Review: Electrolux EEM69410L, Masina de Spalat Vase Incorporabila 15 Seturi, 8 Programe, Clasa C – Pareri

Review: Electrolux EEM69410L, Masina de Spalat Vase Incorporabila 15 Seturi, 8 Programe, Clasa C
ELECTROLUX EEM69410L

Product Name: EEM69410L

Product Description: Mașina de spălat vase ELECTROLUX EEM69410L este un model incorporabil, încadrată la clasa energetică C și are un consum de apă de 11 litri pentru un ciclu de spălare. Acest model are și multe funcții extra de spălare cum ar fi start întârziat, braț pulverizator FlexiSpray Satellite, tehnologie AirDry sau oprire automată.

Brand: Electrolux

 • Spalare
  (4.5)
 • Tehnologie si functii
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (4.4)
 • Pret
  (3.8)
4.3

Review pe scurt

ELECTROLUX EEM69410L este o mașină de spălat vase potrivită pentru familiile numeroase, care au la fiecare masă multe vase de spălat. Prețul de achiziție este cam mare, dar are de oferit multe funcții și vă scapă de vasele murdare doar printr-o apăsare de buton.

Pros

+ Capacitate mare de încărcare, 15 seturi

+ Consum mic de energie, 0.76 kWh/ciclu

+ 8 programe de spălare

+ Multe funcții utile de spălare

+ Motor Inverter

Vezi pretul de azi Flanco

Cons

– Preț mare

Electrolux este o companie producătoare de electrocasnice suedeză ce ne oferă o gamă largă de produse inovative de o calitate superioară. Mai jos vă prezentăm o mașină de spălat vase de la acest producător, ideală pentru cei care au mereu multe vase de spălat. Ocupă puțin spațiu și vă ajută să economisiți atât timp cât și energie. Numele sau este ELECTROLUX EEM69410L.

ELECTROLUX EEM69410L
Vezi mai multe poze

ELECTROLUX EEM69410L este o maşină de spălat vase cu o capacitate foarte mare de încărcare, până la 16 seturi de veselă şi 8 programe de spălare.

Mașina de spălat vase ELECTROLUX EEM69410L este un model incorporabil, încadrată la clasa energetică C și are un consum de apă de 11 litri pentru un ciclu de spălare. Acest model are și multe funcții extra de spălare cum ar fi start întârziat, braț pulverizator FlexiSpray Satellite, tehnologie AirDry sau oprire automată.

Dimensiunile mașinii de spălat vase sunt: înălțime de 81.8 cm, lățime 60 cm și adâncime de 57 cm. Greutatea acestui model este de numai 38.40 kg.

Specificații mașină de spălat vase ELECTROLUX EEM69410L – Păreri

ELECTROLUX EEM69410L este o mașină de spălat vase incorporabilă ce are o capacitate mare de încărcare, de până la 15 seturi de vase.

Modelul are 8 programe de spălare dintre care se poate alege în funcție de gradul de murdărie. Puteți opta pentru programul de 160, 90 sau 60 de minute. Are disponibil și un ciclu de spălare rapidă a vaselor de 30 minute.

Mai puteți opta pentru programul ECO, AUTO Sense, clătire și pauză sau program special pentru curățarea mașinii.

ELECTROLUX EEM69410L este o maşină de spălat vase încadrată la clasa energetică C cu un consum de energie de numai 76 kWh la 100 de spălări. Are un consum de apă de 11 litri pentru un ciclu de spălare.

Nivelul maxim de zgomot produs în timpul funcționării poate ajunge la 42 dB, fiind încadrată la clasa B.

Funcții și tehnologii

Mașina de spălat vase ELECTROLUX EEM69410L are de oferit câteva funcții avansate de spălare cum ar fi:

• Tehnologie AirDry: uscarea eficientă a vaselor datorită sistemului automat de deschidere a ușii la finalul ciclului de spălare.

• Braț pulverizator FlexiSray Satellite: braț pulverizator care își schimbă permanent unghiul pentru o spălare impecabilă a vaselor.

• Start întârziat: mașina de spălat vase se poate porni cu o întârziere de pănă la 24 de ore.

• Extra igenizare: funcție ce asigură un nivel maxim de curățenie. Temperatura mașinii de spălat este ridicată până la 69ºC pentru a elimina majoritatea bacteriilor de pe vase.

• GlassCare: suport din cauciuc care va susține ferm paharele pentru a preveni zgârierea sau chiar spargerea lor în timpul spălării.

• MaxiFlex: încărcarea mașinii se face cu ușurință datorită separatoarelor personalizabile și a sertarului adânc, indiferent dacă vasele sunt mari sau cu forme neobișnuite.

• Semnal sonor: mașina emite un semnal sonor de avertizare la terminarea ciclului de spălare.

• Indicator sare și soluție clătire: indicator ce vă anunță că trebuie alimentat compartimentul cu sare sau soluție de clătire.

Electrolux este un brand premium, cu mai multe masini de spalat vase in oferta:

Plusuri ELECTROLUX EEM69410L

+ Capacitate mare de încărcare, 15 seturi

+ Consum mic de energie, 0.76 kWh/ciclu

+ 8 programe de spălare

+ Multe funcții utile de spălare

+ Motor Inverter

Minusuri

– Preț mare

Concluzie

ELECTROLUX EEM69410L este o mașină de spălat vase potrivită pentru familiile numeroase, care au la fiecare masă multe vase de spălat. Prețul de achiziție este cam mare, dar are de oferit multe funcții și vă scapă de vasele murdare doar printr-o apăsare de buton.

Vezi pretul de azi Flanco