Review: Electrolux KEGB9405L, Maşină de Spălat Vase Incorporabilă 15 seturi, 8 Programe, MaxiFlex, AirDry, Clasa C – Pareri

Electrolux KEGB9405L, Maşină de Spălat Vase Incorporabilă 15 seturi, 8 Programe, MaxiFlex, AirDry, Clasa C
Electrolux KEGB9405L

Product Name: KEGB9405L

Product Description: Electrolux KEGB9405L este o mașină de spălat vase incorporabilă cu o capacitate generoasă de încărcare de până la 15 seturi și 8 programe de spălare. Mașina este încadrată la clasa energetică C și are un consum de apă de 11 litri pentru un ciclu de spălare la încărcătură maximă. Mașina de spălat vase este dotată cu motor Inverter, tehnologie AirDry, senzor ce detectează gradul de murdărie al vaselor, sertar MaxiFlex și pornire programabilă.

Brand: Electrolux

 • Spalare
  (4.5)
 • Tehnologie si functii
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (4.2)
 • Pret
  (4.1)
4.3

Review pe scurt

Mașina de spălat vase Electrolux KEGB9405L este un model incorporabil ce are o capacitate generoasă şi multe programe de spălare. Este achiziția perfectă pentru cei cărora nu le place să spele vasele, mai ales că la capitolul consum stă foarte bine.

Pros

+ Tehnologie AirDry

+ Funcţie ExtraHygiene

+ Senzor grad de murdărie

+ Capacitate mare de încărcare, 15 seturi

+ Sistem pentru protecția paharelor
Vezi pretul de azi

Cons

– Preţ ridicat

– Nu are opţiunea de încărcare la jumătate

Într-o lume modernă și în continuă evoluție, confortul și eficiența sunt aspecte esențiale pentru orice gospodărie. Unul dintre aparatele electrocasnice care facilitează aceste nevoi este mașina de spălat vase incorporabilă. În acest articol, vom discuta despre Electrolux KEGB9405L, un model avansat de mașină de spălat vase incorporabilă, care nu numai că optimizează spațiul din bucătărie, dar oferă și un nivel ridicat de performanță și economie de energie. Acest aparat inteligent și elegant vă va transforma modul în care vă gestionați treburile casnice și vă va oferi mai mult timp pentru a vă bucura de lucrurile care contează cu adevărat.

Electrolux KEGB9405L
Vezi mai multe poze

Electrolux KEGB9405L este o mașină de spălat vase incorporabilă cu o capacitate generoasă de încărcare de până la 15 seturi și 8 programe de spălare. Mașina este încadrată la clasa energetică C și are un consum de apă de 11 litri pentru un ciclu de spălare la încărcătură maximă. Mașina de spălat vase este dotată cu motor Inverter, tehnologie AirDry, senzor ce detectează gradul de murdărie al vaselor, sertar MaxiFlex și pornire programabilă.

Dimensiunile mașinii de spălat vase sunt importante deoarece acest model va fi încastrat în mobila bucătăriei. Electrolux KEGB9405L va ocupa aproximativ 81.8 cm în înălțime, 55 cm în adâncime și 59.6 cm în lățime.

Specificaţii maşină de spălat vase incorporabilă Electrolux KEGB9405L – Păreri

Electrolux KEGB9405L este o maşină de spălat vase incorporabilă ce are o capacitate de încărcare de 15 seturi de veselă fiind un model potrivit pentru familiile numeroase care au multe vase murdare după fiecare masă.

Maşina are 8 programe de spălare din care puteţi alege în funcţie de gradul de murdărie al vaselor. Ca şi programe disponibile, se poate selecta dintre: ECO, normal, rapid, auto, delicat, clătire sau programul pentru igienizarea maşinii.

Programul rapid are o durată de numai 30 de minute şi este recomandat pentru vasele puţin murdare. Pentru vasele care nu au fost folosite o perioadă îndelungată se poate folosi programul de clătire, pentru o reîmprospătare.

Electrolux KEGB9405L panou

Panoul de comandă are afișaj LCD pe care puteți urmări timpul rămas până la terminarea programului, temperatura selectată precum și celelalte funcții disponibile.

Electrolux KEGB9405L este încadrată la clasa energetică C şi are un consum de aproximativ 76 kWh pentru 100 de spălări. Consumul de apă este de 11 litri la un ciclu complet de spălare.

Nivelul maxim de zgomot al mașinii de spălat vase este de 44 dB.

Electrolux KEGB9405L efciienta

Funcţii şi tehnologii

Electrolux KEGB9405L este o maşină de spălat vase care are incluse câteva funcţii interesante, cum ar fi:

 • Funcţie ExtraHygiene: temperatura apei este ridicată până la 69ºC pentru a elimina majoritatea bacteriilor de pe vase, astfel veţi obţine vase impecabile.
 • MaxiFlex: încărcarea mașinii se face cu ușurință datorită separatoarelor personalizabile și a sertarului adânc, ideal pentru vase de dimensiuni mari.
 • AirDry: la finalul programului de spălare ușa mașinii de spălat vase se deschide cu 10 cm pentru a ieși aburul din interior și a pătrunde aer curat, astfel vasele vor fi perfect uscate, chiar şi cele din plastic.
 • Semnal sonor finalizare program: semnal audio de avertizare ce anunţă finalizarea programului de spălare.
 • Indicator sare: mașina vă anunță când trebuie reumplut recipientul pentru sare. Aceasta ajută la dedurizarea apei folosită de mașină la spălarea vaselor.
 • Senzor grad de murdărie: senzori ce detectează gradul de murdărie al vaselor şi ajustează cantitatea de apă necesară spălării.
 • Indicator nivel soluţie clătire: indicatorul luminos apare pe ecranul mașinii atunci când trebuie reumplut recipientul cu soluţie de clătire.
 • Pornire programabilă: mașina poate fi setată să pornească cu o întârziere de până la 24 ore.
 • QuickSelect: glisor ce vă ajută să selectați mai ușor durata programului de spălare.
 • Oprire automată: maşina se va opri complet la scurt timp după terminarea programului pentru a economisi energie.
 • SoftGrips & Soft Spikes: suport din cauciuc care va susține ferm paharele pentru a preveni crăparea sau chiar spargerea lor în timpul spălării.

Veti gasi si alte masini de spalat vase Electrolux pe piata, iar unele modele le-am analizat deja:

Plusuri Electrolux KEGB9405L

+ Tehnologie AirDry

+ Funcţie ExtraHygiene

+ Senzor grad de murdărie

+ Capacitate mare de încărcare, 15 seturi

+ Sistem pentru protecția paharelor

Minusuri

– Preţ ridicat

– Nu are opţiunea de încărcare la jumătate

Concluzie

Mașina de spălat vase Electrolux KEGB9405L este un model incorporabil ce are o capacitate generoasă şi multe programe de spălare. Este achiziția perfectă pentru cei cărora nu le place să spele vasele, mai ales că la capitolul consum stă foarte bine.

Vezi pretul de azi