Review: Heinner HDW-BI6613AID+++, Mașină de Spălat Vase Incorporabilă 13 seturi, 6 Programe, Încărcare la Jumătate, Clasa D – Pareri

Review: Heinner HDW-BI6613AID+++, Mașină de Spălat Vase Incorporabilă 13 seturi, 6 Programe, Încărcare la Jumătate, Clasa D
Heinner HDW-BI6613AID+++

Product Name: HDW-BI6613AID+++

Product Description: Heinner HDW-BI6613AID+++ este o mașină de spălat vase incorporabilă potrivită pentru familiile numeroase datorită capacității mari de încărcare de până la 13 seturi. Modelul este încadrat la clasa energetică D, are sistem de siguranță împotriva inundațiilor, opțiunea de încărcare la jumătate, pornire programabilă și deschidere automată a ușii la finalul ciclului de spălare.

Brand: Heinner

 • Spalare
  (4.3)
 • Tehnologie si functii
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (3.8)
 • Pret
  (4.4)
4.3

Review pe scurt

Heinner HDW-BI6613AID+++ este alegerea perfectă dacă vă doriți o mașină de spălat vase incorporabilă. Are incluse multe opțiuni de spălare, este ușor de folosit iar prețul este foarte bun.

Pros

+ Protecție împotriva inundațiilor, AquaStop

+ Încărcare la jumătate

+ Deschidere automată a ușii

+ Pornire programabilă

+ Super preț
Vezi pretul de azi

Cons

– Clasa energetică D

– Consum de apă cam mare, 12 litri

Accesibila din punct de vedere al pretului, masina de spalat vase Heinner HDW-BI6613AID+++ este si incorporabila, deci poate fi integrata in orice design modern de bucatarie.

Heinner HDW-BI6613AID+++
Vezi mai multe poze

Heinner HDW-BI6613AID+++ este o mașină de spălat vase incorporabilă potrivită pentru familiile numeroase datorită capacității mari de încărcare de până la 13 seturi.

Modelul este încadrat la clasa energetică D, are sistem de siguranță împotriva inundațiilor, opțiunea de încărcare la jumătate, pornire programabilă și deschidere automată a ușii la finalul ciclului de spălare.

Mașina de spălat vase Heinner HDW-BI6613AID+++ este un model complet incorporabil cu dimensiunile de: înălțime de 82 cm, lățime de 59.8 cm și adâncime de 55 cm.

Specificații mașină de spălat vase incorporabilă Heinner HDW-BI6613AID+++ – Păreri

Mașina de spălat vase Heinner HDW-BI6613AID+++ este un model incorporabil cu o capacitate mare de încărcare de până la 13 seturi și 6 programe de spălare.

Programele disponibile se pot selecta în funcție de gradul de murdărie al vaselor. Acestea sunt: prespălare, dezinfectare, economic, auto, rapid sau inteligent.

Programul rapid de spălare are o durată de 30 de minute, iar durata programului ECO este de 3 ore și 25 minute.

Mașina este prevăzută și cu opțiunea de încărcare la jumătate, foarte utilă atunci când doriți să spălați vasele dar nu aveți o mașină plină.

Aparatul are două coșuri pentru o depozitare cât mai eficientă a vaselor. Coșul superior este ajustabil și poate fi reglat cu ușurință chiar și atunci când este încărcat deoarece nu necesită scoaterea lui de pe șine.

Mașina are inclus și un suport pentru tacâmuri conceput special pentru o spălare perfectă a acestora. Dacă nu aveți tacâmuri de spălat, coșul poate fi scos cu ușurință pentru a beneficia de mai mult spațiu.

În ceea ce privește consumul, Heinner HDW-BI6613AID+++ este încadrată la clasa energetică D cu un consum de aproximativ 84 kWH la 100 de cicluri. Ca și consum de apă, acesta este destul de mare, mașina având nevoie de 12 litri pentru un ciclu complet.

Nivelul de zgomot produs în timpul folosirii nu este prea bun, acesta ajungând la un maxim de 52 dB.

Heinner HDW-BI6613AID+++ eficienta

Funcții și tehnologii

Heinner HDW-BI6613AID+++ este o mașină de spălat vase ce vine cu o serie de funcții extra la un super preț. O parte dintre aceste funcții le găsiți mai jos:

 • Deschidere automată a ușii: la terminarea ciclului de spălare ușa mașinii se deschide pentru a intra aer curat.
 • AquaStop: dispozitiv de siguranță ce va întrerupe alimentarea cu apă în cazul în care sunt sesizate scurgeri.
 • Încărcare la jumătate: opțiune ce vă permite să spălați o cantitate mai mică de vase cu un consum redus de apă și energie.
 • Coș superior ajustabil: sistem ce permite ajustarea coșului superior cu ușurință chiar și atunci când acesta este plin.
 • Semnal sonor finalizare program: când ciclul de spălare este finalizat mașina emite un sonar sonor de avertizare.
 • Pornire programabilă: mașina de spălat vase poate fi programată să înceapă programul de spălate cu o întârziere de până la 19 ore.
 • Indicator sare: indicatorul apare pe ecranul mașinii atunci când compartimentul pentru sare trebuie reumplut.
 • Indicator soluție clătire: aprinderea indicatorului pentru agentul de clătire vă atenționează că acesta este gol.

Heinner are o oferta bogata de astfel de masini, iar unele le-am analizat si noi in trecut:

Plusuri Heinner HDW-BI6613AID+++

+ Protecție împotriva inundațiilor, AquaStop

+ Încărcare la jumătate

+ Deschidere automată a ușii

+ Pornire programabilă

+ Super preț

Minusuri

– Clasa energetică D

– Consum de apă cam mare, 12 litri

Concluzie

Heinner HDW-BI6613AID+++ este alegerea perfectă dacă vă doriți o mașină de spălat vase incorporabilă. Are incluse multe opțiuni de spălare, este ușor de folosit iar prețul este foarte bun.

Vezi pretul de azi