Heinner HCNF-V291SE++, Combina Frigorifica de 294 l, No Frost Multicooling, Clasa E – Pareri si Review

Heinner HCNF-V291SE++ Review, Combina Frigorifica de 294 l, No Frost Multicooling, Clasa E
Heinner HCNF-V291SE

Product Name: HCNF-V291SE++

Product Description: Heinner HCNF-V291SE++ este o combină frigorifică cu o capacitate totală de 294 litri, potrivită pentru familiile formate din 3-4 membri. Aparatul este încadrat la clasa energetică E, iar ca nivel de zgomot este încadrat la clasa C.Are un aspect destul de simplu, cu două uși, de culoare argintie și are tehnologii precum tehnologie Full No Multicooling , funcție de congelare rapidă, semnalizare audio pentru ușă sau tehnologie Freezer Shield.

Brand: Heinner

 • Design
  (4.2)
 • Tehnologie si functii
  (4.1)
 • Eficienta energetica
  (3.4)
 • Pret
  (4.4)
4

Review pe scurt

Heinner HCNF-V291SE++ este o combină frigorifică ce are de oferit multe funcții avansate de păstrare a alimentelor proaspete pentru perioade mai mari de timp, la un preț de achiziție excelent. Este un model cu un design destul de simplu ce se va potrivi în orice bucătărie.

Pros

+ Sistem No Frost Multicooling

+ Funcție ECO

+ Compartiment Dual Fresh Zone

+ Funcție congelare rapidă

+ Preț atractiv

Vezi pretul de azi

Cons

– Clasa energetică E

– Model zgomotos, 41 dB

– Design simplu

Heinner este o marcă românească de produse electrocasnice ce oferă o gamă mare de produse de calitate la prețuri accesibil. Una din combinele frigorifice din oferta lor este modelul Heinner HCNF-V291SE++.

Heinner HCNF-V291SE
Vezi mai multe poze

Heinner HCNF-V291SE++ este o combină frigorifică cu o capacitate totală de 294 litri, potrivită pentru familiile formate din 3-4 membri. Aparatul este încadrat la clasa energetică E, iar ca nivel de zgomot este încadrat la clasa C.

Are un aspect destul de simplu, cu două uși, de culoare argintie și are tehnologii precum tehnologie Full No Multicooling , funcție de congelare rapidă, semnalizare audio pentru ușă sau tehnologie Freezer Shield.

Ca și dimensiuni acest model de la Heinner va ocupa 186 cm în înălțime, 59.5 cm în lățime și 60 cm în adâncime.

Specificații Combină Frigorifică Heinner HCNF-V291SE++ – Păreri

Heinner HCNF-V291SE++ este o combină frigorifică ce are o capacitate totală de 294 litri, un model ideal pentru familiile de mărime medie.

Heinner HCNF-V291SE usa deschisa

Pentru o mai bună funcționalitate, zona de răcire cu o capacitate de 207 litri se află în partea de sus iar în partea de jos se află congelatorul cu o capacitate de 87 litri.

Partea de frigider este destul de încăpătoare, este formată din 3 rafturi din sticlă securizată plus un compartiment Dual Fresh Zone ce se află în partea de jos. Pe ușa frigiderului se află 3 rafturi reglabile unde pot fi depozitate alimente de mici dimensiuni. Raftul de jos este ideal pentru depozitarea sticlelor sau a cutiilor inalte.

Congelatorul este compus din 3 cutii din plastic transparent. Combina are o putere de congelare de 5 kg de alimente în 24 de ore.

Heinner HCNF-V291SE++ are un consum anul de energie de aproximativ 299 kWh, fiind încadrat la clasa energetică E.

Ca și nivel de zgomot nu stă prea bine, este un aparat destul de gălăgios, nivelul de zgomot ajungând până la un maxim de 41 dB, fiind încadrat la clasa C.

Funcții și tehnologii

Heinner HCNF-V291SE++ este o combină frigorifică ce nu excelează la partea de aspect, dar are în schimb câteva tehnologii foarte utile pe care merită să le menționăm:

• Sistem de răcire No Frost Multicooling – acest tip de răcire utilizează două circuite independente ale aerului. Fiecare compartiment are sistemul propriu de răcire a aerului din interior. În acest mod se previne amestecarea mirosurilor și alimentele iși păstrează aromele.

• Tehnologie Freezer Shield – aparatul poate fi poziționat într-o încăpere fără încălzire unde temperatura ambientală poate ajunge până la -15ºC fără să afecteze alimentele depozitate în interior.

• Panou electronic cu display – panoul de comandă se afla în interior și vă permite să setați temperatura din fiecare compartiment precum și modul de funcționare.

Heinner HCNF-V291SE temp

• Funcție congelare rapidă – temperatura de congelare scade până la -24ºC pentru ca alimentele să congeleze în cel mai scurt timp, astfel se păstrează mai bine valorile nutritive.

• Funcție ECO – cu ajutorul acestei funcții aparatul iși va adapta modul de funcționare astfel încât consumul de energie să fie redus.

• Compartiment Dual Fresh Zone – prin simpla apăsare a unui buton compartimentul poate fi folosit pentru depozitarea fructelor și legumelor proaspete sau ca zonă chiller pentru păstrarea alimentelor perisabile.

• Alarmă ușă deschisă – dacă una din ușile combinei rămâne deschisă, acesta va emite un semnal sonor de avertizare.

• Lumină LED – pentru o vizibilitate mai bună a alimentelor depozitate, mai ales când acestea sunt pline, întreg aparatul are iluminare LED.

Heinner ofera foarte multe aparate frigorifice, inclusiv combine precum:

Plusuri Heinner HCNF-V291SE++

+ Sistem No Frost Multicooling

+ Funcție ECO

+ Compartiment Dual Fresh Zone

+ Funcție congelare rapidă

+ Preț atractiv

Minusuri

– Clasa energetică E

– Model zgomotos, 41 dB

– Design simplu

Concluzie

Heinner HCNF-V291SE++ este o combină frigorifică ce are de oferit multe funcții avansate de păstrare a alimentelor proaspete pentru perioade mai mari de timp, la un preț de achiziție excelent. Este un model cu un design destul de simplu ce se va potrivi în orice bucătărie.

Vezi pretul de azi