Cel Mai Bun Epilator Rowenta – IPL vs Pensete

Sunteti in cautarea unui aparat epilator Rowenta, de cea mai buna calitate? Avem in articolul care urmeaza doua optiuni pentru dumneavoastra, fiecare fiind cea mai buna in categoria din care face parte. Avem mai intai varianta profesionala, cel mai bun epilator IPL Rowenta de pe piata. Apoi, va prezentam si care este cel mai bun epilator cu pensete Rowenta, varianta mai ieftina dar care isi va face deasemenea treaba foarte bine.

Epilatoare IPL vs Conventionale

Cele doua mari tipuri de epilatoare acoperite in acest top sunt cele IPL si cele de tip Wet & Dry, ce folosesc pensete/puncte de prindere. In timp ce un epilator de tip IPL va folosi impulsuri de lumina pentru a stopa cresterea firului de par, cel cu puncte de prindere il va smulge de la radacina.

Versiunea IPL este mai scumpa, dar este cea recomandata, cat timp tipul dumneavoastra de piele si culoarea parului sunt potrivite pentru aceasta. Epilatoarele conventionale sunt mai ieftine, dar pot fi si mai dureroase si trebuie folosite mai des. Un model de tip Wet & Dry permite folosirea sub jet de apa, pentru a reduce durerea.

Cel Mai Bun Epilator IPL Rowenta

Rowenta IPL EP9600

Epilator IPL Rowenta EP9600
Epilator IPL Rowenta EP9600

Cel mai bun epilator IPL de la Rowenta este modelul EP9600, un model cu fir ce poate fi folosit atat pe zona principala a corpului cat si in zonele mai sensibile. Este un tip de epilator IPL care permite schimbarea lampii, astfel incat are o durata de viata mult crescuta fata de un model mai scump de la competitori. Vine la pachet cu doua lampi, fiecare cu o durata de viata de 150,000 impulsuri. Daca va doriti performante bune, la un pret foarte scazut, nu veti gasi prea multe epilatoare IPL care sa se compare cu acesta.

+ Durata foarte mare de viata: fiecare lampa are o durata de viata estimata la 150,000 impulsuri, iar aparatul vine dotat cu 2 lampi, plus posibilitatea de a cumpara altele la un pret destul de scazut. Fata de modelele mai scumpe, nu va trebui sa aruncati aparatul dupa 10-15 ani.

+ Sistem de precizie ce ofera rezultate uniforme: nu riscati sa ardeti pielea daca aplicati impulsuri de doua ori in aceeasi zona.

+ Filtru UV de inalta performanta.

+ Senzor pentru a detecta contactul cu pielea: aparatul se declanseaza doar in conditii de siguranta.

+ Epilare nedureroasa, de durata.

+ Pretul: unul din cele mai ieftine epilatoare IPL disponibile pe piata.

– Nu poate fi folosit pentru toate tonurile de piele, ca orice aparat IPL.

Vezi pretul de azi

Acest produs este posibil sa nu mai fie in stoc in acest moment.
Recomandam aici un produs similar eMAG

Cel Mai Bun Epilator Conventional Rowenta

Rowenta EP8060F0 Skin Respect

Epilator Conventional Rowenta EP8060F0 Skin Respect
Epilator Conventional Rowenta EP8060F0 Skin Respect

Daca epilatorul IPL mentionat mai sus nu vi se potriveste din vreun motiv, fie ca este prea scump, fie ca nu aveti culoarea pielii care sa permita folosirea sa, atunci va recomand Rowenta EP8060F0, cel mai bun epilator cu pensete oferit de catre acest producator. Modelul este de tip Wet & Dry, deci poate fi folosit inclusiv sub jet de apa pentru a reduce sensibilitatea pielii in timpul folosirii. Are 24 de pensete, 2 trepte de viteza si multiple accesorii ce permite folosirea specializata in zonele sensibile. Este in acelasi timp un aparat fara fir, deci va fi folosit la acumulator daca va doriti mai multa libertate de miscare.

+ Cel Mai Bun Epilator cu Pensete: aveti 24 de pensete/puncte de prindere la acest aparat, pe langa multe alte functii mentionate mai jos.

+ 2 trepte de viteza: puteti adapta viteza de folosire la sensibilitatea zonei tratate sau la nivelul dumneavoastra de durere. Puteti folosi viteza mai mica pentru zonele sensibile, in timp ce viteza mai mare poate fi folosita pe corp.

+ Wet & Dry: epilatorul acesta poate fi folosit atat pe piele umeda, cat si uscata. Astfel, veti putea sa reduceti nivelul de durere, folosind un jet de apa in zona tratata.

+ Operare fara fir: are acumulator, astfel incat nu va trebui sa fie conectat la retea in timpul folosirii. Incarcarea va dura circa o ora, in timp ce autonomia aparatului va fi de 40 minute.

+ Functii aditionale: are functia standard, cea soft, dar si functia de masaj.

+ Accesorii multiple: pachetul sau vine cu husa, perie pentru curatat, epilator si cu patru accesorii pentru axile, zona bikinilor, exfoliere si ras/tuns.

Vezi pretul de azi Altex