Heinner HCNF-V291E++, Combina Frigorifica de 294 l, No Frost Multicooling, Clasa E – Pareri si Review

Heinner HCNF-V291E++ Review, Combina Frigorifica de 294 l, No Frost Multicooling, Clasa E
HCNF-V291E++

Product Name: HCNF-V291E++

Product Description: Combina frigorifică Heinner HCNF-V291E++ are o capacitate totală de 294 litri, si este un model potrivit pentru familiile mici spre medii. Are un design clasic, cu două uși, de culoare albă, dar care are de oferit multe tehnologii avansate cum ar fi funcție ECO, sistem de răcire No Frost Multicooling, funcție de congelare rapidă sau compartiment convertibil Dual Fresh Zone.

Brand: Heinner

 • Design
  (4)
 • Tehnologie si functii
  (4.1)
 • Eficienta energetica
  (3.4)
 • Pret
  (4.4)
4

Review pe scurt

Heinner HCNF-V291E++ este o combină frigorifică cu un aspect destul de simplu dar ce are multe funcții utile de păstrarea a alimentelor în condiții optime, toate la un preț foarte bun.

Pros

+ Tehnologie No Frost Multicooling

+ Compartiment Dual Fresh Zone

+ Funcție ECO

+ Alarmă ușă deschisă

+ Funcție de super congelare

+ Preț bun

Vezi pretul de azi

Cons

– Clasa energetică E

– Model clasic, de culoare albă

Heinner este un producător de electrocasnice mari și mici ce oferă o varietate largă de produse la prețuri accesibile. In oferta lor gasim si combina frigorifica analizata astazi, Heinner HCNF-V291E++.

HCNF-V291E++
Vezi mai multe poze

Combina frigorifică Heinner HCNF-V291E++ are o capacitate totală de 294 litri, si este un model potrivit pentru familiile mici spre medii. Are un design clasic, cu două uși, de culoare albă, dar care are de oferit multe tehnologii avansate cum ar fi funcție ECO, sistem de răcire No Frost Multicooling, funcție de congelare rapidă sau compartiment convertibil Dual Fresh Zone.

Acest model de la Heinner are o înălțime de 186 cm, lățime de 59.5 cm și o adâncime de 60 cm.

Specificații combină frigorifică Heinner HCNF-V291E++ – Păreri

Heinner HCNF-V291E++ este o combină frigorifică ce are un aspect clasic, de culoare albă, formată din două compartimente ce oferă o capacitate bună de stocare a alimentelor, fiind un model potrivit pentru familiile medii.

HCNF-V291E++ usa deschisa

Zona de răcire se află în partea de sus și are o capacitate de 207 litri, compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi din sticlă securizată plus o cutie Dual Fresh Zone situat în partea de jos special pentru fructe și legume proaspete. Pe ușa frigiderului mai sunt dispuse 3 rafturi reglabile unde se pot depozita sticle sau diferite alimente de dimensiuni reduse.

Partea de congelator este ceva mai mică, având o capacitate de numai 87 litri, este format din 3 rafturi. Puterea de congelare a acestui model este de 5 kg în 24 de ore. Are și funcție de congelare rapidă.

Heinner HCNF-V291E++ face parte din noua clasă energetică E, cu un consum anual de energie de 299 kWh pe an.

Ca și nivel de zgomot, este încadrat la clasa C, atingând un nivel maxim de 41 dB. Este un model destul de zgomotos.

Funcții și tehnologii

Combină frigorifică Heinner HCNF-V291E++ are incluse câteva funcții avansate pentru păstrarea alimentelor proaspete pentru perioade mai mari de timp. Mai jos vom menționa câteva dintre acestea:

• Sistem de răcire No Frost Multicooling: sistem automat de dezghețare ce nu permite formarea gheții la interior. Aerul din cele două compartimente este răcit separat pentru un plus de prospețime și un control asupra nivelului de umiditate din fiecare zonă.

HCNF-V291E++ no frost

• Funcție super congelare: procesul de congelare al alimentelor este accelerat pentru a păstra cât mai mult din valorile nutritive ale acestora și pentru a evita mirosurile.

• Panou electronic cu display: panoul de control se află la interior, în partea superioară a zonei de răcire. Acesta vă permite să setați cu ușurință temperatura dorită pentru frigider cât și pentru congelator.

Heinner HCNF-V291SE temp

• Funcție ECO: ajută la reducerea consumului de energie fără a fi afectat modul de funcționare.

• Compartiment Dual Fresh Zone: aflat în partea de jos a zonei de răcire, compartimentul poate fi folosit printr-o apăsare de buton fie ca spațiu de depozitarea a fructelor și legumelor proaspete, fie ca zonă chiller pentru păstrarea în condiții optime a alimentelor perisabile.

• Alarmă ușă deschisă: aparatul va emite un semnal sonor în cazul în care una dintre uși este uitată deschisă.

• Lumină LED: ambele compartimente ale combinei sunt luminate pentru o mai bună vizibilitate a alimentelor depozitate.

Cei interesati de combinele Heinner pot citi si despre alte modele analizate de noi:

Plusuri Heinner HCNF-V291E++

+ Tehnologie No Frost Multicooling

+ Compartiment Dual Fresh Zone

+ Funcție ECO

+ Alarmă ușă deschisă

+ Funcție de super congelare

+ Preț bun

Minusuri

– Clasa energetică E

– Model clasic, de culoare albă

Concluzie

Heinner HCNF-V291E++ este o combină frigorifică cu un aspect destul de simplu dar ce are multe funcții utile de păstrarea a alimentelor în condiții optime, toate la un preț foarte bun.

Vezi pretul de azi