Epilator IPL Braun Silk-expert BD5001

 • Durata Viata
  (4.5)
 • Viteza Folosire
  (4.5)
 • Functii
  (4.5)
 • Pret
  (4)
4.4

Review pe scurt

Braun BD5001 este un epilator IPL ce va ofera rezultate excelente, aparatul fiind unul de calitate ce apartine gamei superioare din punct de vedere calitativ. Mi-as fi dorit doar sa fie un model cu acumulator, dar acesta e singurul dezavantaj gasit.

Vezi pret

Daca sunteti in cautarea unui epilator IPL foarte bun, ce va poate ajuta sa scapati de parul nedorit fara durere si cu o investitie nu prea mare de timp, in timp ce sunteti in propria dumneavoastra casa, atunci va sugerez sa aruncati o privire la Braun Silk-expert BD5001, un model excelent ce face parte din gama superioara a acestui producator. Daca vreti sa vedeti cele mai bune epilatoare IPL Braun, aruncati o privire la articolul facut de noi in acest scop, dar uitati-va si la BD5001, pentru ca este comparabil cu acele modele.

In ce priveste specificatiile si capabilitatile epilatorului IPL Braun BD5001, aveti aici un epilator de calitate, dotat cu Senzor SensoAdapt pentru a va oferi puterea de care aveti nevoie, fara ca dumneavoastra sa aveti vreo contributie. Modelul ofera 300,000 impulsuri luminoase pe intreaga durata a vietii lampii sale, ceea ce este comparabil cu cele mai bune epilatoare IPL de pe piata, fiind folosibil de o singura persoana pentru epilare completa pana la 6 ani de zile. Modelul Braun BD5001 vine la pachet cu ceva in plus, un epilator facial Braun Face SE852, dar si cu o rezerva de perie epilator de folosit pentru ten normal sau sensibil. Are si Gillette Venus in pachet, pentru o epilare normala.

O alternativa excelenta este si epilatorul IPL Braun Silk-expert PRO 5 MBSEP5 sau Braun Silk-expert PRO 5 PL5237.

Plusurile Epilatorului IPL Braun BD5001

Model de top de la Braun: facand parte din seria Silk-expert 5, va ofera rezultate profesionale si intr-un timp cat mai scurt.

300,000 de impulsuri: pentru un aparat de acest tip, echivaleaza cu o durata de viata de peste 6 ani, in conditiile in care folositi aparatul in mod regular pentru intreaga suprafata a corpului. Pentru utilizare doar pe zone mai mici si mai sensibile, poate tine si peste 15 ani.

Senzorul inteligent SensoAdapt: acesta este unul din motivele pentru care nu este un model de baza, facut epilatorul suficient de avansat incat sa faca treaba de unul singur. Senzorul citeste non-stop nuanta pielii peste care este trecut, adaptand constant intensitatea impulsurilor luminoase. Este si mai eficient si mai sigur de folosit.

Design gandit pentru utilizare usoara: usor de folosit chiar si in zonele mai greu accesibile.

Folositi-l cand aveti timp, acasa: nu trebuie sa mergeti la salon pentru o sedinta dureroasa de epilare, puteti sa rezolvati singura problema acasa, oricand aveti cateva minute la dispozitie pentru o sedinta cu aparatul IPL. Braun BD5001 isi va face treaba foarte bine si rapid.

Minusuri

Model cu fir: multe din modelele mai scumpe au optiunea folosirii pe baza de acumulator, dar Braun BD5001 are nevoie sa fie tinut in priza tot timpul.

Concluzia

Braun BD5001 este un epilator IPL ce va ofera rezultate excelente, aparatul fiind unul de calitate ce apartine gamei superioare din punct de vedere calitativ. Mi-as fi dorit doar sa fie un model cu acumulator, dar acesta e singurul dezavantaj gasit.

Vezi pret