Epilator Braun SE7890 – Silk-epil 7, Wet & Dry, 7 Accesorii

Braun SE7890
 • Design
  (4.5)
 • Numar pensete
  (4.7)
 • Functii si accesorii
  (4.8)
 • Pret
  (4.5)
4.6

Review pe scurt

Braun SE7890 este unul din cele mai eficiente si nedureroase epilatoare cu pensete disponibile in acest moment pe piata. Daca nu aveti bugetul sau tipul de piele/par necesar pentru un model IPL, atunci nu veti da gres cu acest model.

Vezi pret

Braun SE7890 este un epilator clasic, un model ce poate fi folosit pentru orice zona, inclusiv pentru fata, corp, maini, picioare sau axila. Este de fapt un set, ce vine cu 7 accesorii diferite, iar aparatul este folosibil atat pe uscat cat si cu pielea uda, facundu-si treaba in siguranta chiar si daca sunteti la dus sau in cada. Este un model avansat pentru categoria din care face parte, avand si o tehnologie SensoSmart inclusa, ce minimizeaza durerea si indeparteaza fire de par chiar si de 0.5 mm.

Braun SE7890 este un epilator cu 40 de pensete, ce va ofera o actiune cat de putin dureroasa se poate folosind aceasta tehnologie. Rezultatul va fi o piele catifelata pentru pana la 4 saptamani.
Cele 7 accesorii cu care vine la pachet va permit sa il utilizati pentru orice zona a corpului. Printre ele aveti un capac pentru fata, unul pentru contactul cu pielea, doua distantiere pentru tuns, doua capete de folosit pentru zonele sensibile si unul cu role pentru masaj.

Plusurile epilatorului Braun SE7890

Tehnologia Micro-Grip: aceasta va indeparta fire chiar si de 4 ori mai scurte decat ati reusi folosind ceara.

Tehnologie fara fir: dotat cu un acumulator ce are o durata de viata de circa 50 de minute si un timp de reincarcare de 1 ora, epilatorul va fi foarte usor de incarcat si folosit cand aveti nevoie de el.

Wet & Dry: poate fi folosit atat pe pielea uda cat si pe cea uscata. Sunteti in siguranta daca intrati cu el sub dus sau in cada, pentru a reduce din nivelul de durere, va functiona bine in continuare.

Tehnologia inovatoare SensoSmart: cei de la Braun au implementat in acest model o tehnologie care permite aparatului sa detecteze nivelul de presiune aplicat, astfel incat va putea indeparta mai multe fire la fiecare trecere. Un led rosu va semnalizeaza cand presiunea este prea mare, astfel incat veti putea sa ajustati tehnica pentru rezultate mai bune.

7 accesorii: acestea va vor permite sa tratati orice zona, inclusiv cele mai sensibile.

Pachetul include un aparat de tuns facial si corporal: acesta va indeparta parul, inclusiv pentru linia bikinilor, fara sa mai trebuiasca sa recurgeti la folosirea de ceara.

Rezultate ca la salon: fire de par chiar si de 4x mai scurte decat cele ce pot fi indeparte cu ceara, vor fi eliminate cu ajutorul epilatorului cu pensete Braun SE7890.

Minusuri

Nivelul de durere, scazut totusi: acesta este un minus doar in comparatie cu un epilator IPL, pentru ca fata de alte modele cu pensete acest epilator este unul cu un impact minim.

Vedeti si top 3 epilatoare IPL, daca sunteti in cautarea unui tip de aparat pentru epilare mai eficient.

Concluzia

Braun SE7890 este unul din cele mai eficiente si nedureroase epilatoare cu pensete disponibile in acest moment pe piata. Daca nu aveti bugetul sau tipul de piele/par necesar pentru un model IPL, atunci nu veti da gres cu acest model.

Vezi pret