Review: Heinner HDW-BI6614IE++, Maşină de Spălat Vase Incorporabila 14 seturi, 6 programe, Incărcare la jumătate, 60 cm, Clasa E – Pareri

Heinner HDW-BI6614IE++, Maşină de Spălat Vase Incorporabila 14 seturi, 6 programe, Incărcare la jumătate, 60 cm, Clasa E
Heinner HDW-BI6614IE

Product Name: HDW-BI6614IE

Product Description: Heinner HDW-BI6614IE++ este o maşină de spălat vase incorporabilă cu o capacitate de încărcare de până la 14 seturi de vase ce vă pune la dispoziţie 6 programe de spălare şi multe funcţii avansate precum: pornire programată, încărcare la jumătate, protecţie anti-inundare AquaStop sau semnal sonor la finalizarea programului. Maşina este încadrată la clasa energetică E și are un consum de 12 litri de apă la un ciclu de spălare.

Brand: Heinner

 • Spalare
  (4.4)
 • Tehnologie si functii
  (4)
 • Eficienta energetica
  (3.4)
 • Pret
  (4.3)
4

Review pe scurt

Heinner HDW-BI6614IE++ este un model incorporabil de maşină de spălat vase ce se va potrivi în orice bucătărie, fiind încastrată în mobilierul deja existent. Are o capacitate mare de încărcare şi este uşor de folosit. Preţul de achiziţie este foarte bun pentru ce are de oferit.

Pros

+ Protecție împotriva inundațiilor, AquaStop

+ Încărcare la jumătate

+ Program Hygene

+ Pornire programabilă

+ Super preț
Vezi pretul de azi

Cons

– Clasa energetică D

– Nivel zgomot ridicat, 52 dB

Masinile de spalat vase incorporabile sunt tot mai populare, dar tind sa fie si ceva mai scumpe decat un model normal. Heinner HDW-BI6614IE++ reuseste sa fie o exceptie de la aceasta regula, avand un pret foarte accesibil.

Heinner HDW-BI6614IE
Vezi mai multe poze

Heinner HDW-BI6614IE++ este o maşină de spălat vase incorporabilă cu o capacitate de încărcare de până la 14 seturi de vase ce vă pune la dispoziţie 6 programe de spălare şi multe funcţii avansate precum: pornire programată, încărcare la jumătate, protecţie anti-inundare AquaStop sau semnal sonor la finalizarea programului. Maşina este încadrată la clasa energetică E și are un consum de 12 litri de apă la un ciclu de spălare.

Fiind o maşină de spălat vase incorporabilă, dimensiunile sunt foarte importante. Acest model de la Heinner are o înălţime de 82 cm, lăţime de 59.8 cm şi o adâncime de 55 cm.

Specificații mașină de spălat vase incorporabilă Heinner HDW-BI6614IE++ – Păreri

Mașina de spălat vase Heinner HDW-BI6614IE++, este un model incorporabil cu o capacitate mare de încărcare de până la 14 seturi și 6 programe de spălare.

Programele disponibile se pot selecta în funcție de gradul de murdărie al vaselor. Acestea sunt:

 • Program prespălare: ideal pentru a clăti vasele cu un grad ridicat de murdărie înainte de începerea programului principal de spălare sau pentru vasele uitate în maşină.
 • Program rapid 30’: programul rapid de spălare foloseşte o temperatură de spălare de 40ºC şi este potrivit pentru vasele cu un grad redus de murdărie.
 • Program ECO: programul economic este potrivit pentru vasele cu un nivel mediu de murdărie. Acesta asigură o curăţare optimă a vaselor cu un consum redus de apă şi curent.
 • Program super 50’: programul are o durată de 50 de minute şi este potrivit pentru vasele cu un grad mediu de murdărie.
 • Program Hygene 70ºC: program de spălare igienică şi dezinfectare a vaselor ce foloseşte apa la temperaturi înalte. Acest program are 3 cicluri de spălare şi 2 cicluri de clătire.
 • Program auto Smart 50º-70º: program ce îşi ajustează în mod automat consumul de apă, temperatura şi timpul de spălare pentru a obţine vase perfect curate.

Programul cel mai rapid de spălare are o durată de numai 30 de minute iar programul ECO, ce are cel mai mic consum de energie şi apă este de 3 ore și 25 minute.

Mașina este prevăzută și cu opțiunea de încărcare la jumătate, foarte utilă atunci când doriți să spălați vasele dar nu aveți o mașină plină. Consumul de apă şi curent este redus când este activată această opţiune.

Aparatul are două coșuri pentru o depozitare cât mai eficientă a vaselor. Coșul superior este ajustabil și poate fi reglat cu ușurință chiar și atunci când este încărcat deoarece nu necesită scoaterea lui de pe șine. Are inclus și un suport pentru tacâmuri pentru o spălare perfectă a acestora. Dacă nu aveți tacâmuri de spălat, coșul poate fi scos cu ușurință pentru a beneficia de mai mult spațiu.

Ca şi consum de curent maşina de spălat vase Heinner HDW-BI6614IE++ este încadrată la clasa energetică E cu un consum de 95 kWH la 100 de cicluri de spălare. Consumul de apă pentru un ciclu de spălare este de 12 litri.

Nivelul de zgomot produs de maşină în timpul funcționării poate ajunge până la 52 dB şi este încadrată la clasa D.

Heinner HDW-BI6614IE eficienta

Funcţii şi tehnologii

Heinner HDW-BI6614IE++ este o mașină de spălat vase ce vine cu o serie de funcții extra la un super preț, cum ar fi:

 • AquaStop: senzor de protecţie împotriva inundaţiilor ce va opri automat alimentarea cu apă în cazul în care este semnalizată o problemă.

Heinner HDW-BI6614IE aqua stop

 • Încărcare la jumătate: puteţi spăla o cantitate mai mică de vase fără a fi nevoie să aşteptaţi umplerea maşinii, consumul de energie şi apă fiind de asemenea reduse.

Heinner HDW-BI6614IE jumate

 • Pornire programată: pornirea programului de spălare a vaselor poate fi programată la ora dorită cu o întârziere cuprinsă într-un interval de 1-19 ore.
 • Semnal sonor la finalizarea programului: semnal audio ce vă anunţă finalizarea programului de spălare.
 • Indicator nivel soluţie clătire: indicator luminos ce vă atenţionează că compartimentul cu agentul de clătire trebuie reumplut.
 • Coş superior ajustabil: coşul superior are sistem de ajustare pe înălţime ce poate fi acţionat chiar şi atunci când acesta este încărcat.

Heinner HDW-BI6614IE ajustabil

 • Indicator sare: atunci când compartimentul pentru sare trebuie reumplut, maşina va emite un semnal luminos pe panoul de control.
 • Suport tacâmuri: suport ce permite o încărcare şi o spălare eficientă şi în siguranţă a tacâmurilor.

Heinner HDW-BI6614IE tacamuri

 • Suport farfurii pliabil: suportul de farfurii din coşul inferior este pliabil pentru a vă permite încărcarea de vase mari cum ar fi oale sau tigăi.

Daca acest model nu va satisface total, aveti si altele de la Heinner in oferta, inclusiv masini de spalat vase precum:

Plusuri Heinner HDW-BI6614IE++

+ Protecție împotriva inundațiilor, AquaStop

+ Încărcare la jumătate

+ Program Hygene

+ Pornire programabilă

+ Super preț

Minusuri

– Clasa energetică D

– Nivel zgomot ridicat, 52 dB

Concluzie

Heinner HDW-BI6614IE++ este un model incorporabil de maşină de spălat vase ce se va potrivi în orice bucătărie, fiind încastrată în mobilierul deja existent. Are o capacitate mare de încărcare şi este uşor de folosit. Preţul de achiziţie este foarte bun pentru ce are de oferit.

Vezi pretul de azi