Review: Haier XIB 6B2D3FB, Mașină de Spălat Vase Incorporabilă 16 seturi, 9 programe, Wifi/hOn app, Clasa B – Pareri

Review: Haier XIB 6B2D3FB, Mașină de Spălat Vase Incorporabilă 16 seturi, 9 programe, Wifi/hOn app, Clasa B
Haier XIB 6B2D3FB

Product Name: XIB 6B2D3FB

Product Description: Haier XIB 6B2D3FB este o mașină de spălat vase ce are o capacitate de 16 seturi de veselă și un număr de 9 programe de spălare. Este încadrată la clasa energetică B ca și consum de energie, iar ca și funcții incluse putem menționa protecție împotriva inundațiilor, senzor de încărcare, pornire programabilă, deschidere automată a ușii, conexiune Wi-Fi sau filtru cu funcție de autocurățare.

Brand: Haier

 • Spalare
  (4.6)
 • Tehnologie si functii
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.6)
 • Pret
  (4)
4.5

Review pe scurt

Haier XIB 6B2D3FB este un model excelent de mașină de spalat vase cu performanțe optime de spălare. Are 9 programe de spălare și o capacitate foarte bună de încărcare. Un mare plus este și opțiunea de încărcare la jumătate.

Pros

+ Senzor de încărcare

+ Capacitate mare, 16 seturi

+ Deschidere automată a ușii

+ Conexiune Wi-Fi

+ Pornire programabilă

+ Coș special pentru tacâmuri

+ Încărcare la jumătate

Vezi pretul de azi

Cons

– Preț ridicat

Daca va doriti o masina de spalat vase performanta, chiar din gama Premium, cei de la Haier au cateva modele noi in oferta, si ar trebui luate in considerare. Astazi, ne uitam la masina de spalat vase Haier XIB 6B2D3FB.

Haier XIB 6B2D3FB
Vezi mai multe poze

Haier XIB 6B2D3FB este o mașină de spălat vase ce are o capacitate de 16 seturi de veselă și un număr de 9 programe de spălare. Este încadrată la clasa energetică B ca și consum de energie, iar ca și funcții incluse putem menționa protecție împotriva inundațiilor, senzor de încărcare, pornire programabilă, deschidere automată a ușii, conexiune Wi-Fi sau filtru cu funcție de autocurățare.

Acest model de Haier este complet incorporabil cu dimensiunile de: înălțime de 82 cm, lățime de 60 cm și adâncime de 55 cm.

Specificații mașină de spălat vase incorporabilă Haier XIB 6B2D3FB – Păreri

Haier XIB 6B2D3FB este o mașină de spălat vase ce are o capacitate foarte mare, de 16 seturi de vase și 9 programe diferite de spălare.

Haier XIB 6B2D3FB usa deschisa

Există un program pentru fiecare tip de vase indiferent de gradul de murdărie al acestora. Pentru vasele foarte murdare puteți opta pentru programul Steam Plus 75º, Hygiene Plus este un program special pentru igienizarea și sterilizarea vaselor, inclusiv a biberoanelor.

Programul ECO este cel mai eficient când vine vorba de consum de apă și curent. Acesta are o durată de 3 ore și 45 de minute.

Panoul de comandă vă ajută să setaţi toate funcţiile programului dorit şi vă oferă informaţii cu privire la acesta. Pe display sunt afişate informaţii despre durata programului, temperatura selectată, setarea programării orei de pornire și celelalte funcții disponibile.

Mașina are 3 coșuri ce vă permite o încărcare opțimă a acesteia indiferent de forma și dimensiunile vaselo. Coșul superior esre reglabil, rafturile sunt pliabile, iar coșul inferior este prevăzut cu oprire de siguranță.

Pentru o spălare și o uscare uniformă a tacâmurilor, mașina are un serta special pentru acestea.

În ceea ce priveşte consumul, maşina de spălat vase Haier XIB 6B2D3FB este încadrată la clasa B, are un consum redus de energie de numai 66 kWh la 100 de spălări. Consumul de apă este de 10.5 litri pentru un ciclu de spălare cu încărcătură maximă.

Nivelul maxim de zgomot poate ajunge până la 42 dB, la programul silențios nivelul de zgomot ajunge până la maxim 40 dB.

Haier XIB 6B2D3FB eficienta

Funcții și tehnologii

Haier XIB 6B2D3FB este o mașină de spălat vase ce are incluse multe funcții utile pentru o spălare eficientă a vaselor, cu un consum minim de energie și apă. Mai jos vă prezentăm câteva dintre funcțiile acestui model:

• Protecție împotriva inundațiilor: dacă mașina sesizează scurgeri acesta va opri automat alimentarea cu apă, astefl riscul de inundații este eliminat.

• Funcționare silențioasă: programul Ultra Silence poate fi folosit pe timpul nopții, acesta are un nivel scăzut de zgomot ce poate ajunge până la un maxim de 40 dB.

• Funcție Wi-Fi: mașina este un model smart ce poate fi pornită de la distanță prin aplicația hOn.

Haier XIB 6B2D3FB app

• Blocare acces copii: butoanele mașinii pot fi blocate în timpul funcționării pentru a fi evitată apăsarea lor din greșeală.

• Filtru autocurățare: mașina are un sistem triplu de filtrare cu autocurățare. Este recomandat curățarea filtrelor o dată la două săptămâni. Componentele filtrului sunt detașabile și se pot curăța foarte ușor sub jetul de apă.

• Senzor de încărcare: senzori ce detectează încărcătura mașinii și ajustează consumul de apă și durata programului în funcție de aceasta.

• Pornire programabilă: pornirea mașinii de spălat vase poate fi programată cu o întârziere de până la 23 de ore.

Haier XIB 6B2D3FB panou

• Deschidere automată a ușii: la terminarea programului de spălare, ușa se deschide automat, aburul din interior se va elimina iar vaselor se vor usca mai rapid.

Am discutat si despre urmatoarele masini de spalat vase Haier in trecut:

Plusuri Haier XIB 6B2D3FB

+ Senzor de încărcare

+ Capacitate mare, 16 seturi

+ Deschidere automată a ușii

+ Conexiune Wi-Fi

+ Pornire programabilă

+ Coș special pentru tacâmuri

+ Încărcare la jumătate

Minusuri

– Preț ridicat

Concluzie

Haier XIB 6B2D3FB este un model excelent de mașină de spalat vase cu performanțe optime de spălare. Are 9 programe de spălare și o capacitate foarte bună de încărcare. Un mare plus este și opțiunea de încărcare la jumătate.

Vezi pretul de azi