Top 5 Frigidere Heinner – 2 Usi, Side by Side si Combine Frigorifice (Pareri, Avantaje si Dezavantaje)

Vreti sa aflati care este cel mai bun frigider Heinner de pe piata? Veti gasi top 5 frigidere Heinner in articolul nostru, ce include atat aparate cu 2 usi, cat si side-by-side sau combine frigorifice.

Logo HeinnerPE SCURT:

Locul 1. Side by side Heinner HSBS-520NFBKF+, 519l, Full No Frost, Multi Air Flow, Negru

Locul 2. Combina Frigorifica Heinner HC-V270BKWDF+, 268l, Super Congelare, Less Frost, Dozator

Locul 3. Combina Frigorifica Heinner HC-V268F+, 268 l, Less Frost, Alba

Locul 4. Frigider cu doua usi Heinner HF-V240SF+, 242 l, Clasa F, Less Frost, H 160 cm, Argintiu

Locul 5. Combina frigorifica Heinner HC-N269F+, 269 l, Clasa F, Alb

Pentru mai multe detalii, pareri, plusuri si minusuri, vedeti topul nostru de mai jos.

1. Side by side Heinner HSBS-520NFBKF+, 519l, Full No Frost, Multi Air Flow, Negru

Cel mai bun

Side by side Heinner HSBS-520NFBKF

Heinner HSBS-520NFBKF+ este un aparat frigorific de tip Side by Side, care vine cu o capacitate generoasă și funcții moderne. Este ideal pentru familiile mari sau pentru cei care au nevoie de un spațiu de depozitare extins pentru alimente.

Avantaje Heinner HSBS-520NFBKF+

 • Capacitate mare: Cu un volum net total de 519 litri, aparatul oferă un spațiu de depozitare generos pentru alimente.
 • Tehnologie Full No Frost: Previne acumularea de gheață, păstrând alimentele proaspete mai mult timp și reducând necesitatea dezghețării manuale.
 • Multi AirFlow: Asigură o răcire uniformă și menține o temperatură stabilă în interior, contribuind la păstrarea calității alimentelor.
 • Control Touch: Permite reglarea facilă a temperaturii și accesul la funcțiile aparatului printr-un panou touch intuitiv.
 • Funcții suplimentare: Aparatul vine cu funcții utile precum iluminare LED, super congelare, blocare acces copii, filtru antibacterian și inteligența artificială.
 • Design elegant: Culoarea neagră și designul modern adaugă un plus de stil bucătăriei.

Dezavantaje

 • Clasa energetică F: Eficiența energetică scăzută poate duce la costuri mai mari pe termen lung.
 • Nivel de zgomot 42 dB: Poate fi considerat ușor zgomotos, comparativ cu alte modele mai silențioase de pe piață.

Aparatul frigorific Heinner HSBS-520NFBKF+ se adresează celor care caută un model incapator și modern, dar la un pret corect.

Vezi pretul de azi


2. Combina Frigorifica Heinner HC-V270BKWDF+, 268l, Super Congelare, Less Frost, Dozator

Raport Calitate/Pret Bun

Combina frigorifica Heinner HC-V270BKWDF

Heinner HC-V270BKWDF+ este o combina frigorifică ce oferă funcții utile și un design plăcut. Cu un volum net total de 268 litri, este adecvată pentru o familie medie.

Avantaje Heinner HC-V270BKWDF+

 • Sistem de răcire Less Frost: Reduce acumularea de gheață, ceea ce înseamnă mai puțin timp petrecut cu dezghețarea manuală a aparatului.
 • Super congelare: Permite congelarea rapidă a alimentelor proaspete, păstrându-le calitatea și proprietățile nutritive.
 • Dozator de apă: Ofera acces rapid la apă rece, fără a fi necesar să deschideți ușa frigiderului.
 • Iluminare LED: Asigură o vizibilitate bună a alimentelor și este mai eficientă energetic comparativ cu iluminarea tradițională.
 • Design elegant: Culoarea neagră și designul modern adaugă un plus de stil bucătăriei.

Dezavantaje

 • Clasa energetică F: Eficiența energetică scăzută poate duce la costuri mai mari pe termen lung.
 • Dezghețare ocazională: Chiar dacă sistemul Less Frost reduce acumularea de gheață, va fi încă necesară dezghețarea ocazională a congelatorului.

Heinner HC-V270BKWDF+ oferă un echilibru între funcționalitate și estetică, dar eficiența energetică scăzută și necesitatea dezghețării ocazionale a congelatorului pot fi puncte negative.

Vezi pretul de azi


3. Combina Frigorifica Heinner HC-V268F+, 268 l, Less Frost, Alba

Combina frigorifica Heinner HC-V268F

Heinner HC-V268F+ este o alegere economică, oferind spațiu suficient pentru stocarea alimentelor în condiții bune. Cu un design compact și funcții de bază, acest model este ideal pentru cineva care caută eficiență la un preț accesibil.

Avantaje Heinner HC-V268F+

 • Sistem de răcire Less Frost: Reduce acumularea de gheață, facilitând menținerea curățeniei și reducând necesitatea dezghețării manuale frecvente.
 • Iluminare LED: Asigură o iluminare bună și consum redus de energie.
 • Control mecanic cu termostat reglabil: Permite ajustarea facilă a temperaturii în funcție de nevoi.
 • Suport pentru ouă și tavă pentru gheață incluse: Accesorii utile incluse pentru a optimiza spațiul disponibil.
 • Pretul mic: excelent pentru cine are nevoie de o combina frigorifica ieftina.

Dezavantaje

 • Clasa energetică F: Eficiența energetică este suboptimă, ceea ce poate conduce la costuri mai mari pe termen lung.
 • Culoare albă: Poate părea plictisitoare sau poate fi ușor de pătat, în funcție de preferințele estetice și de stilul bucătăriei.
 • Absența dozatorului de apă: Un dozator de apă ar fi fost un plus, oferind acces mai rapid la apă rece.

În concluzie, Heinner HC-V268F+ este o opțiune solidă pentru cineva cu un buget limitat, dar care are nevoie de un aparat fiabil pentru păstrarea alimentelor proaspete. Clasa energetică F și culoarea albă pot fi dezavantaje, în funcție de preferințele individuale.

Vezi pretul de azi


4. Frigider cu doua usi Heinner HF-V240SF+, 242 l, Clasa F, Less Frost, H 160 cm, Argintiu

Frigider cu doua usi Heinner HF-V240SF

Heinner HF-V240SF+ este un frigider compact și elegant, care adaugă un strop de stil bucătăriei tale. Cu un design argintiu și funcții care facilitează păstrarea alimentelor în condiții optime, acest model este alegerea potrivită pentru cineva care caută un echilibru între estetică și funcționalitate.

Avantaje Heinner HF-V240SF+

 • Culoare Argintie: Culoarea argintie adaugă un aspect modern și elegant bucătăriei, fiind totodată ușor de asortat cu alte electrocasnice.
 • Sistem de Răcire Less Frost: Reduce acumularea de gheață, facilitând menținerea curățeniei și reducând necesitatea dezghețării manuale frecvente.
 • Iluminare LED: Asigură o iluminare bună și consum redus de energie.
 • Control Mecanic cu Termostat Reglabil: Permite ajustarea facilă a temperaturii în funcție de nevoile tale.
 • Pretul excelent: isi face treaba si costa mai putin decat un salariu minim.

Dezavantaje

 • Clasa Energetică F: Eficiența energetică este suboptimă, ceea ce poate conduce la costuri mai mari pe termen lung.
 • Capacitate Mică a Congelatorului: Cu un volum net de doar 42 l, spațiul disponibil în congelator este limitat, ceea ce poate fi un dezavantaj pentru cineva care dorește să congeleze mai multe alimente.

Heinner HF-V240SF+ este o opțiune atrăgătoare pentru cei care apreciază designul, dar are și câteva dezavantaje care trebuie luate în considerare, cum ar fi clasa energetică F și capacitatea mică a congelatorului.

Vezi pretul de azi


5. Combina frigorifica Heinner HC-N269F+, 269 l, Clasa F, Alb

Combina frigorifica Heinner HC-N269F

Heinner HC-N269F+ este o alegere economică pentru cei cu buget limitat. În ciuda prețului redus, modelul vine cu funcții esențiale care satisfac necesitățile de bază în ceea ce privește conservarea alimentelor.

Avantaje Heinner HC-N269F+

 • Preț Accesibil: Cu un preț extrem de competitiv, acest frigider este accesibil pentru majoritatea bugetelor, făcându-l o opțiune atrăgătoare pentru cei care caută economii.
 • Iluminare LED: Oferă o iluminare eficientă, economisind energie în timp.
 • Compartimentare Generoasă: Cu un volum net total de 269 l, frigiderul oferă suficient spațiu pentru depozitarea alimentelor, inclusiv compartimente speciale pentru legume, fructe și ouă.

Dezavantaje

 • Culoare Albă: Culoarea albă poate părea plictisitoare sau poate fi ușor de murdărit, necesitând curățare frecventă pentru a menține aspectul estetic.
 • Control Mecanic: Acest tip de control este mai puțin precis și mai puțin convenabil comparativ cu controlul electronic.
 • Clasa Energetică F: Eficiența energetică slabă poate contribui la costuri mai mari de funcționare pe termen lung.
 • Sistem de Răcire Static: Acest sistem poate conduce la acumularea de gheață și necesită dezghețare manuală.

Heinner HC-N269F+ este ideal pentru cineva care caută o soluție economică pentru conservarea alimentelor.

Vezi pretul de azi


Pareri Despre Brandul Heinner

Garantia Heinner

Brandul Heinner este unul ce apartine unei companii de distributie din Romania. Detinut de Network One Distribution, brandul este specializat pe importul de aparate electrocasnice din China si vanzarea lor sub brandul Heinner, unul propriu.

In ciuda acestui fapt, Heinner isi construieste o reputatie pentru aparate electrocasnice de calitate, la un pret corect, iar politica lor de extragarantie de 5 ani le face frigiderele sa fie competitoare serioase pentru branduri mult mai cunoscute pe piata.

Brandul Heinner reprezintă o alegere bună pentru achiziționarea unui frigider datorită calității și inovației. Cu o experiență pe piață îndelungată, Heinner a devenit cunoscut pentru fiabilitatea și durabilitatea produselor sale.

Gama de produse Heinner include o varietate largă de electrocasnice, de la frigidere și combine frigorifice la aparate de bucătărie și curățenie. Toate produsele sunt proiectate să răspundă nevoilor cotidiene ale consumatorilor prin funcționalitate și eficiență energetică.

Fiind un producător român, Heinner și-a construit o reputație solidă în industria de electrocasnice. Prin concentrarea pe inovație și adaptarea la nevoile clienților, Heinner a devenit un nume de încredere în rândul consumatorilor români și nu numai.

Cum alegem un frigider? Ghid de Achizitie

Când vine vorba de achiziția unui frigider, opțiunile pot părea nesfârșite. Este esențial să alegem un model care să se potrivească nevoilor noastre zilnice, spațiului disponibil și bugetului. Acest ghid de achiziție vă va ajuta să înțelegeți aspectele cheie de care să țineți cont atunci când căutați frigiderul ideal pentru casa dumneavoastră. Fie că prioritizați eficiența energetică, capacitatea de stocare sau funcțiile inteligente, informațiile următoare vă vor îndruma în luarea celei mai bune decizii.

Capacitatea spatiului de stocare

Capacitatea spațiului de stocare este vitală în alegerea unui frigider. Un frigider mai mare oferă mai mult loc, dar necesită și mai mult spațiu în bucătărie. În funcție de numărul de persoane din gospodărie, dimensiunea trebuie să fie suficientă pentru a stoca alimentele necesare. De exemplu, o familie numeroasă va avea nevoie de un frigider cu un volum mare și multe rafturi pentru a organiza diversele produse alimentare.

Compartimentarea eficientă permite o mai bună organizare și accesibilitate, iar alegerea unui frigider cu rafturi reglabile poate maximiza utilizarea spațiului. Gândiți-vă bine la cât de des faceți cumpărături și la cantitatea de alimente pe care o depozitați pentru a determina capacitatea de stocare care vă va satisface cel mai bine nevoile.

Tehnologie No Frost

Tehnologia No Frost aduce mai multe avantaje unui frigider, împiedicând formarea gheții. Acest sistem menține un nivel constant de umiditate, eliminând necesitatea dezghețării manuale. Astfel, economisiți timp și evitați munca inutilă. De asemenea, No Frost contribuie la menținerea prospețimii alimentelor pentru o perioadă mai lungă și previne înghețarea excesivă, care poate afecta textura și gustul.

Un alt beneficiu major este eficiența energetică; frigiderele cu tehnologie No Frost folosesc mai puțină energie pentru a menține temperatura constantă, ducând la economii pe termen lung. Așadar, un frigider cu tehnologia No Frost este o investiție inteligentă pentru ușurința în întreținere și pentru a menține alimentele proaspete mai mult timp.

Clasa energetica

Clasa energetică a unui frigider este esențială pentru evaluarea eficienței energetice și a impactului acestuia asupra facturilor de electricitate. Cu cât clasa este mai înaltă, de exemplu A, B, sau C, cu atât aparatul este mai eficient și consumă mai puțină energie. Acest lucru se traduce direct în economii de energie și costuri reduse pe termen lung.

Alegerea unui frigider cu o clasă energetică superioară este un pas pozitiv atât pentru bugetul familiei, cât și pentru mediu, reducând amprenta de carbon. Astfel, selectarea clasei energetice potrivite este un factor crucial în procesul de achiziție a unui frigider nou.

Silentiozitate

Silentiozitatea este un parametru important în alegerea frigiderului, deoarece influențează confortul în locuință. Nivelul de zgomot este măsurat în decibeli (dB) și este determinat de caracteristicile constructiei aparatului și de tehnologia compresorului. În spații rezidențiale deschise sau în apartamentele mici, un frigider cu nivel redus de zgomot, sub 40 dB, este ideal pentru a nu perturba liniștea.

La alegerea unui frigider, este recomandat să căutăm modele care specifică un nivel scăzut de zgomot, pentru a asigura un ambient plăcut și liniștit în casă.

Tehnologii Speciale

Tehnologiile speciale ale frigiderelor moderne îmbunătățesc conservarea alimentelor și eficiența energetică. Răcirea uniformă asigură temperatura constantă în interior, prevenind astfel aparitia zonelor cu temperaturi diferite. Compartimentele dedicate prospețimii sunt concepute pentru a păstra fructele și legumele proaspete mai mult timp, prin reglarea umidității optime.

Tehnologia digital inverter reglează puterea compresorului, reducând consumul de energie și uzura, extinzând astfel durata de viață a aparatului. Funcția de autonomie fără curent menține temperatura interioară pentru o perioadă, în cazul întreruperilor de curent. Alarmă ușă deschisă previne pierderea frigului și economisește energie, avertizând când ușa nu este închisă corespunzător.

Funcțiile și tehnologiile antibacteriene, cum ar fi filtrele și acoperirile speciale, mențin un mediu igienic, prevenind multiplicarea bacteriilor. Modul vacanță reduce consumul de energie atunci când frigiderul este gol pentru o perioadă îndelungată. Iluminarea LED oferă o vizibilitate excelentă și este mai eficientă energetic comparativ cu becurile tradiționale.

Funcții Speciale

Frigiderele moderne vin echipate cu funcții speciale care cresc eficiența și oferă un plus de comoditate. Printre acestea, Modul Vacanță și Super Congelare se disting prin beneficiile lor.

Modul Vacanță este o funcție de economisire a energiei, ideală pentru perioadele când suntem plecați de acasă. Acesta menține frigiderul la o temperatură mai ridicată decât normal, suficient pentru a preveni formarea mirosurilor neplăcute și a mucegaiului, dar scăzută pentru a economisi energie.

Super Congelare accelerează procesul de congelare. Această funcție este utilă atunci când adăugăm alimente noi la congelator, asigurând congelarea rapidă și menținând astfel proprietățile nutritive ale alimentelor.

Aceste funcții nu numai că oferă flexibilitate în gestionarea alimentelor, dar contribuie și la economisirea energiei. Ele asigură că alimentele sunt păstrate sigure și proaspete, prelungind durata de consum și reducând risipa.

Siguranța

Frigiderele de astăzi sunt dotate cu facilități avansate de siguranță. Acestea protejează atât alimentele cât și utilizatorii.

Controlul umidității menține nivelul ideal de umiditate în frigider. Astfel, alimentele rămân proaspete mai mult timp, prevenind dezvoltarea bacteriilor.

Sistemul antibacterian este esențial pentru sănătatea consumatorilor. Acesta oprește răspândirea bacteriilor și a mucegaiului, asigurând un mediu mai curat pentru alimente.

Sistemul de alarmă avertizează când ușa nu este închisă corect sau a fost lăsată deschisă. Aceasta previne pierderea frigului și consumul inutil de energie.

Modul de vacanță este o funcție de siguranță și eficiență. Reduce consumul de energie când frigiderul este gol pentru o perioadă extinsă, fără a compromite siguranța alimentelor rămase.

Siguranța copiilor este o caracteristică vitală pentru familiile cu copii mici. Previne deschiderea accidentală a frigiderului, asigurând că produsele periculoase sunt inaccesibile.

Prețul

Prețul unui frigider se schimbă în funcție de caracteristici și opțiuni. Dimensiunea joacă un rol major. Frigiderele mari sunt mai scumpe decât cele mici.

Rafturile din sârmă sau sticlă, termostatele ajustabile, și opțiunile avansate de control al temperaturii adaugă la cost. Acest lucru se datorează materialelor folosite și tehnologiei implicate.

Opțiunile de gheață și apă încorporate sunt convenabile, dar cresc prețul. Acestea necesită mecanisme suplimentare și întreținere.

Modelele medii sau încorporabile au un preț mai mare. Totuși, aspectul integrat și adaptarea la designul bucătăriei pot justifica costul.

Deschiderea Ușii sau Uși Reversibile

Deschiderea ușii la frigider este esențială pentru accesul facil. Ușile reversibile sunt o opțiune valoroasă. Ele oferă flexibilitate în modificarea direcției de deschidere. Acest lucru este util dacă preferințele sau condițiile de locuit se schimbă.

Ușile reversibile aduc mai multe avantaje. Permit personalizarea spațiului de bucătărie. Ele sunt de asemenea ideale pentru spații limitate sau neconvenționale, unde deschiderea standard a ușii nu este practică.

Verificarea disponibilității ușilor reversibile la achiziționarea unui frigider este importantă. Nu toate modelele vin cu această caracteristică.

Aceste uși sunt deosebit de utile în spații mai puțin convenționale. Pot permite plasarea frigiderului în colțuri sau lângă perete fără a bloca circulația.

Tipuri de Frigidere (Side by Side, Combine, Frigidere)

Frigiderele Side by Side au două uși verticale. Se deschid ca un dulap. O parte este frigider, cealaltă congelator. Oferă acces facil și vizibilitate. Au deseori dispensere de apă și gheață. Dar pot avea o capacitate de stocare mai mică în congelator.

Combine sunt modele cu frigiderul sus și congelatorul jos. Sunt economice la energie și oferă o configurație ușilor eficientă. Stocarea este optimizată, având rafturi și sertare ce pot fi accesate ușor.

Frigiderele standard sunt modele cu o singură ușă sau cu congelatorul în partea de sus. Sunt variantele clasice, adesea fără funcții avansate. Sunt potrivite pentru capacitatea de stocare necesară unei familii medii.

Fiecare tip vine cu tehnologii și funcții speciale. Side by Side poate avea control avansat al temperaturii. Combine pot include tehnologii de răcire rapidă. Frigiderele standard se concentrează pe eficiența energetică și costuri reduse.

Aparate Frigorifice Recomandate de la Heinner

Mai jos, aveti o serie de aparate frigorifice Heinner despre care am discutat in trecut, de la combine la frigidere sau aparate side by side.

 

Recomandari din trecut

1. Frigider Side by side Heinner HSBS-M490XICE++, 493 l, Clasa A++

Cel mai bun

Frigider side by side Heinner HSBS-M490XICE
Frigider Heinner HSBS-M490XICE

Daca va doriti un frigider care sa le aiba pe toate, de la un volum interior foarte generos, la un consum bun de energie, sistem Full No Frost, dispenser de apa rece si gheata, totul cu ajutorul unui compresor modern de tip Inverter, atunci veti descoperi ca Heinner HSBS-M490XICE++ indeplineste toate aceste conditii cu brio.

Un frigider de tip side by side, Heinner HSBS-M490XICE++ are un volum net total de 493 litri, compartimentul frigiderului avand 338 litri, in timp ce congelatorul este de 155 litri. Ambele beneficiaza de tehnologia No Frost, deci dezghetarea este automata si nu necesita operatiuni complicate de mentenanta.

In ce priveste performantele aparatului, veti descoperi ca Heinner HSBS-M490XICE++ se incadreaza la clasa energetica A++, avand deci un consum mic de energie. Acest lucru se datoreaza si faptului ca are un compresor modern, tip Inverter, ce ii asigura silentiozitatea si fiabilitatea. De altfel, aparatul are o garantie de 3 ani.

Designul este si el unul placut ochiului, culoarea fiind de tip Inox. Prezenta unui display cu touchscreen, dar si al dozatorului de apa si gheata, ajuta deasemenea si demonstreaza ca este un frigider Heinner modern.

Avantaje Frigider Side by side Heinner HSBS-M490XICE++

 • Capacitatea excelenta, 493 litri volum net
 • Clasa energetica A++, foarte buna pentru un frigider mare
 • Full No Frost, dezghetare automata la toate compartimentele
 • Compresor Inverter, modern, fiabil si economicos
 • Design frumos, culoare tip Inox
 • Dispenser apa rece si gheata, excelent vara
 • Garantie 3 Ani (extinsa la 5 ani prin inregistrarea pe site-ul Heinner)
 • Display modern, cu touchscreen
 • Functii folositoare (Vacanta, Racire Rapida, Congelare Rapida)
 • Blocare acces copii

Dezavantaje

 • Pretul ridicat, de la o firma recunoscuta pentru electrocasnice mai ieftine
 • Dimensiunile mari, nu va incapea in orice bucatarie (89.5 cm latime, 74.5 cm adancime, 178.8 cm inaltime)

Vezi pretul de azi


2. Frigider cu doua usi Heinner HF-H425NFWA+, 425 L, Clasa A+

Raport Calitate/Pret Bun

Frigider cu doua usi Heinner HF-H425NFWA+
Heinner HF-H425NFWA+

Daca sunteti in cautarea unui frigider Heinner de dimensiuni mari, dar nu aveti bugetul pentru cele mai performante si incapatoare aparate side by side din colectia lor, atunci va recomand Heinner HF-H425NFWA+. Acesta este un frigider cu 2 usi, are dimensiuni mai apropriate de cele ale unui aparat normal, dar reuseste totusi sa ofere un volum net total de 425 litri, ceea ce il face o alegere decenta si pentru familii mai mari.

In unele privinte se compara cu ce ofera aparatul de pe locul 1, cum ar fi la prezenta sistemului Full No Frost, iar in altele nu se descurca la fel de bine. De exemplu, clasa energetica este A+, designul nu iese la fel de mult in evidenta. Exista si cateva lucruri care le face mai bine, cum ar fi faptul ca vine cu garantie de 5 ani (fata de 3 ani standard), sau ca pretul este cam la jumtate fata de cel al fratelui sau mai mare. Raportul calitate pret este cu siguranta de partea frigiderului cu doua usi Heinner HF-H425NFWA+.

Volumul acela de 425 litri se imparte intre un frigider super generos (330 litri, comparabil cu cel de pe locul 1), si un congelator relativ mic pentru un astfel de aparat, de 95 litri. Tehnologia Full No Frost asigura dezghetarea automata in ambele compartimente.

Avantaje Frigider Heinner HF-H425NFWA+

 • Capacitatea mare, de 425 litri (frigider imens, congelator mediu)
 • Tehnologia Full No Frost (dezghetare automata in ambele compartimente)
 • Raport Pret/Calitate foarte bun (pretul este la jumatate fata de modelul de pe locul 1)
 • 3 ani garantie standard (extinsa la 5 ani prin inregistrarea produsului)
 • Excelent pentru familii mari, cu buget mic
 • Lumina LED tip coloana
 • Dimensiuni OK pentru majoritatea bucatariilor (latime 70 cm
 • Compartimentul Chiller (aproximativ 0 grade Celsius), pentru alimente usor perisabile
 • Compartiment legume si fructe cu control al umiditatii
 • Usi reversibile

Dezavantaje

 • Panou de comanda mecanic
 • Clasa energetica A+, cost de utilizare cu 20% mai ridicat fata de un model A++ similar
 • Design simplu, culoare alba

Vezi pretul de azi


3. Side by side Heinner HSBS-H517NFGBK+, 517 l, Clasa A+

Side by side Heinner HSBS-H517NFGBK+
Heinner HSBS-H517NFGBK+

Revenim la aparatele frigorifice tip side by side cu modelul de pe locul 3, Heinner HSBS-H517NFGBK+ fiind ceva mai accesibil ca pret, dar la un pret mai bun si mult mai frumos. De fapt l-am inclus in top in special datorita faptului ca arata ca un model de lux, dar pretul este unul chiar sub cel al aparatului de pe primul loc. Este o ocazie foarte buna de a avea un side by side mare, la un pret accesibil, un model cu usi din sticla, de culoare neagra.

In ce priveste specificatiile acestui model, Heinner HSBS-H517NFGBK+ este un aparat cu un volum net de 517 litri, cu un frigider foarte mare de 345 litri si un congelator de 172 litri. Ambele compartimente au sistem No Frost, cu dezghetare automata.

Un dezavantaj ar fi clasa energetica A+, dar in schimb este un aparat modern, cu functie SMART si cu display cu touchscreen. Un alt minus, fata de side by side-ul de pe locul 1, este ca nu are dispenser de apa rece si gheata.

Avantaje frigider side by side Heinner HSBS-H517NFGBK+

 • Capacitatea mare de stocare, 517 litri
 • Tehnologie Full No Frost
 • Design de lux, cu usi din sticla elegante de culoare neagra, un model superb
 • Pret bun pentru un side by side cu design de genul acesta
 • Display touchscreen
 • Functie SMART
 • Alte functii folositoare (blocare acces copii, mod ECO)
 • Optiunile Super Cooling (racire rapida) si Super Freezing (congelare rapida)
 • Garantie standard 4 ani (extinsa la 5 ani prin inregistrarea produsului)
 • Pretul, desi destul de mare, este bun pentru un model cu design de lux

Dezavantaje

 • Clasa energetica A+, costul de utilizare mai ridicat decat la un A++ cu 20%
 • Dimensiuni tipice pentru un frigider side by side (177 cm inaltime, 91.5 cm latime si 66 cm adancime)

Vezi pretul de azi


4. Combina frigorifica Heinner HC-V336A++, 336 l, Clasa A++

Combina frigorifica Heinner HC-V336A++
Heinner HC-V336A++

Daca sunteti totusi in cautarea unui aparat ceva mai ieftin, un model cu un raport calitate/pret excelent, atunci va recomand combina frigorifica Heinner HC-V336A++. Veti descoperi un model cu capacitate normala pentru un astfel de aparat, de 336 litri, ce se incadreaza la clasa A++, si totusi are si un pret mic. Un plus major al sau ar fi si nivelul de zgomot atins, care este la 39 dB, deci este un model silentios.

Fiind un model de tip buget, are un design relativ simplu, tehnologia este de tip Less Frost, iar controlul temperaturii se va face cu ajutorul unui termostat mecanic. Nu are deci caracteristicile unei combine frigorifice Heinner moderne, dar ar fi si greu de gasit asa ceva la un pret scazut.

In ce priveste acea capacitate totala de 336 litri, aceasta se imparte intre frigiderul de 230 litri si congelatorul de 106 litri. Aparatul ar trebui sa fie foarte OK pentru o familie mica spre medie.

Avantaje Combina Frigorifica Heinner HC-V336A++

 • Capacitate stocare suficienta pentru o familie medie
 • Clasa energetica A++
 • Model silentios, doar 39 dB
 • Tehnologia Less Frost (dezghetare mai rara a celor doua compartimente), desi as fi preferat sa fie de tip No Frost
 • Raportul Calitate/Pret foarte bun
 • Compartimentul fructe si legume are control umiditate ajustabil
 • Dimensiuni standard, incape in orice bucatarie (186 cm inaltime, 59.5 cm latime si 65 cm adancime)
 • 3 Ani Garantie (extindere la 5 ani prin inregistrare pe siteul Heinner)

Dezavantaje

 • Design simplu, culoare alba
 • Model fara tehnologie avansata, controlul temperaturii este mecanic
 • Fara functii suplimentare

Vezi pretul de azi


5. Frigider cu doua usi Heinner HF-H212A+, 212 l, Clasa A+

Frigider cu doua usi Heinner HF-H212+
Heinner HF-H212A+

In ce priveste aparatul de pe locul 5, avem acolo un model de dimensiuni mai mici, dar la un pret foarte atractiv, Heinner HF-H212A+. Este unul din motivele pentru care are foarte multe reviewuri bune, fiind potrivit pentru persoane singure, cupluri sau familii cu copii mici. Pretul este motivul principal pentru care veti alege un astfel de model, fiind unul din cele mai bune optiuni din acest punct de vedere.

Heinner HF-H212A+ va ofera un volum total de 212 litri, frigiderul sau fiind de 171 litri (cu dezghetare automata), iar congelatorul de 41 litri (dezghetare manuala). Adaugam si clasa energetica A+, la elementele de luat in considerare.

Designul este foarte simplu, culoarea alba, dar Heinner HF-H212A+ nu este genul de frigider cumparat pentru a fi un punct de atractie intr-o bucatarie. Dimensiunile sunt sub medie, cu inaltimea de 143 cm, latimea de 55 cm si adancimea de 58 cm.

Avantaje Frigider Heinner HF-H212A+

 • Pretul mic
 • Dezghetare automata a frigiderului
 • Dimensiuni reduse
 • Usi reversibile

Dezavantaje

 • Design simplu, alb
 • Capacitate mica, potrivita pentru 1-3 persoane
 • Dezghetare manuala a congelatorului
 • Clasa energetica A+Vezi pretul de az