Review: Samsung RS6HA8891B1/EF, Side by Side de 614 l, Full No Frost, SmartThings, us, 5 in 1, WiFi, Dozator, Metal Cooling, Clasa E, Dark Inox – Pareri

Review: Samsung RS6HA8891B1/EF, Side by Side de 614 l, Full No Frost, SmartThings, us, 5 in 1, WiFi, Dozator, Metal Cooling, Clasa E, Dark Inox
Samsung RS6HA8891B1 EF

Product Name: RS6HA8891B1/EF

Product Description: Samsung RS6HA8891B1/EF este un model de frigider side by side ce are o capacitate mare de stocare, de 614 litri. Aparatul este încadrat la clasa energetică E, este un model smart, are compresor Digital Inverter, dozator de apă și gheață, 5 moduri de conversie si tehnologie Twin Cooling Plus.

Brand: Samsung

 • Design
  (5)
 • Tehnologie si functii
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (3.4)
 • Pret
  (3.9)
4.3

Review pe scurt

Samsung RS6HA8891B1/EF este un side by side din zona premium ce arată foarte bine și are incluse numeroase tehnologii. Este un model smart ce are camere la interior pentru a putea afla oricând și oriunde ce alimente aveți. Prețul aparatului este mare, dar este un produs de o calitate excepțională de la un brand cu renume.

Pros

+ Sistem de dezghețare Full No Frost

+ Funcții de super congelare și super răcire

+ Conversie Smart 5 în 1

+ Tehnologie Twin Cooling Plus

+ Dozator de apă și gheață

+ Conexiune WiFi

+ Design modern de culoare Dark Inox

Vezi pretul de azi

Cons

– Prețul foarte mare

Samsung este un brand cunoscut la nivel mondial ce oferă produse cu tehnologii inovatoare și de actualitate. Unul din frigiderele lor de top este aparatul side by side Samsung RS6HA8891B1/EF.

Samsung RS6HA8891B1 EF
Vezi mai multe poze

Samsung RS6HA8891B1/EF este un model de frigider side by side ce are o capacitate mare de stocare, de 614 litri. Aparatul este încadrat la clasa energetică E, este un model smart, are compresor Digital Inverter, dozator de apă și gheață, 5 moduri de conversie si tehnologie Twin Cooling Plus.

Aparatul are un aspect modern, de culoare Dark Inox cu anti-amprentă, ce va atrage imediat privirile datorită ecranului cu touch screen incorporat.

Ca și dimensiuni, Samsung RS6HA8891B1/EF este un model masiv ce va ocupa destul de mult spațiu. Modelul are o inălțime de 178 cm, o lățime de 91.2 cm, iar în adâncime are 71.6 cm.

Specificații side by side Samsung RS6HA8891B1/EF – Păreri

Samsung RS6HA8891B1/EF este frigider de tip side by side ce are o capacitate mare de stocare a alimentelor de 614 litri.

Samsung RS6HA8891B1 EF usa deschisa

Frigiderul are un volum de 389 litri și este format din 4 rafturi din sticlă securizată plus 2 compartimente situate în partea de jos pentru legume și fructe proaspete. Partea de răcire are un compartiment pentru produse lactate și o zonă fresh ideală pentru a depozita produse din carne proaspătă.

În partea de răcire se află un raft cromat ideal pentru sticle, forma sa zimțată fiind ideală pentru a împiedica rostogolorea lor. Acest raft poate devi plat dacă nu aveți nevoie pentru a așeza sticle în el și poate fi folosit ca și raft simplu.

Pe ușa frigiderului mai sunt poziționate 5 rafturi care pot fi ajustate în funcție de preferințe.

Partea de congelator are un volum net de 225 litri și este format din 3 rafturi și 2 cutii de depozitare în partea de jos. Pe ușa congelatorului în partea de sus se află dozatorul pentru apă și gheață, iar ân partea de jos se găsesc 2 rafturi ideale pentru alimentele mai mici.

Capacitatea de congelare pentru acest model este de 15 kg de alimente în 24 de ore, având o autonomie de până la 5 ore fără curent.

Samsung RS6HA8891B1/EF are compresor Digital Inverter ce oferă un consum mic de energie și este foarte silențios. Nivelul maxim de zgomot produs în timpul funcționării este de 36 dB.

Aparatul side by side Samsung RS6HA8891B1/EF este încadrat la clasa energetică E și are un consum anual de energie estimat la 346 kWh.

Samsung RS6HA8891B1 EF eficienta

Funcții și tehnologii

Samsung RS6HA8891B1/EF este un model de frigider ce are foarte multe funcții și tehnologii ce ajută la păstrarea alimentelor prospete o perioadă mai mare de timp, cum ar fi:

• Motor Digital Inverter: compresorul digital este foarte silențios și are sistem de reglare automată a vitezei de răcire.

• Conexiune WiFi: aparatul este un model smart și poate fi conectat la internet.

• Tehnologie Twin Cooling Plus: compartimentul de răcire și cel de congelare sunt răcite indiviadual pentru a beneficia de contiții optime de temperatură și umiditate.

• Conversie Smart 5 în 1: aparatul are 5 moduri de conversie, se poate opta ca partea de congelator să fi oprită fără a afecta partea de răcire, sau invers, partea de răcire poate fi oprită în timp ce congelatorul este pornit.

• Metal Cooling: peretele din spatele frigiderului este din metal și ajută la păstrarea unei temperaturi optime în interiorul acestuia, în plus îi oferă un aspect elegant și este ușor de curățat.

• Family Hub: sistem prin care se poate urmări ce alimente sunt în interiorul aparatului. De asemenea, prin intermediul aplicației se poate urmări orice doriți pe ecranul incorporat.

• Smart Things: sistem prin care printr-o atingere de ecran sau prin comandă vocală puteți controla dispozitivele smart .

• Funcție răcire rapidă: opțiune de răci rapid alimentele nou depozitate ce ajută la menținerea prospețimii lor pentru perioade mai mari de timp.

• Funcție congelare rapidă: pentru a păstra intacte aromele și valorile nutritive ale alimentelor este disponibilă funcția de congelare rapidă.

• Display LCD cu touch: ecran cu touch screen pe care se poate urmări toate funcțiile disponibile ale aparatului.

Samsung RS6HA8891B1 EF ecran

• Dispenser apă/gheață

Samsung RS6HA8891B1 EF gheata

• Lumină interioară: între aparatul este prevăzut cu lumină interioară pentru o vizibilitate cât mai bună a alimentelor depozitate.

• Semnalizare ușă deschisă: aparatul va emite un semnal sonor de avertizare în cazul în care una dintre uși este uitată deschisă.

Este un aparat frigorific premium de la Samsung destul de scump, deci va recomand si urmatoarele aparate daca vreti ceva mai accesibil:

Plusuri Samsung RS6HA8891B1/EF

+ Sistem de dezghețare Full No Frost

+ Funcții de super congelare și super răcire

+ Conversie Smart 5 în 1

+ Tehnologie Twin Cooling Plus

+ Dozator de apă și gheață

+ Conexiune WiFi

+ Design modern de culoare Dark Inox

Minusuri

– Prețul foarte mare

Concluzie

Samsung RS6HA8891B1/EF este un side by side din zona premium ce arată foarte bine și are incluse numeroase tehnologii. Este un model smart ce are camere la interior pentru a putea afla oricând și oriunde ce alimente aveți. Prețul aparatului este mare, dar este un produs de o calitate excepțională de la un brand cu renume.

Vezi pretul de azi