Review: Samsung RS68A854CSL/EF, Side by Side 634 l, Full No Frost, Smart 5 în 1, Twin Cooling Plus, Dozator, Clasa C – Pareri

Review: Samsung RS68A854CSL/EF, Side by Side 634 l, Full No Frost, Smart 5 în 1, Twin Cooling Plus, Dozator, Clasa C
Samsung RS68A854CSLEF

Product Name: RS68A854CSL/EF

Product Description: Samsung RS68A854CSL/EF este un model de frigider side by side ce are o capacitate impresionantă de 634 litri. Aparatul este încadrat la clasa energetică C, are sistem de dezghețare Full No Frost, compresor Digital Inverter, dozator de apă și gheață, 5 moduri de conversie și compartimente cu sisteme independente de răcire.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.5)
 • Tehnologie si functii
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (4.2)
 • Pret
  (4.3)
4.4

Review pe scurt

Samsung RS68A854CSL/EF este un side by side ce are de oferit foarte multe funcții avansate de păstrare a alimentelor proaspete pentru o perioadă mult mai mare de timp. Este un aparat cu un design simplu, dar elegant ce va ieși în evidență. Prețul frigiderului este din zona premium și nu este accesibil oricui.

Pros

+ Tehnologie SpaceMax™

+ 5 moduri de conversie

+ Sistem Twin Cooling Plus™

+ Tehnologie Digital Inverter

+ Conductă Metal Cooling

+ Dozator apă și gheață

+ Funcții Power Cool și Power Freeze

+ Design elegant de culoare Inox

Vezi pretul de azi

Cons

– Prețul din zona premium

Samsung este unul dintre cei mai cunoscuți producători de electrocasnice mari și mici la nivel mondial. Au o varietate foarte mare de produse de o calitate superioară și tehnologii inovatoare. Samsung RS68A854CSL/EF este unul din aceste produse de top de la ei, un frigider side by side.

Samsung RS68A854CSLEF
Vezi mai multe poze

Samsung RS68A854CSL/EF este un model de frigider side by side ce are o capacitate impresionantă de 634 litri. Aparatul este încadrat la clasa energetică C, are sistem de dezghețare Full No Frost, compresor Digital Inverter, dozator de apă și gheață, 5 moduri de conversie și compartimente cu sisteme independente de răcire.

Este un model minimalist și elegant, de culoare Inox, ce se va potrivi perfect în orice bucătărie. Accesul la interior se face cu ajutorul celor două uși ce au mânere încastrate.

Fiind un model side by side va ocupa mai mult spaţiu la sol decât un frigider normal. Acest model de la Samsung are o înălţime de 178 cm, o lăţime de 91.2 cm şi o adâncime de 71.6 cm.

Specificații side by side Samsung RS68A854CSL/EF – Păreri

Volumul frigiderului Samsung RS68A854CSL/EF este unul destul de mare. Acesta are 634 litri împărțiți între zona de răcire și zona de congelare.

Samsung RS68A854CSLEF usa deschisa

Partea de răcire are un volum de 409 litri și este format din 4 rafturi din sticlă securizată și 2 compartimente pentru fructe și legume proaspete în partea de jos. Pe ușa frigiderului se mai află 5 rafturi reglabile potrivite pentru alimente mai mici sau sticle.

În zona de răcire se află un raft special ce poate fi folosit atât pentru depozitarea sticlelor, forma zimțată fiind ideală pentru a împiedica rostogolizarea lor, sau cu ajutorul tăvii speciale acesta devine plat și se poate folosi ca raft pentru depozitarea alimentelor mai mici.

Congelatorul are un volum de 226 litri, este format din 3 rafturi și 2 compartimente. Pe ușa congelatorului se află dozatorul de apă și gheață, iar în partea de jos 2 rafturi pentru a depozita diverse produse.

Samsung RS68A854CSL/EF are o capacitate de congelare foarte bună de 15 kg de alimente în 24 de ore. Acesta are inclusă și funcția de super congelare.

Frigiderul side by side Samsung RS68A854CSL/EF are compresor Digital Inverter ceea ce se traduce prin un consum mic de energie și zgomot redus. Nivelul maxim de zgomot produs de acest frigider ajunge până la 35 db, fiind un model foarte silențios încadrat la clasa B.

Consumul de energie pentru acest model de side by side este de aproximativ 225 kWh pe an, încadrat la clasa energetică C. Având în vedere capacitatea mare de stocare este un consum foarte bun.

Samsung RS68A854CSLEF eficienta

Funcții și tehnologii

Samsung RS68A854CSL/EF este un side by side ce are foarte multe funcții avansate de păstrare a alimentelor în condiții optime, cum ar fi:

• Tehnologie SpaceMax™ : pereții frigiderului sunt mult mai subțiri pentru a beneficia de mai mult spațiu la interior fără a compromite eficiența energetică.

• Smart Conversion™: aparatul are 5 moduri de conversie, în funcție de preferințe puteți converti congelatorul în frigider sau congelatorul poate fi oprit complet pentru a economisi energie în timp ce partea de răcire este în funcțiune.

• Twin Cooling Plus™: cele două compartimente sunt răcite individual, fiecare parte beneficind astfel de o temperatură și umiditate optimă.

• Built-in Look: aparatul are un design minimalist, cu mânere încastrate ce se va alinia perfect cu mobila bucătăriei.

Samsung RS68A854CSLEF panou

• Flat Duct: peretele din spatele frigiderului este subțire și plat pentru a beneficia de cât mai mult spațiu de depozitare la interior.

• Tehnologie Digital Inverter: compresorul digital își reglează automat viteza de răcire, fiind și foarte silențios, zgomotul maxim produs ajungând la numai 35 dB.

• Metal Cooling: datorită conductei de metal din partea din spate, frigiderul păstrează frigul și menține o temperatură optimă indiferent de câte ori se deschide și închide ușa frigiderului.

• Indoor Ice Maker: dozatorul de gheață este incorporat în ușa congelatorului pentru a economise spațiu.

• Full No Frost: sistemul de dezghețare este automat atât pentru partea de congelator cât și pentru cea de răcire.

• Power Cool / Power Freeze: printr-o simplă apăsare de buton, sunt activate funcțiile de super răcire sau super congelare.

• Semnalizare ușă deschisă: dacă una dintre ușile frigiderului este uitată deschisă, aparatul va emite un semnal sonor de avertizare.

Veti gasi multe alte frigidere side by side si combine in oferta Samsung:

Plusuri side by side Samsung RS68A854CSL/EF

+ Tehnologie SpaceMax™

+ 5 moduri de conversie

+ Sistem Twin Cooling Plus™

+ Tehnologie Digital Inverter

+ Conductă Metal Cooling

+ Dozator apă și gheață

+ Funcții Power Cool și Power Freeze

+ Design elegant de culoare Inox

Minusuri

– Prețul din zona premium

Concluzie

Samsung RS68A854CSL/EF este un side by side ce are de oferit foarte multe funcții avansate de păstrare a alimentelor proaspete pentru o perioadă mult mai mare de timp. Este un aparat cu un design simplu, dar elegant ce va ieși în evidență. Prețul frigiderului este din zona premium și nu este accesibil oricui.

Vezi pretul de azi