Review: SAMSUNG RB34T672EWW/EF, Combină Frigorifică 344L, All Around Cooling, True No Frost, Rack Vin, Clasa E, Alb – Pareri

SAMSUNG RB34T672EWW/EF, Combină Frigorifică 344L, All Around Cooling, True No Frost, Rack Vin, Clasa E
SAMSUNG RB34T672EWWEF

Product Name: RB34T672EWW/EF

Product Description: SAMSUNG RB34T672EWW/EF este un model de combină frigorifică ce are o capacitate de 344 litri. Aparatul este încadrat la clasa energetică E, are tehnologie de răcire All Around Cooling, sistem True No Frost, compresor Digital Inverter, funcţie de super răcire şi super congelare.

Brand: SAMSUNG

 • Design
  (4)
 • Tehnologie si functii
  (4)
 • Eficienta energetica
  (3.4)
 • Pret
  (4.4)
4

Review pe scurt

Combina frigorifică SAMSUNG RB34T672EWW/EF este un model potrivit pentru familiile medii spre mari ce vă ajută să păstraţi la rece în condiţii optime alimentele preferate. Este o achiziţie excelentă, mai ales că preţul este unul accesibil oricui.

Pros

+ Sistem All Around Cooling

+ Funcţie de super răcire şi super congelare

+ Compresor Digital Inverter

+ Tehnologie Space Max

+ Marca Samsung
Vezi pretul de azi

Cons

– Clasa energetică E

– Culoare albă

În această recenzie, vom analiza combina frigorifică Samsung RB34T672EWW/EF, un model ce se remarcă prin funcționalitățile sale moderne și designul minimalist. Acest aparat, cu o capacitate totală de 344 litri, este echipat cu tehnologii avansate, precum All Around Cooling, True No Frost și compresorul Digital Inverter. Să examinăm mai în detaliu caracteristicile și performanțele acestei combine frigorifice Samsung pentru a înțelege dacă este alegerea potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

SAMSUNG RB34T672EWWEF
Vezi mai multe poze

SAMSUNG RB34T672EWW/EF este un model de combină frigorifică ce are o capacitate de 344 litri. Aparatul este încadrat la clasa energetică E, are tehnologie de răcire All Around Cooling, sistem True No Frost, compresor Digital Inverter, funcţie de super răcire şi super congelare.

Designul combinei este minimalist, de culoare albă, cu partea de răcire sus şi congelatorul jos.

Ca şi dimensiuni, SAMSUNG RB34T672EWW/EF va avea ocupa de aproximativ 59.5 cm în lăţime, 65.8 cm în adâncime şi 185.3 cm în înălţime.

Specificaţii combină frigorifică SAMSUNG RB34T672EWW/EF – Păreri

SAMSUNG RB34T672EWW/EF este o combină frigorifică cu o capacitate generoasă de stocare a alimentelor de 344 litri.

SAMSUNG RB34T672EWWEF usa deschisa

Frigiderul situat în partea superioară are un volum de 230 litri este compus din 4 rafturi din sticlă, un suport pentru sticle şi un sertar pentru depozitarea legumelor și a fructelor proaspete.

Raftul pentru sticle este cromat şi are o formă zimţată pentru a împiedica rostogolirea sticlelor. La nevoie raftul poate deveni plat cu ajutorul unei tăvi şi poate fi folosit ca şi un raft simplu.

Pe uşa frigiderului sunt 3 rafturi din plastic transparent. Raftul de jos este perfect pentru a depozita produse mai voluminoase cum ar fi sticle sau cutii mari de lapte ori suc.

Congelatorul situat în partea inferioară are o capacitate de 114 şi este format din 3 sertare transparente şi o tavă pentru gheaţă.

Capacitatea de congelare a combinei este de 13 kg în 24 de ore şi are o autonomie în caz de întrerupere a curentului de 18 ore.

Combina frigorifică are compresor Digital Inverter cu o funcţionare foarte silenţioasă. Nivelul maxim de zgomot produs în timpul funcţionării poate urca până la 35 dB.

Ca şi consum de curent, SAMSUNG RB34T672EWW/EF este încadrată la clasa energetică E şi are un consum anual estimat la 254 kWh.

SAMSUNG RB34T672EWWEF eficienta

Funcţii şi tehnologii

Combina frigorifică SAMSUNG RB34T672EWW/EF utilizează câteva tehnologii avansate pentru a păstra alimentele în cele mai bune condiţii, cum ar fi:

 • Sistem All Around Cooling: sistem ce răceşte în mod egal şi menţine aceeaşi temperatură în tot frigiderul.

 • Tehnologie Space Max: tehnologie ce creează o capacitate internă suplimentară fără a creşte dimensiunile externe.
 • True No Frost: sistem ce răceşte în mod uniform şi împiedică depunerile de gheaţă.
 • Power Cool: răcirea rapidă a alimentelor nou depozitate ajută la menținerea prospețimii pentru perioade mai mari de timp.
 • Power Freeze: congelarea rapidă ajută la păstrarea intactă a aromelor și valorilor nutritive ale alimentelor.
 • Compresor Digital Inverter: compresor ce işi ajustează singur viteza de răcire pentru a beneficia de un consum cât mai mic de energie.
 • Clean Back: spatele combinei este prevazut cu un capac de siguranţă neted ce îl protejează şi poate fi curăţat cu uşurinţă.
 • Iluminare LED: frigiderul este iluminat pentru o vizibilitate mai bună a alimentelor din interior.
 • Display LCD: ecran cu touch screen pe care se poate urmări toate funcțiile disponibile ale aparatului, cum ar fi setarea individuală a temperaturii din fiecare compartiment.

Aveti si alte tipuri de combine frigorifice Samsung dintre care puteti alege, dar si alte tipuri de aparate frigorifice:

Plusuri SAMSUNG RB34T672EWW/EF

+ Sistem All Around Cooling

+ Funcţie de super răcire şi super congelare

+ Compresor Digital Inverter

+ Tehnologie Space Max

+ Marca Samsung

Minusuri

– Clasa energetică E

– Culoare albă

Concluzie

Combina frigorifică SAMSUNG RB34T672EWW/EF este un model potrivit pentru familiile medii spre mari ce vă ajută să păstraţi la rece în condiţii optime alimentele preferate. Este o achiziţie excelentă, mai ales că preţul este unul accesibil oricui.

Vezi pretul de azi