Review: Bosch SMV4ECX16E, Mașină de Spălat Vase Incorporabilă 13 Seturi, 6 Programe, Wi-Fi, VarioDrawer, EfficientDry, Clasa C – Pareri

Bosch SMV4ECX16E, Mașină de Spălat Vase Incorporabilă 13 Seturi, 6 Programe, Wi-Fi, VarioDrawer, EfficientDry, Clasa C
Bosch SMV4ECX16E

Product Name: SMV4ECX16E

Product Description: Mașina de spălat vase Bosch SMV4ECX16E este un model incorporabil cu o capacitate mare de încărcare de până la 13 seturi și 6 programe de spălare. Aparatul este încadrat la clasa energetică C și are un consum de 9.5 litri de apă pentru un ciclu complet de spălare.

Brand: Bosch

 • Spalare
  (4.3)
 • Tehnologie si functii
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.2)
 • Pret
  (4)
4.3

Review pe scurt

Bosch SMV4ECX16E este un model încorporabil de mașină de spălat vase ce are o capacitate mare de încărcare și 6 programe diferite de spălare. Este un model smart și poate fi pornită de la distanță prin intermediul aplicației. Prețul de achiziție este cam mare, dar vine de la un brand ce oferă performațe excelente, plus are multe funcții utile incluse.

Pros

+ Încărcare la jumătate

+ Tehnologie EfficientDry

+ Model smart

+ Pornire programabilă

+ Protecție împotriva inundațiilor

Vezi pretul de azi

Cons

– Preț mare

Din ce in ce mai multi utilizatori prefera o masina de spalat vase incorporabila pentru bucataria lor, iar un model ca Bosch SMV4ECX16E ce vine de la un producator cu renume este intotdeauna o posibila alegere, daca si bugetul este cel potrivit.

Bosch SMV4ECX16E
Vezi mai multe poze

Mașina de spălat vase Bosch SMV4ECX16E este un model incorporabil cu o capacitate mare de încărcare de până la 13 seturi și 6 programe de spălare. Aparatul este încadrat la clasa energetică C și are un consum de 9.5 litri de apă pentru un ciclu complet de spălare.

Fiind un model incorporabil, dimensiunile sunt extrem de importante., așadar Bosch SMV4ECX16E are o înălţime de 81.5 cm, lăţime de 60 cm şi o adâncime de 55 cm. Greutatea totală a mașinii este de 37 kg, iar cablul de alimentare are o lunge de 1.75 m.

Specificații mașină de spălat vase incorporabilă Bosch SMV4ECX16E – Păreri

Bosch SMV4ECX16E este o mașină de vase incorporabilă ce are o capacitate de încărcare de maximum 13 seturi de vase. Este un model potrivit atât pentru familiile mici cât și cele formate din mai mulți membri datorită opțiunii de încărcare la jumătate.

Bosch SMV4ECX16E deschisa

Mașina are 6 programe de spălare gândite pentru fiecare grad de murdărie în parte. În funcție de cât de murdare sunt vasele, puteți opta pentru unul dintre programele enumerate mai jos:

 • Intensiv 70º: acest program este potriv pentru vasele cu un grad ridicat de murdărie.
 • Auto 45-65º: programul optimizează consumul de apă și detergent în funcție de gradul de murdărie al vaselor.
 • ECO 50º: programul economic cu un consum redus de apă și energie.
 • Mod silențios 50º: program cu un nivel redus de zgomot, potrivi pentru vasele cu un nivel mediu de murdărie.
 • Express 65º – 1h: programul are o durată de 1 oră și este potriv pentru vasele ușor murdare.
 • Curățarea mașinii: program special pentru a curăța interiorul mașinii la 70ºC. Programul se va porni doar cu aparatul gol.

Bosch SMV4ECX16E panou

Bosch SMV4ECX16E este o mașină de spălat vase smart ce poate fi controlată de la distanță prin intermediul aplicației Home Connect. Aplicația vă poate transmite notificări prin care veți fi informat de starea programului sau alte informații utile.

Mașina de spălat vase are 2 rafturi glisante ce vă permite să aranjați vasele de dimensiuni diferite. Raftul de sus este potrivit pentru vase mai mici și pahare, iar pe raful de jos se pot depozita vase de dimensiuni mai mari. Mașina are inclus și un sertar special VarioDrawer pentru ustensile și tacâmuri situat în partea de sus a mașinii, ca un al treilea nivel.

În partea de jos mai găsim coșul pentru tacâmuri, ce poate fi înlocuit cu sertarul VarioDrawer și astfel obțineți o capacitate mai mare de încărcare a mașinii de până la 14 seturi.

Bosch SMV4ECX16E este încadrată la clasa energetică C şi are un consum mediu anual estimat la 74 kWh pentru 100 de cicluri de spălare. Consumul de apă este destul de bun, acesta având nevoie de 9.5 litri pentru a spăla 13 seturi de vase.

Nivelul maxim de zgomot produs în timplu folosirii poate ajunge până la 44 dB, fiind încadrată la clasa B, este un model ce nu va deranja în timpul folosirii.

Bosch SMV4ECX16E eficienta

Funcții și tehnologii

Mașina de spălat vase Bosch SMV4ECX16E are numeroase opțiuni incluse cum ar fi:

• Protecție împotriva inundațiilor: senzori ce opresc automat alimentarea cu apă dacă sesizează scurgeri.

Bosch SMV4ECX16E aqua stop

• Indicator timp rămas: pe ecranul panoului puteți urmări timpul rămas până la finalizarea programului de spălare.

• Semnal sonor finalizare program: la terminarea programului mașina va emite un semnal sonor de înștiințare.

• Conexiune Wi-Fi: mașina de spălat vase poate fi controlată de la distanță prin intermediul aplicației Home Connect.

• Filtru autocurățare: acest tip de filtre nu necesită prea multă întreținere, doarece se curăță singute. Tocătoarele incluse macină resturile depuse iar apoi acestea sunt spălate și eliminate în scurgere.

• Încărcare la jumătate: funcție care permite spălarea vaselor doar cu jumătate din încărcătură cu un consum de apă și energie mai mic.

• Pornire programabilă: mașina poate fi programată să porneacă cu o întârziere de până la 24 de ore.

• VarioDrawer: sertar pentru tacâmuri ce permite o spălare excelentă și o uscare perfectă a acestora.

• EfficientDry: ușa mașinii se dechide automat la finalizarea programului de spălare pentru a îmbunătăți procesul de uscare a vaselor.

• Coșuri Flex: înălțimea coșului superior poate fi ajustată cu până la 5 cm chiar și atunci când acesta este complet încărcat.

Aveti destul de multe optiuni daca va doriti o masina de spalat vase Bosch, printre care si urmatoarele modele analizate recent:

Plusuri Bosch SMV4ECX16E

+ Încărcare la jumătate

+ Tehnologie EfficientDry

+ Model smart

+ Pornire programabilă

+ Protecție împotriva inundațiilor

Minusuri

– Preț mare

Concluzie

Bosch SMV4ECX16E este un model încorporabil de mașină de spălat vase ce are o capacitate mare de încărcare și 6 programe diferite de spălare. Este un model smart și poate fi pornită de la distanță prin intermediul aplicației. Prețul de achiziție este cam mare, dar vine de la un brand ce oferă performațe excelente, plus are multe funcții utile incluse.

Vezi pretul de azi