Review: Electrolux ESM89400SX, Maşină de Spălat Vase 14 seturi, 8 programe, Inverter, QuickLift, AirDry, MaxiFlex, Clasa C, Inox – Pareri

Electrolux ESM89400SX, Maşină de Spălat Vase 14 seturi, 8 programe, Inverter, QuickLift, AirDry, MaxiFlex, Clasa C
Electrolux ESM89400SX

Product Name: ESM89400SX

Product Description: Electrolux ESM89400SX are o capacitate de încărcare de până la 14 seturi şi 8 programe de spălare. Maşina este încadrată la clasa energetică C şi are un consum de 11 litri de apă pentru un ciclu complet de spălare.Ca şi tehnologii incluse, acest model este dotat cu motor Inverter, funcţie AirDry, sertar MaxiFlex, pornire programabilă, sistem QuickLift, suport special pentru pahare şi braţ pulverizator SatelliteClean.

Brand: Electrolux

 • Spalare
  (4.4)
 • Tehnologie si functii
  (4.3)
 • Eficienta energetica
  (4.2)
 • Pret
  (4.1)
4.3

Review pe scurt

Electrolux ESM89400SX este o maşină de spălat vase cu performanţe excelente de spălare. Este un model cu o capacitate mare de încărcare ce foloseşte un consum destul de redus de apă şi curent.

Pros

+ Funcţie AirDry

+ Senzor grad de murdărie

+ Sertar MaxiFlex

+ Pornire programabilă

+ Oprire automată
Vezi pretul de azi

Cons

– Preţ mare

– Fără opţiunea de încărcare la jumătate

Maşina de spălat vase este un electrocasnic de mare ajutor, făcând spălatul vaselor o adevărată plăcere. Mai jos vă prezentăm un model de maşină de spălat vase de la Electrolux ce arată foarte bine şi are performanţe excelente de spălare a vaselor. Se numeste Electrolux ESM89400SX.

Electrolux ESM89400SX
Vezi mai multe poze

Electrolux ESM89400SX are o capacitate de încărcare de până la 14 seturi şi 8 programe de spălare. Maşina este încadrată la clasa energetică C şi are un consum de 11 litri de apă pentru un ciclu complet de spălare.

Ca şi tehnologii incluse, acest model este dotat cu motor Inverter, funcţie AirDry, sertar MaxiFlex, pornire programabilă, sistem QuickLift, suport special pentru pahare şi braţ pulverizator SatelliteClean.

Maşina de spălat vase este un model de sine stătător, de culoare tip Inox ce are următoarele dimensiuni: înălţime de 85 cm, lăţime de 60 cm şi adâncime de 60.3 cm.

Specificaţii maşină de spălat vase Electrolux ESM89400SX – Păreri

Maşina de spălat vase Electrolux ESM89400SX este un model cu o capacitate mare de încărcare de până la 14 seturi de vase, fiind un model potrivit pentru familiile compuse din mai mulţi membri.

Modelul are 8 programe de spălare dintre se poate alege în funcție de gradul de murdărie al vaselor. Se poate opta pentru programul de 160, 90 sau 30 de minute, economic, auto, normal, clătire sau program special de igienizare a maşinii.

Alegerea programului dorit se face foarte uşor, doar apăsaţi iconiţa dorită şi apoi apăsaţi butonul de pornire al maşinii.

Electrolux ESM89400SX panou

Programul ECO are cel mai mic consum de energie și apă are o durată de 4 ore şi un consum de 11 litri de apă.

Programul cel mai scurt are o durată de 30 de minute şi este ideal vasele foarte puţin murdare sau care au stat o perioadă lungă de timp nefolosite şi au nevoie de o reîmprospătare.

Panoul de comandă este electronic. Pe ecranul acestuia se poate urmări timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare, temperatura selectată sau alte funcţii disponibile.

Electrolux ESM89400SX este o maşină de spălat vase cu un consum redus de curent. Acesta este încadrată la clasa energetică C și are un consum estimat la 75 kWh pentru 100 de spălări.

Nivelul de zgomot produs în timpul funcţionării este de 44 dB. Nu va deranja prea tare, maşina putând fi pornită chiar şi pe timpul nopţii.

Electrolux ESM89400SX eficienta

Funcţii şi tehnologii

Maşina de spălat vase Electrolux ESM89400SX are incluse câteva funcţii utile ce ne ajută atunci când vine vorba de vasele murdare. Cele mai importante dintre acestea, ar fi:

 • AirDry: uşa maşinii de spălat vase se deschide la finalul programului pentru a pătrunde aer prospăt şi a ieşi aburul din interior.
 • Sertar MaxiFlex: sertar pentru tacâmuri şi ustensile de toate formale şi mărimile ce fatilitează încărcarea şi spălarea acestora.
 • Braţ SatelliteClean: braţ pulverizator cu rotaţie dublă şi schimbător permanent al unghiului de pulverizare ce oferă performanţe excelente la spălarea vaselor.
 • QuickLift: sistem de ridicare a coşului superior, chiar şi când acesta este încărcat pentru a facilita încărcarea sau descărcarea maşinii.
 • Oprire automată: după terminarea programului de spălare a vaselor maşina se opreşte complet pentru a economisi curent între funcţionări.
 • Semnal sonor la finalizarea programului: maşina va emite un semnal audio de avertizarea la finalizarea programului de spălare.
 • Indicator sare: indicator ce vă anunţă că recipientul pentru sare trebuie reumplut.
 • Pornire programabilă: programul de spălare al vaselor poate fi programat să pornească la ora dorită cu o întârziere de până la 24 de ore.
 • Coş pentru tacâmuri: suport pentru spălarea în siguranţă a tacâmurilor.
 • Senzor grad de murdărie: senzori ce detectează gradul de murdărie al vaselor şi ajustează cantitatea de apă necesară spălării.
 • Indicator nivel soluţie de clătire: indicator luminos de avertizare ce vă anunţă că recipientul pentru agentul de clătire este gol.
 • Suport pahare: suport special pentru pahare din material moale ce le fixează şi protejează de crăpături sau zgârieturi.

Daca aveti nevoie de o masina de spalat vase de la Electrolux, exista destule modele pe piata dintre care puteti alege:

Plusuri Electrolux ESM89400SX

+ Funcţie AirDry

+ Senzor grad de murdărie

+ Sertar MaxiFlex

+ Pornire programabilă

+ Oprire automată

Minusuri

– Preţ mare

– Fără opţiunea de încărcare la jumătate

Concluzie

Electrolux ESM89400SX este o maşină de spălat vase cu performanţe excelente de spălare. Este un model cu o capacitate mare de încărcare ce foloseşte un consum destul de redus de apă şi curent.

Vezi pretul de azi