Review: Samsung RF50A5202B1/EO, Side by Side 495 l, Total No Frost, Twin Cooling Plus, Auto Ice Maker, Clasa F , Dark Inox – Pareri

Review: Samsung RF50A5202B1/EO, Side by Side 495 l, Total No Frost, Twin Cooling Plus, Auto Ice Maker, Clasa F , Dark Inox
Samsung RF50A5202B1 EO

Product Name: RF50A5202B1/EO

Product Description: Samsung RF50A5202B1/EO este un side by side cu 3 uși ce are o capacitatea generoasă de 495 litri. Aparatul este încadrat la clasa energetică F, este dotat cu compresor Digital Inverter, are tehnologie Twin Cooling Plus, sistem de răcire Total No Frost, dozator de apă, funcție de super răcire și super congelare.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.7)
 • Tehnologie si functii
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (3)
 • Pret
  (3.9)
4

Review pe scurt

Samsung RF50A5202B1/EO este un model side by side cu 3 uși ce are o capacitate mare de încărcare. Este un model modern, ideal pentru bucătăriile spațioase. Prețul aparatului este mare, dar este o investiție ce merită făcută dacă vă doriți un model de o calitate superioară.

Pros

+ Sistem de răcire Total No Frost

+ Compresor Dogital Inverter

+ Dozator de apă

+ Tehnologie Twin Cooling Plus

+ Funcție de răcire și congelare rapidă

+ Design modern de culoare Dark Inox

Vezi pretul de azi

Cons

– Clasa energetică F

– Preț mare

Relativ scumpe, aparatele frigorifice side by side au totusi avantaje mari, mai ales cand vine vorba de capacitatea de stocare. Un model excelent este si side by side-ul Samsung RF50A5202B1/EO.

Samsung RF50A5202B1 EO
Vezi mai multe poze

Samsung RF50A5202B1/EO este un side by side cu 3 uși ce are o capacitatea generoasă de 495 litri. Aparatul este încadrat la clasa energetică F, este dotat cu compresor Digital Inverter, are tehnologie Twin Cooling Plus, sistem de răcire Total No Frost, dozator de apă, funcție de super răcire și super congelare.

Fiind un model side by side va ocupa mai mult spaţiu la sol decât un frigider normal, așadar dimensiunile sunt importante. Modelul are o înălţime de 177.6 cm, o lăţime de 81.7 cm şi o adâncime de 71.5 cm.

Greutatea totală a aparatului este de 96.5 kg. O să aveți nevoie de ajutor la transport.

Specificații side by side Samsung RF50A5202B1/EO – Păreri

Samsung RF50A5202B1/EO este un side by side cu o capacitate totală de 495 litri, dintre care 330 litri îi revin zonei de răcire iar restul de 165 litri sunt pentru congelator.

Partea de răcire este compusă din 2 rafuri din sticlă securizătă plus 2 cutii de depozitare aflate în partea de jos, pentru legume și fructe prospete. Pe ușile frigiderului mai găsim 6 rafturi, câte 3 pe fiecare ușă.

Dozatorul de apă este integrat în ușa frigiderului și vă permite să obțineți apă rece fără a mai fi nevoie să deschideți ușa aparatului.

Partea de congelator are o capacitate de 165 litri și este format din 2 raturi.

Congelatorul are un sistem Auto Ice Maker ce produce și stochează o cantitate mare de gheață.

Capacitatea de congelare al aparatului side by side este de 6 kg de alimente în 24 de ore.

Ca și consum de energie, Samsung RF50A5202B1/EO este încadrat la clasa energetică F și are un consum estimat la 355 kWh pe an.

Samsung RF50A5202B1/EO este un aparat ce nu va deranja foarte mult, nivelul maxim de zgomot pe care îl poate atinge fiind de 40, încadrat la clasa C.

Funcții și tehnologii

Frigiderul side by side Samsung RF50A5202B1/EO este un model încăpător ce vine dotat și cu câteva funcții utile ce ne ajută să păstram alimentele proaspete o perioadă mai mare de timp, cum ar fi:

• Compresor Digital Inverter: compresorul își reglează singur viteza de răcire pentru a beneficia de un consum cât mai mic de energie.

• Sistem Total No Frost: sistem de dezghețare automat ce împiedică formarea gheții la interior.

• Tehnologie Twin Cooling Plus: temperatura și umiditatea din fiecare compartiment este independent controlată pentru a păstra alimentele în condiții optime.

• Auto Ice Maker

Samsung RF50A5202B1 EO gheata

• Dozator de apă: dozatorul de apă este integrat în ușa frigiderului, astfel aveți oricând la dispoziție apă rece fără a mai fi nevoie să deschideți ușa acestuia.

Samsung RF50A5202B1 EO apa

• Iluminare LED: partea de răcire este iluminată pentru o vizibilitate sporită a alimentelor depozitate.

Samsung RF50A5202B1 EO led

• Power Cool: pentru a menține o perioadă mai lungă prospețimea alimentelor este disponibilă opțiune de super răcire.

• Power Freeze: funcție de congelare rapidă pentru a păstra intacte aromele alimentelor și a evita formarea de mirosuri neplăcute.

• Display touchscreen: panoul de control se află în interiorul frigiderului și este simplu de folosit. Acesta vă permite să setați individual temperatura din cele două compartimente.

• Avertizare ușă deschisă: în caz de uitați una dintre uși deschise aparatul va emite un semnal sonor de avertizare.

Daca acest aparat Samsung nu va satisface nevoile, aruncati o privire si la urmatoarele:

Plusuri Samsung RF50A5202B1/EO

+ Sistem de răcire Total No Frost

+ Compresor Dogital Inverter

+ Dozator de apă

+ Tehnologie Twin Cooling Plus

+ Funcție de răcire și congelare rapidă

+ Design modern de culoare Dark Inox

Minusuri

– Clasa energetică F

– Preț mare

Concluzie

Samsung RF50A5202B1/EO este un model side by side cu 3 uși ce are o capacitate mare de încărcare. Este un model modern, ideal pentru bucătăriile spațioase. Prețul aparatului este mare, dar este o investiție ce merită făcută dacă vă doriți un model de o calitate superioară.

Vezi pretul de azi