanță de piele este potrivită pentru a folosi acest model de epilator de la Remington. Rezultate foarte bune se obțin pe tonuri de piele deschise până la medii, și pe nuanțe de păr natural de la blond la negru. Pe părul alb, gri, roșcat sau blond deschis rezultatele obținute nu vor fi așa de bune.

Aparatul se poate utiliza pe pielea uscată și se poate folosi doar conectat la o sursă de energie.

Pregătirea pentru utilizarea epilatorului IPL

Aparatul IPL Remington i-LIGHT IPL6780 se folosește pe pielea uscată și curată. Pentru a începe o ședință de epilare cu acest aparta cu o seară înainte trebuie ras părul din zona ce urmează a fi supusă procedurii. Firele de păr de la suprafața pielii vor îngreuna pătrunderea undei emise de aparat până la rădăcina firului de păr, epilarea fiind mai puțin eficientă și crescând riscul de efecte adverse.

Remington i-LIGHT IPL6780 corp

Cum se simte epilarea cu aparatul IPL

Remington i-LIGHT IPL6780 este delicat cu pielea și foarte ușor de utilizat, oferindu-vă un control total în timpul tratamnetului. Folosirea acestei tehnologii nu este dureroasă, însă este posibil să simțiți un ușor disconfort.

Durata și rezultatele epilării cu IPL

Cu ajutorul epilatorului IPL Remington i-LIGHT IPL6780 veți scăpa de părul nedorit în doar 6 săptămâni. Este recomandată o ședință de epilare IPL o dată la 2 săptămâni pentru început, după care urmează perioada de întreținere care poate varia de la 4 până la 8 săptămâni.

Remington i-LIGHT IPL6780 fire

Posibile reacții adverse și contraindicații

Epilarea prin metoda IPL nu este recomandată persoanelor care suferă de diverse boli ale pielii, diabeticilor, femeilor însărcinate sau care alăptează.

Zonele de piele acoperite de tatuaje, sau pielea cu alunițe trebuie ferită de impulsurile luminoase deoarece poate cauza arsuri.

Plusuri Remington i-LIGHT IPL6780

+ Senzor pentru piele

+ 5 trepte de putere

+ Tehnologie ProPulse™

+ Accesorii pentru față și corp

+ Funcție Multi/Single-Flash

Minusuri

– Utilizare cu fir, fără acumulator

– Doar 150.000 impulsuri, durată de viață mică

Concluzie

Remington i-LIGHT IPL6780 este un epilator IPL excelent, cu rezultate vizibile de la prima ședință. Este ușor de folosit, fără durere și te poți bucura de un epilat eficient pentru o lungă durată. Un dezavantaj al acestui model ar fi mărimea, ocupă cam mult spațiu.

Vezi pretul de azi