Review: Electrolux EEA717110L, Mașină de Spălat Vase Incorporabilă 13 seturi, 5 programe, Inverter, AirDry, Clasa F – Pareri

Review: Electrolux EEA717110L, Mașină de Spălat Vase Incorporabilă 13 seturi, 5 programe, Inverter, AirDry, Clasa F
Electrolux EEA717110L

Product Name: EEA717110L

Product Description: Electrolux EEA717110L este o mașină de spălat vase incorporabilă cu o capacitate de încărcare de 13 seturi și 5 programe de spălare. Mașina este încadrată la clasa energetică F și are un consum de apă de 9.9 litri pentru un ciclu de spălare la încărcătură maximă. Mașina de spălat vase este un model incorporabil, este dotată cu motor Inverter, tehnologie AirDry și pornire programabilă.

Brand: Electrolux

 • Spalare
  (4.3)
 • Tehnologie si functii
  (4.3)
 • Eficienta energetica
  (3)
 • Pret
  (4.4)
4

Review pe scurt

Mașina de spălat vase Electrolux EEA717110L este un model incorporabil ce are o capacitate bună de încărcare. Nu oferă foarte multe opțiuni extra, un mare minus fiind lipsa opțiunii de încărcare la jumătate.

Pros

+ Motor Inverter

+ Tehnologie AirDry

+ Pornire programabilă

+ Coș pentru tacâmuri

Vezi pretul de azi

Cons

– Clasa energetică F

– Fără încărcare la jumătate

Marca suedeză de electrocasnice Electrolux este cunoscută și apreciată pe piața de la noi pentru produsele de actualitate și de calitate. Mai jos vă prezentăm un model de mașină de spălat vase de la acest brand la un preț destul de bun. Numele sau este Electrolux EEA717110L.

Electrolux EEA717110L
Vezi mai multe poze

Electrolux EEA717110L este o mașină de spălat vase incorporabilă cu o capacitate de încărcare de 13 seturi și 5 programe de spălare. Mașina este încadrată la clasa energetică F și are un consum de apă de 9.9 litri pentru un ciclu de spălare la încărcătură maximă. Mașina de spălat vase este un model incorporabil, este dotată cu motor Inverter, tehnologie AirDry și pornire programabilă.

Ca și dimensiuni, mașina de spălat vase va ocupa de 81.8 cm în înălțime, 55 cm în adâncime și 59.6 cm în lățime.

Specificații mașină de spălat vase incorporabilă Electrolux EEA717110L – Păreri

Electrolux EEA717110L este o mașină de spălat vase incorporabilă cu o capacitate de până la 13 seturi de vaselă.

Electrolux EEA717110L usa deschisa

Modelul are 5 programe de spălare dintre se poate alege în funcție de gradul de murdărie al vaselor. Se poate opta pentru programul de 160, 90 sau 30 de minute, economic sau doar clătire.

Programul ECO are cel mai mic consum de energie și apă, durata lui este de 3 ore și 47 minute.

Panoul de control electronic este simplu și ușor de folosit, pe afișajul lui aveți toate opțiunile de spălare. Este de ajuns să selectați programul dorit iar mașina va face toată treaba.

Mașina de spălat vase Electrolux EEA717110L nu stă prea bine la capitolul consum de energie, aceasta are un consum de 104 kWh pentru 100 de cicluri de spălare fiind încadrată la clasa energetică F. Consumul de apă este destul de ok de 9.9 litri pentru 13 seturi.

Nu este nici un model prea silențios, mașina atingând un nivel maxim de zgomot de 49 dB.

Electrolux EEA717110L eficienta

Funcții și tehnologii

Mașina de spălat vase Electrolux EEA717110L vine la pachet cu câteva funcții extra utile de spălare , cum ar fi:

• Motor Inverter: motor cu o durată mare de funcționare, zgomotul și vibrațiile produse în timpul funcționării fiind mult reduse față de un motor clasic.

• Tehnologie AirDry: ușa mașinii de spălat vase se deschide la finalul programului cu 10 cm pentru a iesși aburul din interior și a pătrunde aer curat, astfel vasele vor fi perfect uscate.

• PerfectFit: balamalele perfect culisante fac instalarea mașinii mult mai ușoară, fără a fi nevoie de a elimina sau modifica plinta mobilierului.

• Semnal sonor finalizare program: la finalul programului mașina de spălat vase va emite un semnal sonor de avertizare.

• Indicator sare: mașina vă anunță când trebuie reumplut recipientul pentru sare. Sarea ajută la dedurizarea apei folosită de mașină la spălarea vaselor.

• Pornire programabilă: mașina poate fi setată să pornească cu o întârziere de până la 3 ore.

• Indicator soluție clătire: indicatorul apare pe ecranul mașinii atunci când trebuie reumplut recipientul cu agent de clătire.

• Coș pentru tacâmuri: coș special pentru tacâmuri ce permite o spălare şi uscare perfectă a acestora.

Alte cateva masini pentru spalat vase de la Electrolux:

Plusuri Electrolux EEA717110L

+ Motor Inverter

+ Tehnologie AirDry

+ Pornire programabilă

+ Coș pentru tacâmuri

Minusuri

– Clasa energetică F

– Fără încărcare la jumătate

Concluzie

Mașina de spălat vase Electrolux EEA717110L este un model incorporabil ce are o capacitate bună de încărcare. Nu oferă foarte multe opțiuni extra, un mare minus fiind lipsa opțiunii de încărcare la jumătate.

Vezi pretul de azi