Bosch SMS25AI05E, Masina de Spalat Vase A++, Capacitate 12 Seturi, Un Model Silentios si Ecologic

Bosch SMS25AI05E
  • Design
  • Functii
  • Capacitate
  • Pret
4.7

Review pe scurt

Bosch SMS25AI05E este un model ce poate fi ales fara grija de catre orice doritor de performanta, ce nu are o problema cu pretul peste medie cerut pentru aceasta masina de spalat vase. De altfel, pretul acesta este unul cerut si de catre competitorii principali, atunci cand ofera performante si tehnologii similare.

Vezi pret

Pentru cei ce isi doresc calitate germana, modelele celor de la Bosch sunt de multe ori alegerea perfecta. Producatorul ofera si aceasta masina de spalat vase, printre multe alte aparate electrocasnice. Au ceva pentru fiecare client, in functie de buget, clasa energetica dorita, capacitate de incarcare sau chiar si tehnologii incorporate. Din multe puncte de vedere, Bosch SMS25AI05E este o masina de spalat vase ce se descurca foarte bine, dupa cum veti descoperi din reviewul nostru de mai jos.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters revine!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Bosch SMS25AI05EBosch SMS25AI05E este un model cu o capacitate buna de incarcare, cu 12 seturi incapand in interiorul sau. Aveti 5 programe de spalare, de la versiunile ecologice, la cele rapide sau intensive. Este un aparat silentios (48 dB), durabil si prietenos cu mediul inconjurator, multumita motorului EcoSilence Drive. Se incadreaza in clasa A++ din punct de vedere al consumului de energie.

Programe de spalare disponibile:

• Eco
• Intensiv
• Normal
• Prespalare
• Rapid

Optiuni suplimentare:

• Incarcare la jumatate
• VarioSpeedPlus

Dimensiunile acestei masini de spalat vase sunt de 84.5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime. Este un aparat de dimensiuni standard din acest punct de vedere. Atunci cand decideti unde va fi amplasat, va este folositor sa stiti si ca Bosch SMS25AI05E vine cu un cablu electric de 175 cm si un furtun de conectare de 190 cm.

Plusurile Bosch SMS25AI05E

+ Model cu un design elegant: un element care conteaza si el, mai ales la o bucatarie noua, unde incercati sa oferiti un look modern.

+ Clasa A++: consum bun de energie electrica, multumita motorului cu performante excelente din acest punct de vedere. Producatorul estimeaza un consum de 258 kWh pe an, deci mai putin de 16 lei pe luna ar fi costul pe factura de curent.

Bosch SMS25AI05E 2+ Programare intarziata: puteti sa programati aparatul pnetru mai tarziu, in caz ca doarme copilul, sau pentru perioada cand nu sunteti acasa.

+ Optiunea VarioSpeedPlus: pastreaza eficienta spalarii, dar reduce timpul de spalare/uscare cu pana la 66%. Perfecta pentru momentele cand aveti oaspeti si aveti nevoie de vase curate si uscate in timp record.

+ Program Auto: ajusteaza masina consumul de apa, temperatura, dar si timpul de clatire, in functie de ce detecteaza senzorii ca este nevoie.

+ Senzor de incarcare, pentru economisire automata: masina detecteaza cand incarcarea nu este la maxim, folosind mai putina apa si energie in acele momente.

+ Tehnologia ActiveWater: asigura o eficienta deosebita, un consum mic de apa si energie.

+ Motorul EcoSilence Drive: foarte silentios, durabil, are performante excelente.

Minusuri

– Calitate germana, la pret german: este ceva mai scumpa, in comparatie cu masinile de spalat vase aduse de producatorii de buget.

Concluzia

Bosch SMS25AI05E este un model ce poate fi ales fara grija de catre orice doritor de performanta, ce nu are o problema cu pretul peste medie cerut pentru aceasta masina de spalat vase. De altfel, pretul acesta este unul cerut si de catre competitorii principali, atunci cand ofera performante si tehnologii similare.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative