Review: Haier XIB 6B2S3FS, Mașină de Spălat Vase Incorporabilă 16 seturi, 12 programe, Wifi, Clasa B – Pareri

Review: Haier XIB 6B2S3FS, Mașină de Spălat Vase Incorporabilă 16 seturi, 12 programe, Wifi, Clasa B
Haier XIB 6B2S3FS

Product Name: XIB 6B2S3FS

Product Description: Haier XIB 6B2S3FS este o mașină de spălat vase ce are o capacitate mare de încărcare de până la 16 seturi de veselă și 12 programe de spălare. Este un model incorporabil potrivit pentru familiile numeroase ce au mai tot timpul multe vase de spălat.

Brand: Haier

 • Spalare
  (4.6)
 • Tehnologie si functii
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.6)
 • Pret
  (4)
4.5

Review pe scurt

Haier XIB 6B2S3FS este o mașină de spălat vase performantă cu o capacitate mare de încărcare. Este un model smart ce are multe funcții avansate de spălare a vaselor. Prețul este cam mare, dar este o investiție pe temen lung ce va merita cu siguranță.

Pros

+ Capacitate mare de încărcare, 16 seturi

+ Model smart

+ Tehnologie AI

+ Încărcare la jumătate

+ Coș pentru tacâmuri

+ Clasa energetică B

Vezi pretul de azi

Cons

– Preț mare

Un mare producator de aparate electrocasnice la nivel mondial, Haier ofera si o gama interesanta de masini de spalat vase. Astazi analizam un astfel de model, masina Haier XIB 6B2S3FS.

Haier XIB 6B2S3FS
Vezi mai multe poze

Haier XIB 6B2S3FS este o mașină de spălat vase ce are o capacitate mare de încărcare de până la 16 seturi de veselă și 12 programe de spălare. Este un model incorporabil potrivit pentru familiile numeroase ce au mai tot timpul multe vase de spălat.

Acest model de mașină de spălat vase de la Haier este încadrat la clasa energetică B și are un consum de 10.5 litri de apă la un ciclu complet de spălare cu încărcătură maximă. Este un model smart, se poate porni prin intermediul aplicației hOn, are motor Inverter, sistem triplu de filtrare cu autocurățare, senzor de încărcare și senzor ce detectează gradul de murdărie al vaselor.

Dimensiunile sunt foarte importante, fiind un model incorporabil are un loc special ce trebuie ocupat. Mașina de vase are o lățime de 60 cm, adâncime de 55 cm și o înălțime de 82 cm.

Specificații mașină de spălat vase incorporabilă Haier XIB 6B2S3FS – Păreri

Haier XIB 6B2S3FS este o mașină de spălat vase ce are o capacitate de 16 seturi de vase. Mașina vă pune la dispoziție 12 programe de spălare dintre care se poate alege în funcție de încărcătură sau gradul de murdărie al vaselor.

Haier XIB 6B2S3FS usa deschisa

Aveți opțiunea de a selecta unul dintre cele 3 programe automate, Universal, Universal Plus sau Auto Sensor. Mai este disponibil și programul Rapid 59’, programul pentru dezinfectare sau programul special de igienizare a mașinii.

Programul Steam Plus 75º folosește acțiunea alternativă a jetului de apă și aburului. Este un program optim pentru vasele cu murdărie uscată ce are o durată de 156 minute.

Programul Hygiene Plus are o temperatură de spălare de 75º și este potrivit pentru steriligarea și igienizarea vaselor, inclusiv a biberoanelor.

Programul ECO este cel mai eficient program de spălare, cu un consum redus de apă și energie. Vasele sunt spălate la o temperatură de 45º, iar durata programului este de aproximat 3 ore și 45 minute.

Programul Ultra Silence este ildeal pentru spălarea vaselor pe timpul nopții, zgomotul maxim produs ajungând până la 40 dB.

Haier XIB 6B2S3FS are disponibilă funcția de încărcare la jumătate, pentru situațiile când nu aveți destule vase să umpleți mașina dar totuși doriți să le spălați.

Mașina de spălat vase are 3 coșuri pentru o încărcare optimă, coșul superior este reglabil, coșul inferior are oprire de siguranță, iar rafturile sunt pliabile. Mașina are inclus și un coș special pentru tacâmuri.

Haier XIB 6B2S3FS este o mașină de spălat vase încadrată la clasa energetică B, are un consum de energie de doar 66 kWh la 100 de cicluri de spălare. Consumul de apă este unul destul de bun, având nevoie de 10.5 litri pentru 16 seturi de veselă.

Nivelul maxim de zgomot produs în timpul folosirii este ajunge până la 42 dB, fiind încadrată la clasa B, un model silențios ce nu va deranja deloc în timpul folosirii.

Heinner HF-V122F eficienta

Funcții și tehnologii

Haier XIB 6B2S3FS este un model de mașină de spălat vase potrivită atât familiilor mici cât și numeroase, datorită opțiunii de încărcare la jumătate. Acesta are incluse și alte opțiuni la fel de utile cum ar fi:

• AI (inteligență artificială): sistem inteligent de senzori ce detectează încărcătură și gradul de murdărie al vaselor setând în funcție de acestea presiunea apei, temperatura și durata programului de spălare.

• Motor Inverter: are o durată mare de funcționare, zgomotul și vibrațiile din timpul funcționării sunt reduse, oferă un consum mic de energie și apă.

• Funcție Wi-Fi: mașina de spălat vase poate fi controlată de la distanță prin intermediul aplicației hOn.

• Filtru ABT: filtru antibacterian ce reduce considerabil numărul de alergeni și oferă o spălare optimă vaselor.

• Funcție Impulse: apă este pompată la presiune înaltă direct pe suprafața murdară a vaselor, pentru o curățare excelentă a vaselor.

• Sistem automat de deschidere a ușii: la sfârșitul ciclului de spălare ușa mașinii de spălat vase se deschide automat, astfel formarea mirosurilor neplăcute este evitată.

• Start Delay: aveți opțiunea de a amâna pornirea mașinii de spălat vase cu pâna la 23 de ore întârziere.

• Panou de comandă cu touch: panoul de comandă este simplu de folosit, este prevăzut cu butoane cu touch ce permite o selectare cu ușurință a programelor de spălare.

Haier XIB 6B2S3FS panou

Alte masini de spalat vase Haier de luat in considerare:

Plusuri Haier XIB 6B2S3FS

+ Capacitate mare de încărcare, 16 seturi

+ Model smart

+ Tehnologie AI

+ Încărcare la jumătate

+ Coș pentru tacâmuri

+ Clasa energetică B

Minusuri

– Preț mare

Concluzie

Haier XIB 6B2S3FS este o mașină de spălat vase performantă cu o capacitate mare de încărcare. Este un model smart ce are multe funcții avansate de spălare a vaselor. Prețul este cam mare, dar este o investiție pe temen lung ce va merita cu siguranță.

Vezi pretul de azi