Cel Mai Bun Epilator Panasonic – IPL vs Pensete

Daca va doriti un epilator IPL Panasonic, sau poate un model mai conventional si mai ieftin de la acelasi producator, avem raspunsul pentru dumneavoastra in acest articol. Veti gasi mai jos detalii atat despre avantajele celor doua tipuri de epilatoare, cat si care sunt cele mai bune modele disponibile in fiecare categorie. Mai pe scurt, aruncati o privire la epilatorul IPL Panasonic daca vreti produsul mai bun, dar si mai scump. Daca nu aveti bugetul necesar, atunci mentionam mai jos si care este cel mai bun epilator cu pensete de la acest producator.

Epilatoare IPL vs Conventionale

Un epilator in momentul de fata va apartine in doua mari categorii, cu multe alte metode existand pe piata, de la folosirea de ceara pana la aparatele de ras. Cele doua mari categorii vor acoperi epilatoarele IPL cu pulsatii de lumina si cele conventionale cu pensete care actioneaza prin smulgerea firelor de par.

Epilatoarele IPL au avantajul ca au rezultate mai bune pe termen lung, astfel incat dupa o perioada initiala de folosire vor trebui folosite pentru mentinerea pielii catifelate si libere de par. Acestea actioneaza prin intermediul unor pulsatii de lumina puternice, ce impiedica firul de par sa se dezvolte. Este o metoda care in general doare mai putin, dar care nu va fi potrivita tuturor tipurilor de piele si culorilor de par.

Epilator Panasonic Tonuri de piele

Epilatoarele conventionale, cu pensete, vor fi folosite atat de catre cei cu bugete mai mici, cat si de femeile pentru care modelele IPL nu sunt recomandate datorita culorii parului sau a tonului pielii. Acestea folosesc zeci de pensete pentru a apuca si a smulge firul de par de la radacina. Exista atat versiuni foarte ieftine, cat si unele ceva mai scumpe.

Cel Mai Bun Epilator IPL Panasonic

Panasonic IPL ES-WH90-P803

Epilator IPL PANASONIC ES-WH90-P803
Epilator IPL PANASONIC ES-WH90-P803

Cei de la Panasonic nu au o lista foarte luna de epilatoare IPL, dar avem noroc ca modelul ES-WH90-P803 este de calitate, si merita recomandat. Datorita pretului si performantelor sale, l-as plasa in gama Premium a epilatoarelor IPL. Este un model cu acumulator, ce poate fi folosit fara a-l tine conectat permanent la retea. Are 5 trepte de putere, astfel incat poate fi adaptat cu usurinta zonelor mai sensibile.

+ Aplicare automata a pulsatiilor luminoase: senzorul cu care acest aparat este dotat va detecta cand capul atinge pielea, declansand automat pulsurile luminoase.

+ Accesoriu dedicat pentru folosirea pe fata: epilatorul este usor de folosit pentru toate zonele corpului, chiar si cele mai sensibile. Aveti accesoriu special pentru folosirea in zona fetei, dar aparatul va fi folosit si pentru zona inghinala, sub genunchi sau sub brat.

+ Cu acumulator: este un model dotat cu acumulator Li-Ion, astfel incat poate fi folosit foarte usor, fara a trebui sa-l tineti conectat la retea.

+ 5 setari de intensitate: avand aceste 5 trepte de putere la dispozitie, puteti sa alegeti intensitatea cea mai potrivita, astfel incat aparatul poate fi utilizat pentru zona fetei sau pentru corp, dupa nevoie.

– Acumulatorul tine 600 impulsuri: in functie de durata sedintei de epilare, sau daca ati uitat sa-l incarcati dupa ultima astfel de sedinta, s-ar putea sa nu fie suficient de bine incarcat. Nu va dura foarte mult timp sa-l incarcati totusi.

Daca vreti sa vedeti si alte modele IPL foarte bune, de la mai multi producatori, cititi si articolul nostru despre cele mai bune epilatoare IPL.

Vezi pretul de azi

Acest produs este posibil sa nu mai fie in stoc in acest moment.
Recomandam aici un produs similar eMAG

Cel Mai Bun Epilator Conventional Panasonic

Panasonic ES-EL8A-P503

Epilator Conventional Panasonic ES-EL8A-P503
Epilator Conventional Panasonic ES-EL8A-P503

In ce priveste epilatoarele conventionale oferite de cei de la Panasonic, modelul cel mai bun care l-am gasit in colectia lor este ES-EL8A-P503. Fiind un model conventional, vine dotat cu 60 de pensete, adica aveti tot atatea potentiale puncte de prindere atunci cand va epilati. Aparatul nu este unul foarte ieftin pentru categoria din care face parte, dar daca cautati un epilator foarte bun la doar 25-50% din costul unuia IPL, acest model este o varianta excelenta. Se mai lauda si cu faptul ca este dotat cu acumulator, ca poate fi folosit atat pe piele umeda cat si uscata, ca are un cap flexibil care pivoteaza la 90 grade, sau ca vine cu 8 accesorii.

+ 60 pensete/puncte de prindere: este un numar foarte mare de pensete, ce va vor ajuta sa realizati operatiunea de epilare mai rapid. Multe alte modele bune de la alti producatori ofera doar 24-48 pensete.

+ Utilizare Wet & Dry: aveti aici si optiunea de folosire pe piele umeda sau sub jet de apa, pentru a reduce din nivelul de durere in timpul epilarii.

+ Fara Fir: este un model cu acumulator, astfel incat il veti putea folosi fara a-l tine conectat la reteaua de electricitate.

+ Dotat cu 8 accesorii: pe langa borseta in care veti tine aparatul, acesta mai vine si cu perie de curatare, epilator, capac moale, cap de ras, cap de epilare pentru inghinala, cap de tuns, pieptene pubian si cap pentru folosire pe picioare.

+ 3 Trepte de viteza: in functie de nivelul dumneavoastra de toleranta la durere, sau de cat de sensibila este zona tratata, puteti adapta viteza epilatorului.

– Epilarea cu pensete este mai dureroasa: in functie de cat de bine rezistati la durere, aceasta poate fi un dezavantaj mai mare sau mai mic. Este inevitabila totusi, daca nu aveti bugetul pentru un model IPL. Faptul ca este un model de tip Wet & Dry poate ajuta.

Vezi pretul de azi  Altex