Review: Electrolux EEM43211L, Mașină de Spălat Vase Incorporabilă Slim de 10 seturi, 8 programe, AirDry, Clasa E – Pareri

Review: Electrolux EEM43211L, Mașină de Spălat Vase Incorporabilă Slim de 10 seturi, 8 programe, AirDry, Clasa E
Electrolux EEM43211L

Product Name: EEM43211L

Product Description: Electrolux EEM43211L este o maşină de spălat vase incorporabilă de mici dimensiuni cu o capacitate de până la 10 seturi de vase. Vă pune la dispoziţie 8 programe de spălare şi multe funcţii avansate precum SatelliteClean, motor Inverter, tehnologie AirDry, QuickSwlect sau ușă slide. Este încadrată la clasa energetică E și are un consum de 9.9 litri de apă la un ciclu de spălare.

Brand: Electrolux

 • Spalare
  (4.5)
 • Tehnologie si functii
  (4.3)
 • Eficienta energetica
  (3.8)
 • Pret
  (4)
4.2

Review pe scurt

Electrolux EEM43211L este o mașină de spălat vase slim ce are o încărcătură de până la 10 seturi de vase și 8 programe diferite de spălare. Este ușor de utilizat, are un consum mic de apă, toate acestea la un preț destul de accesibil.

Pros

+ 8 programe de spălare

+ Model slim

+ Tehnologie SatelliteClean

+ Sertar MaxiFlex

+ Pornire programabilă

+ Sistem pentru protecția paharelor

Vezi pretul de azi

Cons

– Clasa energetică E

Mașinile de spălat vase au devenit electrocasnice tot mai apreciate și căutata. Acesta ne ajută să economisim atât energie și apă, cât mai ales timp. Modelul analizat astazi se numeste Electrolux EEM43211L.

Electrolux EEM43211L masina spalat vase incorporabila
Vezi mai multe poze

Electrolux EEM43211L este o maşină de spălat vase incorporabilă de mici dimensiuni cu o capacitate de până la 10 seturi de vase. Vă pune la dispoziţie 8 programe de spălare şi multe funcţii avansate precum SatelliteClean, motor Inverter, tehnologie AirDry, QuickSwlect sau ușă slide. Este încadrată la clasa energetică E și are un consum de 9.9 litri de apă la un ciclu de spălare.

Fiind vorba despre un model incorporabil, dimensiunile sunt foarte importante. Electrolux EEM43211L este un model slim ce are o lățime de numai 45 cm, adâncimea este de 55 cm iar înălțimea de 81.8 cm.

Specificații mașină de spălat vase Slim Electrolux EEM43211L – Păreri

Electrolux EEM43211L

Electrolux EEM43211L este o maşină de spălat vase ce are o capacitate de încărcare de 10 seturi de vase şi 8 programe de spălare dintre care se poate alege în funcţie de gradul de murdărie al acestora.

Durata programului cel mai rapid este de doar 30 de minute, iar programul Eco este de aproximativ 4 ore.

Mașina are sertar MaxiFlex ce vă permite o încarcare personalizată a vaselor, de la tacâmuri până la ustensile voluminoase.

Panoul de comandă este electronic şi foarte uşor de folosit. Selectaţi opţiunea de spălare dorită și apoi porniţi maşina.

Maşina de spălat vase este încadrată la clasa energetică E și are un consum de aproximativ 0.75 kWh pentru un ciclu de spălare. Ca şi consum de apă, acesta are nevoie de 9.9 litri pentru a spăla 10 seturi de vase.

Nivelul maxim de zgomot produs de maşină în timpul funcționării poate ajunge până la 44 dB.

Funcții și tehnologii

Electrolux EEM43211L este o mașină de spălat vase complet incorporabilă ce are în dotare multe funcții avansate de spălare cum ar fi:

• SatelliteClean: braț cu rotație dublă ce ajunge în toate unghiurile mașinii pentru a obține vase perfect spălate.

• QuickSelect: glisor ce vă ajută să selectați ușor durata programului de spălare.

• Sertar MaxiFlex: sertar ajustabil în funcție de încărcătură.

• Indicator sare: mașina vă anunță când trebuie reumplut recipientul pentru sare. Sarea ajută la dedurizarea apei folosită de mașină la spălarea vaselor.

• Coș QuickLift: sistem ce permite reglarea înălțimii cosului, ideal pentru încărcarea mașinii cu vase voluminoase.

• Braț pulverizator: mașina dispunde de două brațe pulverizatoare rotative ce distribuie uniform apa pentru ca vasele să iasă curate și fără pete.

• Pornire programabilă: mașina poate fi programată să înceapă ciclul de spălare cu o întârziere de până la 24 de ore.

• Semnal sonor: semnal audio ce vă anunță că programul de spălare s-a încheiat.

• Sistem pentru protecția paharelor: suport special pentru pahare din cauciuc ce previne mișcarea lor în timpul ciclului de spălare.

• Indicator nivel soluție clătire: indicator de avertizare că rezervorul cu soluție cu clătire este gol.

Aruncati o privire si la urmatoarele modele, daca vreti o masina de spalat vase Electrolux:

Plusuri Slim Electrolux EEM43211L

+ 8 programe de spălare

+ Model slim

+ Tehnologie SatelliteClean

+ Sertar MaxiFlex

+ Pornire programabilă

+ Sistem pentru protecția paharelor

Minusuri

– Clasa energetică E

Concluzie

Electrolux EEM43211L este o mașină de spălat vase slim ce are o încărcătură de până la 10 seturi de vase și 8 programe diferite de spălare. Este ușor de utilizat, are un consum mic de apă, toate acestea la un preț destul de accesibil.

Vezi pretul de azi