Beko BDIN38644D, Masina de Spalat Vase Incorporabila 16 Seturi, Clasa C – Pareri si Review

▷ Review: Beko BDIN38644D, Masina Spalat Vase Incorporabila 16 Seturi
Beko BDIN38644D

Product Name: BDIN38644D

Product Description: Beko BDIN38644D este o maşină de spălat vase cu o capacitate foarte mare de încărcare, de până la 16 seturi de veselă, cu 8 programe de spălare. Este un model adresat familiilor numeroase, ce au foarte multe vase de spălat.

Brand: Beko

 • Capacitate
  (5)
 • Functii si tehnologie
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4.4)
 • Pret
  (4.2)
4.6

Review pe scurt

Beko BDIN38644D este o maşină de spălat vase ideală pentru familiile ce au multe vase de spălat, și în plus are și opţiune şi de încărcare la jumătate. Este un model ce vine la un preţ cam mare, dar are foarte multe funcţii utile de oferit.

Pros

+ Capacitate de încărcare foarte mare, 16 seturi

+ Consum de apă ok

+ 8 programe de spălare

+ Motor ProSmart Inverter

+ Multe funcţii avansate

Cons

– Preţul destul de ridicat, dar oferă foarte multe funcţii utile

Beko este o marcă de electrocasnice de larg consum ce oferă produse cu tehnologii inovative de cea mai bună calitate. Printre aparatele oferite de aceștia, găsim și mașina de spălat vase Beko BDIN38644D.

Beko BDIN38644D
Vezi mai multe poze

Beko BDIN38644D este o maşină de spălat vase cu o capacitate foarte mare de încărcare, de până la 16 seturi de veselă, cu 8 programe de spălare. Este un model adresat familiilor numeroase, ce au foarte multe vase de spălat.

Acest model de maşină de la Beko este incorporabil, este încadrată la clasa energetică C şi are foarte multe funcţii precum HygieneIntense, SteamGloss, HalfLoad, precum şi motor ProSmart Inverter.

Ca şi dimensiuni Beko BDIN38644D are o lăţime de 59 cm, adâncimea este de 55 cm, iar ca şi înălţime va avea nevoie de 81.8 cm. Greutatea maşinii este de 40 de kg.

Specificaţii Maşină de Spălat Vase Incorporabilă Beko BDIN38644D – Păreri

Beko BDIN38644D este o maşină de spălat vase cu o capacitate foarte mare, având o încărcare de 16 seturi de vase.

Beko BDIN38644D programe panou control

Maşina are 8 programe de spălare din care se poate alege. În funcţie de gradul de murdărie al vaselor puteţi opta pentru programul delicat, intensiv, economic, rapid, prespălare, auto sau doar uscare. Mai este disponibilă şi varianta rapidă, Mini 30’ pentru vasele care au un grad redus de murdărie.

Beko BDIN38644D este o maşină de spălat vase încadrată la clasa energetică C, cu un consum de energie de 77 kWh la 100 de spălări. Consumul de apă de doar 9.5 litri la 16 seturi de veselă este unul foarte bun.

Ca şi nivel de zgomot, maşina poate ajunge până la 42 dB, fiind încadrată la clasa B.

Clasa C

Funcţii şi tehnologii – AutoDoor Opening, SteamGloss, Hygiene Intense

Beko BDIN38644D este o maşină de spălat vase ce dispune de foarte multe funcţii avansate cum ar fi:

Motor ProSmart Inverter: este un motor eficient şi durabil, ce vă oferă un nivel scăzut de zgomot. De asemenea este şi economic, consumul de energie fiind mult mai mic faţă de un motor clasic.

Funcţie AutoDoor Opening: uşa se deschide automat la terminarea programului de spălare pentru a intra aer curat şi a elimina aburul.

Suport de pahare SoftTouch: suportul de pahare are un sistem de prindere sigur cu înălţime reglabilă.

Funcţie SteamGloss: asigură o clătire suplimentară a vaselor pentru un plus de strălucire.

Funcţie Hygiene Intense: funcţie disponibilă la programul Intense 70 ce ajută la înlăturarea bacteriilor şi a viruşilor de pe veselă.

Funcţie DeepWash: maşina este prevăzută cu o zonă de spălare intensivă pentru vasele cu o înălţime de până la 30 cm. Jeturile puternice de apă asigură o curaţare excelentă a vaselor adânci.

Sistem acrobat: coşul superior poate fi ajustat pe 3 niveluri pentru a permite încărcarea vaselor de dimensiuni mai mari.

Beko BDIN38644D 16 seturi vesela

Funcţie fast: program de spălare rapid ce foloseşte temperatură ridicată pentru a spăla vasele. Vasele vor fi de până la 3 ori mai repede spălate decât în programele obişnuite.

Pornire întârziată: aveţi opţiunea de a programa pornirea maşinii de spălat vase când doriţi.

Sistem control exces apă: alimentarea cu apă este ajustată automat, iar riscul de inundaţii este exclus.

Senzor de murdărie: maşina are un senzor special care detectează gradul de murdărie al vaselor şi ajustează cantitatea de apă necesară spălării.

Maşina are opţiunea de încărcare la jumătate. Dacă nu aveţi destule vase pentru a umple maşina, aceasta poate fi pornită şi cu mai puţine vase, iar consumul de apă şi energie va fi mai mic.

Fiind produsa de cei de la Beko, masina are si alternative cu specificatii diferite, modele precum Beko BDFN26521XQ, Beko BDIN38643C, Beko DFS05024W si Beko BDIN38521Q.

Plusuri Beko BDIN38644D

+ Capacitate de încărcare foarte mare, 16 seturi

+ Consum de apă ok

+ 8 programe de spălare

+ Motor ProSmart Inverter

+ Multe funcţii avansate

Minusuri

– Preţul destul de ridicat, dar oferă foarte multe funcţii utile

Concluzie

Beko BDIN38644D este o maşină de spălat vase ideală pentru familiile ce au multe vase de spălat, și în plus are și opţiune şi de încărcare la jumătate. Este un model ce vine la un preţ cam mare, dar are foarte multe funcţii utile de oferit.

Vezi pretul de azi