Review: Heinner HDW-FS6062DSE++, Maşină de Spălat Vase 12 seturi, 6 programe, Încărcare la Jumătate, Clasa E, Argintiu – Pareri

Heinner HDW-FS6062DSE++, Maşină de Spălat Vase 12 seturi, 6 programe, Încărcare la Jumătate, Clasa E
Heinner HDW-FS6062DSE

Product Name: HDW-FS6062DSE

Product Description: Heinner HDW-FS6062DSE++ este o maşină de spălat vase standard, de culoare argintie, ce are un design elegant ce se va integra uşor în orice bucătărie. Maşina are o capacitate de încărcare de 12 seturi şi 6 programe de spălare. Maşina este încadrata la clasa energetică E, are sistem de siguranță împotriva inundațiilor AquaStop, opțiunea de încărcare la jumătate, pornire programabilă, coş superior ajustabil pe înălţime şi coş pentru tacâmuri.

Brand: Heinner

 • Spalare
  (4.2)
 • Tehnologie si functii
  (4)
 • Eficienta energetica
  (3.4)
 • Pret
  (4.3)
4

Review pe scurt

Maşina de spălat vase Heinner HDW-FS6062DSE++ este achiziţia potrivită ce vă ajută să scăpaţi rapid şi fără efort de vasele murdare. Are incluse câteva funcţii utile de spălare, este uşor de folosit, iar preţul este foarte bun.

Pros

+ Protecţie împotriva inundaţiilor

+ Încărcare la jumătate

+ Pornire programabilă

+ Capacitate 12 seturi

+ Preţ bun
Vezi pretul de azi

Cons

– Nivel de zgomot ridicat, 52 dB

– Clasa energetică E

Aveti destul de multe masini de spalat vase precum Heinner HDW-FS6062DSE++, modele cu specificatii bune, dar un pret mic este ceva mai greu de gasit. Acest model reuseste sa fie foarte accesibil, totusi.

Heinner HDW-FS6062DSE
Vezi mai multe poze

Heinner HDW-FS6062DSE++ este o maşină de spălat vase standard, de culoare argintie, ce are un design elegant ce se va integra uşor în orice bucătărie. Maşina are o capacitate de încărcare de 12 seturi şi 6 programe de spălare. Maşina este încadrata la clasa energetică E, are sistem de siguranță împotriva inundațiilor AquaStop, opțiunea de încărcare la jumătate, pornire programabilă, coş superior ajustabil pe înălţime şi coş pentru tacâmuri.

Heinner HDW-FS6062DSE++ este un model de mașină de spălat vase de sine stătătoare ce are o înălțime de 85 cm, iar lăţimea şi adâncimea au fiecare câte 59.8 cm.

Specificaţii maşină de spălat vase Heinner HDW-FS6062DSE++ – Păreri

Heinner HDW-FS6062DSE++ este o mașină de spălat vase cu o capacitate de 12 seturi de veselă, potrivită pentru familiile formate din 3-4 membri, dar poate fi folosită cu ușurință și de persoanele care nu au foarte multe vase murdare deoarece are opțiunea de încărcare la jumătate.

Heinner HDW-FS6062DSE usa deschisa

Maşina are 6 programe de spălare pentru diferite grade de murdărie. Mai jos găsiţi lista programelor disponibile:

 • Program prespălare: potrivi pentru vasele uitate în maşină, sau poate fi utilizat înainte selectării programului pentru vasele foarte murdare.
 • Program rapid 30’: programul are o durată de 30 de minute şi o temperatură de spălare de 40ºC, ideal pentru vasele cu un grad redus de murdărie.
 • Program Delicare/Pahare 40ºC: program conceput special pentru spălarea în siguranţă a veselei delicate, cum ar fi paharele.
 • Program ECO: ideal pentru vasele cu un grad mediu de murdărie, acesta asigură o curăţare perfectă a vaselor cu un consum redus de energie şi apă. Acest program are o durată de 3 ore şi 25 de minute.
 • Program super 50’: program de spălarea a vaselor cu un grad mediu de murdărie în doar 50 de minute.
 • Program Intensiv 65ºC: ideal pentru vasele cu un grad ridicat de murdărie, acesta foloseşte apa la temperaturi înalte şi cicluri suplimentare de clătire pentru a îndepărta toată murdăria.

Maşina de spălate vase are 2 coşuri, cel superior este ajustabil pe înălţime pentru a crea mai mult spaţiu în cazul în care doriţi să spălaţi vase de dimensiuni mari. Pentru spălarea tacâmurilor, suportul inclus asigură o încărcare şi o spălare în siguranţă a acestora.

Ca şi consum, maşina de spălat vase  Heinner HDW-FS6062DSE++ este încadrată la clasa energetică E şi are un consum estimat la 92 kWH pentru 100 de cicluri de spălare.  Consumul de apă pentru un ciclu complet de spălare cu încărcătură maximă este de  12 litri.

Nivelul maxim de zgomot produs de maşină în timpul spălarii ajunge până la 52 dB. Poate deranja destul de mult, mai ales dacă porniţi maşina pe timpul nopţii.

Heinner HDW-FS6062DSE eficienta

Funcţii şi tehnologii

Maşina de spălat vase Heinner HDW-FS6062DSE++ are incluse şi câteva funcţii utile ce vă uşurează şi mai mult munca, cum ar fi:

 • Aquastop: sistem de siguranță ce va întrerupe alimentarea cu apă în cazul în care sunt sesizate scurgeri.

Heinner HDW-FS6062DSE aqua stop

 • Încărcare la jumătate: dacă nu aveţi destule vase pentru a umple maşina, aceasta are opţiunea de încărcare la jumătate cu un consum de apă şi energie mai mic.

Heinner HDW-FS6062DSE jumate

 • Indicator sare: indicator luminos ce apare pe panoul maşinii atunci când compartimentul pentru sare este gol.
 • Pornire programabilă: mașina de spălat vase poate fi programată să înceapă programul de spălate cu o întârziere de 3, 6 sau 9 ore.
 • Indicator soluţie clătire: indicatorul luminos apare atunci când recipientul pentru agentul de clătire trebuie reumplut.
 • Coş superior ajustabil: coşul superior are un sistem de ajustare a înălţimii pentru a putea încărca şi spăla vase de dimensiuni mai mari.

Heinner HDW-FS6062DSE ajustabil

Heinner are destul de multe masini pentru spalat vase, iar unele le-am analizat si noi:

Plusuri Heinner HDW-FS6062DSE++

+ Protecţie împotriva inundaţiilor

+ Încărcare la jumătate

+ Pornire programabilă

+ Capacitate 12 seturi

+ Preţ bun

Minusuri

– Nivel de zgomot ridicat, 52 dB

– Clasa energetică E

Concluzie

Maşina de spălat vase Heinner HDW-FS6062DSE++ este achiziţia potrivită ce vă ajută să scăpaţi rapid şi fără efort de vasele murdare. Are incluse câteva funcţii utile de spălare, este uşor de folosit, iar preţul este foarte bun.

Vezi pretul de azi