Heinner HC-V270SWDE++, Combina Frigorifica de 268 l, Dozator Apa, Clasa E – Pareri si Review

Heinner HC-V270SWDE++, Combina Frigorifica de 268 l, Dozator Apa, Clasa E

Product Name: HC-V270SWDE++

Product Description: Heinner HC-V270SWDE++ este o combină frigorifică cu două uși, ce are un volum net de 268 litri. Modelul este încadrată la clasa energetică E și are inclusă câteva tehnologii utile precum sistem de răcire Less Frost, funcție de congelare rapidă, dozator de apă sau lumină LED.

Brand: Heinner

 • Design
  (4.3)
 • Tehnologie si functii
  (4.3)
 • Eficienta energetica
  (3.4)
 • Pret
  (4.4)
4.1

Review pe scurt

Dacă vă doriți o combină frigorifică la un preț accesibil fără prea multe tehnologii, Heinner HC-V270SWDE++ este alegerea potrivită. Este un model potrivit pentru familiile mici ce nu ocupă prea mult spațiu și poate fi integrat ușor în orice bucătărie.

Pros

+ Funcție de congelare rapidă

+ Dozator de apă

+ Uși reversibile

+ Preț bun

Vezi pretul de azi

Cons

– Sistem de dezghetare manual

– Clasa energetică E

Heinner este un brand de produse electrocasnice ce începe să prindă avânt pe piața din România datorită produselor de calitate la prețuri accesibile. Au si cateva combine frigorifice foarte bune, inclusiv modelul Heinner HC-V270SWDE++.

Heinner HC-V270SWDE++
Vezi mai multe poze

Heinner HC-V270SWDE++ este o combină frigorifică cu două uși, ce are un volum net de 268 litri. Modelul este încadrată la clasa energetică E și are inclusă câteva tehnologii utile precum sistem de răcire Less Frost, funcție de congelare rapidă, dozator de apă sau lumină LED.

Aspectul este destul de simplu, de culoare argintie, cu partea de răcire sus și congelatorul în partea de jos.

Combina frigorifică Heinner HC-V270SWDE++ nu va ocupa prea mult spațiu la sol și se va potrivi cu ușurință în orice bucătărie, încadrându-se perfect într-un spațiu special dedicat acestui tip de electrocasnic. Aparatul are o înălțime de 170 cm, lățimea este de 54 cm, iar în adâncime va ocupa 59.5 cm.

Specificații combină frigorifică Heinner HC-V270SWDE++ – Păreri

Heinner HC-V270SWDE++ este o combină frigorifică ce are o capacitate de 268 litri, fiind un model potrivit pentru familiile mici, formate din 2-3 membri.

Heinner HC-V270SWDE++ usa deschisa

Compartimentul de răcire se află în partea de sus și are un volum de 184 litri. Acesta este alcătuit din 3 rafturi plus un compartiment special pentru legume și fructe proaspete, aflat în partea de jos.

Pe ușa frigiderului se mai găsesc 3 rafturi reglabile, unde se pot depozita diverse sticle sau alimente mai mici. Pe ușa frigiderului se mai află și dozatorul de apă, ideal pentru răcirea apei.

Congelatorul se află în partea de jos al combinei, acesta are o capacitate de 84 litri și este format din 3 compartimente. Combina are o putere de congelare de 3.9 kg de alimente în 24 de ore.

Heinner HC-V270SWDE++ este încadrată în clasa energetică E după noile standarde și are un consum mediu anual de aproximativ 221 kWh. Ca şi nivel de zgomot acesta poate ajunge până la un maxim de 40 dB, fiind încadrat la clasa C.

Funcții și tehnologii

Heinner HC-V270SWDE++ este o combină frigorifică ce vine cu câteva funcții utile cum ar fi:

• Sistem de răcire Less Frost: dezghețarea manuală a congelatorului se va face mult mai rar datorită acestui sistem de răcire uniform și eficient.

• Dozator de apă: pe ușa frigiderului se află dozatorul de apă, ideal pentru răcirea apei plate.

• Funcție de congelare rapidă: alimentele vor fi congelate într-un timp mai scurt pentru a păstra cât mai mult din valorile nutritive ale acestora.

• Lumină LED: combina este luminată cu ajutorul LED-urilor pentru a avea o mai bună vizibilitate a produselor din interior.

• Uși reversibile: ușile combinei pot fi deschise atât pe dreapta cât și pe stânga, puteți alege direcția de deschidere în funcție locul unde va fi amplasat aparatul.

Aruncati o privire si la restul combinelor frigorifice din oferta lor:

Plusuri Heinner HC-V270SWDE++

+ Funcție de congelare rapidă

+ Dozator de apă

+ Uși reversibile

+ Preț bun

Minusuri

– Sistem de dezghetare manual

– Clasa energetică E

Concluzie

Dacă vă doriți o combină frigorifică la un preț accesibil fără prea multe tehnologii, Heinner HC-V270SWDE++ este alegerea potrivită. Este un model potrivit pentru familiile mici ce nu ocupă prea mult spațiu și poate fi integrat ușor în orice bucătărie.

Vezi pretul de azi