Liebherr KGNsff 52Z04, Combină Frigorifică 319 l, NoFrost, DuoCooling, Clasa F – Pareri si Review

Liebherr KGNsff 52Z04 Review, Combină Frigorifică 319 l, NoFrost, Clasa F
Liebherr KGNsff 52Z04

Product Name: KGNsff 52Z04

Product Description: Acestă combină de la Liebherr este un model cu două uși, cu partea de răcire sus și congelatorul jos, cu un volum total de 319 litri. Ca și tehnologii are încorporat sistem de dezghețare No Frost, semnalizare sonoră pentru ușă deschisă sau temperatură ridicată, precum și funcție DuoCooling sau sistem VarioSpace.

Brand: Liebherr

 • Design
  (4.5)
 • Capacitate
  (4)
 • Tehnologie si functii
  (4)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Pret
  (4)
4

Review pe scurt

Liebherr KGNsff 52Z04 este o combină frigorifică cu un aspect destul de simplu, dar are destul de multe funcții utile de oferit. Este potrivită pentru familiile mici, este silențioasă și asigură păstrarea eficentă a alimentelor depozitate.

Pros

+ Compartiment EasyFresh

+ Sistem No Frost

+ Semnalizare audio

+ Sistem DuoCooling

+ Model silențios, 37 dB

Vezi pretul de azi

Cons

– Clasa energetică F

– Capacitate mică, 319 litri

Liebherr KGNsff 52Z04 este o combină frigorifică elegantă și silențioasă, potrivită pentru familiile mici spre medii. Este un model ce iese în evidență prin eleganță și simplitate, iar culoarea de tip Inox arată foarte bine și se va potrivi cu ușurință în orice bucătărie.

Liebherr KGNsff 52Z04
Vezi mai multe poze

Acestă combină de la Liebherr este un model cu două uși, cu partea de răcire sus și congelatorul jos, cu un volum total de 319 litri. Ca și tehnologii are încorporat sistem de dezghețare No Frost, semnalizare sonoră pentru ușă deschisă sau temperatură ridicată, precum și funcție DuoCooling sau sistem VarioSpace.

Nu este o combină cu un volum foarte mare și prin urmare nu va ocupa foarte mult spațiu. Ca și dimensiuni, combina măsoară 59.7 cm în lățime, 67.5 cm în adâncime și 185.5 cm în înălțime. Greutatea totală a aparatului este de 71.6 kg, destul de ușoară.

Specificații combină frigorifică Liebherr KGNsff 52Z04 – Păreri

Liebherr KGNsff 52Z04 usi deschise

Capacitatea totală a combinei frigorifice cu două uși Liebherr KGNsff 52Z04 este de 319 litri. Din acest volum, partea de răcire are 187 litri, iar restul de 132 litri revin congelatorului.

Frigiderul situat în partea de sus a aparatului dispunde de sistem de dezghețare automat și iluminare LED. Spațiul din interiorul frigierului este împărțit cu ajutorul a 3 rafturi plus o cutie EasyFresh în partea de jos, în care puteți depozita fructe și legume proaspete.

De asemenea pe ușa frigiderului mai sunt dispuse 2 rafturi ajustabile pe care se pot depozita sticle sau alte alimente mai mici.

Congelatorul se află în partea de jos a combinei, este formt din 4 compartimente și are o capacitate de înghețare de 10 kg de alimente în 24 de ore.

Acest model are o autonomie fără curent de până la 20 de ore în care alimentele depozitate se vor păstra proaspete.

Combina frigorifică Liebherr KGNsff 52Z04 este încadrată la clasa energetică F cu un consum mediu anul de 316 kWh și un consum zilnic de aproximativ 0.865 kWh.

Ca și nivel de zgomot, este un model destul de silențios, atingând un maxim de 37 dB, fiind încadrat la clasa C.

Funcții și tehnologii

Deși la prima vedere pare un model destul de simplu, combina Liebherr KGNsff 52Z04 are de oferit câteva tehnologii noi. Mai jos vom menționa câteva dintre acestea:

• Compartiment EasyFresh – cutie specială cu sigiliu etanș pentru fructe și legume prospete. Alimentele rămân prospete pentru mai mult timp datorită gradului ridicat de umiditate.

• Sistem NoFrost – atât partea de răcirea cât și cea de congelator este prevăzută cu sistem de dezghețare automat. Formarea gheții la interior nu va mai fi o problemă.

• Iluminare LED – vă permite o vizibilitatea mai bună a alimentelor depozitate atunci când frigiderul este plin sau pe timp de noapte.

• Sistem DuoCooling – circuitele agentului frigorigen sunt separate pentru partea de răcire și cea de congelare pentru a evita schimbul de aer și a nu transmite mirosul.

• Panou cu display tactil – doar cu o ușoară atingere puteți selecta temperatura actuală a frigiderului sau o puteți modifica după preferințe.

• Sistem VarioSpace – rafturile frigiderului sunt detașabile, astfel dacă aveți nevoie de mai mult spațiu se poate scoate foarte simplu oricare dintre sertare.

• Semnalare audio – combina are semnalare audio pentru ușă deschisă, temperatură ridicată și cădere de tensiune.

Printre alte combine Liebherr de calitate, as mentiona si urmatoarele modele:

Plusuri Liebherr KGNsff 52Z04

+ Compartiment EasyFresh

+ Sistem No Frost

+ Semnalizare audio

+ Sistem DuoCooling

+ Model silențios, 37 dB

Minusuri

– Clasa energetică F

– Capacitate mică, 319 litri

Concluzie

Liebherr KGNsff 52Z04 este o combină frigorifică cu un aspect destul de simplu, dar are destul de multe funcții utile de oferit. Este potrivită pentru familiile mici, este silențioasă și asigură păstrarea eficentă a alimentelor depozitate.

Vezi pretul de azi