Review: Beko BDFS26040XA, Mașină de Spalat Vase 10 seturi, 6 programe, Hygiene Intense, SelfDry, 45 cm, Clasa C – Pareri

Review: Beko BDFS26040XA, Mașină de Spalat Vase 10 seturi, 6 programe, Hygiene Intense, SelfDry, 45 cm, Clasa C
Beko BDFS26040XA

Product Name: BDFS26040XA

Product Description: Beko BDFS26040XA este o mașină de spălat vase slim, de culoare argintie, ce se va potrivi oricărui tip de bucătărie. Capacitatea de încărcare este de până la 10 seturi de vase și are 6 programe de spălare. Este încadrată la clasa energetică C, are protecție împotriva inundațiilor, sertar special pentru tacâmuri, motor puternic și durabil ProSmart Inverter, sistem automat de deschidere a ușii la finalul programului și program de igienizare a vaselor Hygiene Intense.

Brand: Beko

 • Spalare
  (4)
 • Tehnologie si functii
  (4.3)
 • Eficienta energetica
  (4.2)
 • Pret
  (4.2)
4.2

Review pe scurt

Mașina de spălat vase Beko BDFS26040XA este un model potrivit pentru orice familie. Are o capacitate mare de încărcare, o mulțime de funcții extra, plus este foarte ușor de folosit. Prețul de achiziție este accesibil, singurul minus ar fi ca nu are opțiunea de încărcare la jumătate.

Pros

+ Protecție împotriva inundațiilor

+ Funcție Hygiene Intense

+ Motor ProSmart Inverter

+ Sertar special pentru tacâmuri

+ Pornire programabilă

+ Culoare argintie

+ Preț bun

Vezi pretul de azi

Cons

– Fără opțiune de încărcare la jumătate

– Clasa energetică C

Venind de la un producator ce pare specializat pe aparate electrocasnice cu raport excelent pret/calitate, Beko BDFS26040XA este o masina de spalat vase potrivita in multe situatii, mai ales ca este si un model slim.

Beko BDFS26040XA
Vezi mai multe poze

Beko BDFS26040XA este o mașină de spălat vase slim, de culoare argintie, ce se va potrivi oricărui tip de bucătărie. Capacitatea de încărcare este de până la 10 seturi de vase și are 6 programe de spălare. Este încadrată la clasa energetică C, are protecție împotriva inundațiilor, sertar special pentru tacâmuri, motor puternic și durabil ProSmart Inverter, sistem automat de deschidere a ușii la finalul programului și program de igienizare a vaselor Hygiene Intense.

Beko BDFS26040XA este o mașină de spălat vase de sine stătătoare cu dimeniunile de: 85 cm înălțime, 44.8 cm lățime și 60 cm adâncime.

Specificații mașină de spalat vase Beko BDFS26040XA – Păreri

Beko BDFS26040XA este o maşină de spălat vase cu o capacitate mare, de 10 seturi, fiind un model potrivit pentru familiile medii.

Beko BDFS26040XA usa deschisa

Are 6 programe ce pot fi utilizate pentru spălarea economică, intensivă, rapidă, delicată sau auto.

Aveţi de ales dintre programul ECO 50ºC ideal pentru vasele cu un grad mediu de murdărie și un consum energetic scăzut, programul Mini 30’ destinat spălării vaselor cu grad redus de murdărie ce are o durată de doar 30 de minute sau altă variantă ar mai fi programul de spălare şi uscare la Intensive 70ºC care este recomadat pentru vasele foarte murdare.

Mașina de spălat vase are un sertar dedicat pentru ustensile și tacâmuri ce asigură o spălare și o uscare perfectă a acestora.

Motorul mașinii de tip ProSmart Inverter este eficient din punct de vedere energetic, este durabil și are un nivel de zgomot redus.

Beko BDFS26040XA panou

Panoul de control este electronic, pe ecranul acestuia se poate urmări timpul rămas până la terminarea ciclului de spălare și celelate funcții disponibile.

Maşină de spălat vase Beko BDFS26040XA este încadrată în clasa energetică C și are un consum de doar 59 kWh la 100 de spălări. Consumul de apă este de 8.9 litri pentru programul cel mai lung de spălare cu încărcătură maximă.

Nivelul de zgomot, de până la 44 dB, este foarte ok, fiind o mașină destul de silențioasă.

Beko BDFS26040XA eficienta

Funcții și tehnologii

Ca și funcții extra, mașina de spălat vase Beko BDFS26040XA are câteva ce merită menționate, cum ar fi:

• Easy Fold Plate: suporții cosului superior pentru farfurii pot fi pliați pentru a face loc platourilor de dimensiuni mari.

• AquaIntense: brațul rotativ la 180 grade este situat în partea de jos a mașinii pentru a pulveriza apă cu presiune mare să înlăture toate urmele de murdărie de pe vase.

Beko BDFS26040XA aquaintece

• SelfDry: la terminarea programului de spălare ușa se dechide automat pentru a elimina aburul din interior.

Beko BDFS26040XA selfdry

• Hygiene Intense: spălarea vaselor se face cu ajutorul aburului la temperaturi foarte ridicate pentru a elimina virușii și bacteriile.

• Protecție împotriva inundațiilor: mașina are incluși senzori ce depistează orice scurgere și oprește automat alimentarea cu apă.

• AutoDoze: mașina utilizează de fiecare dată cantitatea optimă de detergent pentru fiecare încărcătură.

• Indicator extra clătire: când mașina rămâne fără aditiv de clătire va apărea un indicator pe afișaj pentru a vă informa.

• Pornire programabilă: mașina poate fi programată să pornească la o anumită oră, cu o întârziere de până la 24 de ore.

• Indicator sare: indicatorul de sare va apărea pe afișaj atunci când trebuie realimentat.

• Blocare acces copii: butoanle mașinii se pot bloca în timpul funcționării pentru a fi evitată apăsarea lor.

Exista si alte masini de spalat vase de calitate si ieftine la Beko, iar unele le-am analizat deja:

Plusuri Beko BDFS26040XA

+ Protecție împotriva inundațiilor

+ Funcție Hygiene Intense

+ Motor ProSmart Inverter

+ Sertar special pentru tacâmuri

+ Pornire programabilă

+ Culoare argintie

+ Preț bun

Minusuri

– Fără opțiune de încărcare la jumătate

– Clasa energetică C

Concluzie

Mașina de spălat vase Beko BDFS26040XA este un model potrivit pentru orice familie. Are o capacitate mare de încărcare, o mulțime de funcții extra, plus este foarte ușor de folosit. Prețul de achiziție este accesibil, singurul minus ar fi ca nu are opțiunea de încărcare la jumătate.

Vezi pretul de azi