Review: Heinner HDW-FS6062WE++, Maşină de Spălat Vase 12 Seturi, 6 programe, Încărcare la Jumătate, Clasa E, Alb – Pareri

Heinner HDW-FS6062WE++, Maşină de Spălat Vase 12 Seturi, 6 programe, Încărcare la Jumătate, Clasa E
Heinner HDW-FS6062WE

Product Name: HDW-FS6062WE

Product Description: Heinner HDW-FS6062WE++ are o capacitate de 12 seturi de veselă și un număr de 6 programe de spălare. Este încadrată la clasa energetică E ca și consum de energie, iar ca și funcții incluse putem menționa: protecţie împotriva inundaţiilor, încărcare la jumătate sau pornire programabilă.

Brand: Heinner

 • Spalare
  (4.2)
 • Tehnologie si functii
  (3.8)
 • Eficienta energetica
  (3.4)
 • Pret
  (4.2)
3.9

Review pe scurt

Heinner HDW-FS6062WE++ este o maşină de vase ce are un preţ foarte bun, dar care nu pune un accent prea mare pe design. Are o capacitate bună de încărcare, plus are incluse şi câteva funcţii extrem de utile ce vă scapă de vasele murdare simplu şi fără un efort prea mare.

Pros

+ Încărcare la jumătate

+ Protecţie anti-inundare

+ Pornire programabilă

+ Coş superior ajustabil pe înălţime

+ Preţ corect
Vezi pretul de azi

Cons

– Design simplu, de culoare albă

– Clasa energetică E

Heinner este o marcă românească de produse electrocasnice cu un raport calitate-preţ bun. Este o opţiune de luat în calcul pentru cei care au nevoie de un anumit electrocasnic dar nu dispun de resurse financiare mari. Un electrocasnic cu specificaţii bune, ce are şi un preţ excelent este şi maşina de spălat vase Heinner HDW-FS6062WE++.

Heinner HDW-FS6062WE
Vezi mai multe poze

Heinner HDW-FS6062WE++ are o capacitate de 12 seturi de veselă și un număr de 6 programe de spălare. Este încadrată la clasa energetică E ca și consum de energie, iar ca și funcții incluse putem menționa: protecţie împotriva inundaţiilor, încărcare la jumătate sau pornire programabilă.

Mașina de spălat vase Heinner HDW-FS6062WE++ este un model standard, de culoare albă, cu lăţimea şi adâncimea de 59.8 cm fiecare şi înălţimea de 85 cm.

Specificaţii maşină de spălat vase Heinner HDW-FS6062WE++ – Păreri

Heinner HDW-FS6062WE++ este o maşină de spălat vase cu o capacitate de până la 12 seturi de vase, fiind un model potrivit pentru familiile medii.

Heinner HDW-FS6062WE usa deschisa

Maşina vă pune la dispoziţie 6 programe de spălare pentru toate nivelurile de murdărie.

Aveţi de ales dintre programul prespălare pentru vasele ce nu sunt murdare dar au nevoie de reîmprospătare, programul ECO ideal pentru vasele cu un grad mediu de murdărie, programul rapid 30’ destinat spălării vaselor cu grad redus de murdărie cu o durată de doar 30 de minute, altă opţiune ar mai fi programul de spălare şi uscare intensiv 65ºC care este recomandat pentru vasele cu grad ridicat de murdărie.

Un alt program disponibil ar fi spălare rapidă şi uscare la  super 50’, ce vă permite să spălaţi şi să uscaţi vasele într-un timp foarte scurt, iar cu ajutorul programului delicate veţi avea pahare impecabile şi strălucitoare.

Maşină de spălat vase Heinner HDW-FS6062WE++ este încadrată în clasa energetică E cu un consum de 92 kWh la 100 de spălări. Consumul de apă este de 12 litri pentru programul ECO.

Nivelul de zgomot de 52 dB poate să deranjeze destul de tare, mai ales dacă doriţi să programaţi maşina să pornească şi noaptea.

Heinner HDW-FS6062WE eficienta

Funcţii şi tehnologii

Maşina de vase Heinner HDW-FS6062WE++  este un electrocasnic de mare ajutor ce vă capă rapid şi fără efort de vasele murdare. Este un model cu un aspect simplu ce are incluse câteva funcţii, precum:

 • Protecţie împotriva inundaţiilor: protecţie împotriva inundaţiilor, dacă maşina sesizează pierderi de apă acesta va opri automat alimentarea de la reţea.
 • Pornire programabilă: maşina de spălat vase poate fi setată să pornească cu o întârziere de 3, 6 sau 9 ore.

Heinner HDW-FS6062WE programare

 • Încărcare la jumătate: dacă nu aveţi destule vase pentru a umple maşina, aceasta poate fi pornită şi cu jumătate de încărcătură, iar ciclul de spălare va fi optimizat în funcţie de încărcătură.

Heinner HDW-FS6062WE jumate

 • Coş superior ajustabil: sistem ce permite ajustarea pe înălţime a coşului superior pentru a încărca vase voluminoase.

Heinner HDW-FS6062WE ajustabil

 • Suport tacâmuri: suport special pentru încărcare în siguranţă a tacâmurilor ce permite o spălare eficientă a acestora. Suportul poate fi îndepărtat cu uşurinţă dacă nu aveţi nevoie de el.

Aveti destule masini Heinner in oferta, inclusiv unele lansate recent:

Plusuri Heinner HDW-FS6062WE++

+ Încărcare la jumătate

+ Protecţie anti-inundare

+ Pornire programabilă

+ Coş superior ajustabil pe înălţime

+ Preţ corect

Minusuri

– Design simplu, de culoare albă

– Clasa energetică E

Concluzie

Heinner HDW-FS6062WE++ este o maşină de vase ce are un preţ foarte bun, dar care nu pune un accent prea mare pe design. Are o capacitate bună de încărcare, plus are incluse şi câteva funcţii extrem de utile ce vă scapă de vasele murdare simplu şi fără un efort prea mare.

Vezi pretul de azi