Liebherr CNf 5704, Combină frigorifică 359 l, NoFrost, DuoCooling, Clasa F – Pareri si Review

Liebherr CNf 5704 Review, Combină frigorifică 359 l, NoFrost, Clasa F
Liebherr CNf 5704 combina

Product Name: CNf 5704

Product Description: Liebherr CNf 5704 este un model clasic, cu partea de răcire sus și cea de congelator jos, are un volum total de 359 litri, fiind un aparat silențios care nu iși va face simțită prezența. Cu toate că aspectul nu este punctul lui forte, acest model are de oferit multe funcții de păstrare a alimentelor proaspete. Dintre acestea putem menționa sistemul de dezghețare NoFrost, compartiment special EasyFresh pentru fructe și legume ce meține un grad ridicat de umiditate sau sistemul de depozitare VarioSpace.

Brand: Liebherr

 • Design
  (3.8)
 • Capacitate
  (4.7)
 • Tehnologie si functii
  (4.2)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Pret
  (4.2)
4.1

Review pe scurt

Combina frigorifică Liebherr CNf 5704 este alegerea ideală pentru cei preferă varianta clasică pentru acest tip de electrocasnic. Deși nu excelează la partea de aspect, are în schimb multe funcții avansate pentru păstrarea produselor în condiții optime perioade mai mari de timp.

Pros

+ Mod vacanță

+ Sistem NoFrost

+ Mod Sabbath

+ Blocare display electronic

+ Sistem VarioSpace

+ Model silențios, 37 dB

Vezi pretul de azi

Cons

– Clasa energetică D

– Aspect clasic de culoare albă

Liebherr este un brand popular pe piața germană care începe să fie cunoscut și la noi, ce oferă produse de o calitate superioară și sunt simplu de utilizat. Mai jos vom vorbi despre combina frigorifică Liebherr CNf 5704, un model cu un aspect destul de simplu, de culoare albă și multe funcții folositoare.

Liebherr CNf 5704
Vezi mai multe poze

Liebherr CNf 5704 este un model clasic, cu partea de răcire sus și cea de congelator jos, are un volum total de 359 litri, fiind un aparat silențios care nu iși va face simțită prezența. Cu toate că aspectul nu este punctul lui forte, acest model are de oferit multe funcții de păstrare a alimentelor proaspete. Dintre acestea putem menționa sistemul de dezghețare NoFrost, compartiment special EasyFresh pentru fructe și legume ce meține un grad ridicat de umiditate sau sistemul de depozitare VarioSpace.

Combina Liebherr CNf 5704 este un model cu un volum nu foarte mare și prin urmare nu va ocupa foarte mult spațiu la sol. Dimensiunile acestui model sunt: 59.7 cm lățime, 67.5 cm adâncime și înălțimea este de 201.5 cm.

Specificații combină frigorifică Liebherr CNf 5704 – Păreri

Liebherr CNf 5704 usi deschise

Liebherr CNf 5704 este o combină frigorifică ce va ocoperii nevoile unei familii de dimensiuni medii cu ușurință.

Combina are o capacitate totală de 359 litri dintre care 227 litri îi revin compartimentului de răcire, iar restul de 132 litri congelatorului.

Partea de frigider este destul de încăpătoare fiind compartimentată cu ajutorul a 4 rafturi din sticlă securizată plus un compartiment EasyFresh în partea de jos. Pe ușa frigiderului se mai găsesc 3 rafuri ajustabile ce pot fi poziționate în funcție de preferințe.

Compartimentul special EasyFresh pentru legume și fructe proaspete păstrează un grad ridicat de umiditate ce ajută alimentele să se mențină prospete pentru perioade mai mari de timp.

Congelatorul, situat în partea de jos a combinei, este compus din 4 compartimente de dimensiuni egale. Acesta este prevăzut și cu un sistem de făcut gheață EasyTwist Ice prin care gheața este ușor depozitată în compartimenul special doar prin o simpla culisare a tăvii în care aceasta s-a format.

Aparatul are o putere de congelare de 10 kg în 24 de ore și o autonomie fără curent de până la 24 de ore în care alimentele se vor păstra proaspete.

Liebherr CNf 5704 are un consum de energie ridicat de aproximativ 329 kWh fiind încadrat la clasa energetică F după noile standarde de etichetare.

Nivelul de zgomot al acestui model este destul de redus, ajungând până la un maxim de 37 dB, fiind încadrată la clasa C.

Funcții și tehnologii

Liebherr CNf 5704 este o combină frigorifică ce are în dotare câteva tehnologii ce merită menționate, cum ar fi:

• Sistem PowerCoolin – aerul rece este repartizat în întreg spațiul frigorific cu ajutorul ventilatorului puternic și silențios.

• Tehnologie BluPerformance – un ansamblu de tehnologii ce face ca acest aparat să fie puternic, durabil, convenabil și extra silențios.

• Iluminare LED – partea de frigider este prevăzută cu iluminare LED pentru o mai bună vizibilitate a produselor alimentare din interior.

• Modul Sabbath – când se activează această opțiune întreaga iluminare a aparatului, precum și sunetele, zgomotul și display-ul sunt oprite pentru 80 de ore.

• Blocare display electronic – opțiune prin care comenzile de pe display sunt blocate pentru a preveni apăsarea accidentală sau modificarea lor de către copii prin joacă.

Liebherr CNf 5704 combina

• Sistem VarioSpace – toate sertarele combinei sunt reglabile pentru a beneficia de cât mai mult spațiu, mai ales atunci când aveți alimente de dimesniuni mari de depozitat, cum ar fi un tort.

• Mod Vacanță – cu ajutorul acestei funcții partea de congelator continuă să funcționeze în regim normal, în timp ce partea de frigider poate fi reglată la o temperatură de până la +15ºC.

• Semnalizare audio – combina emite un semnal sonor atunci când una dintre uși este uitată deschisă.

• Sistem NoFrost – dezghețarea întregului aparat se face automat, formarea gheții în interior nu va mai fi o problemă.

Exista destule alte aparate frigorifice Liebherr pe piata, iar despre unele am discutat deja:

Plusuri Liebherr CNf 5704

+ Mod vacanță

+ Sistem NoFrost

+ Mod Sabbath

+ Blocare display electronic

+ Sistem VarioSpace

+ Model silențios, 37 dB

Minusuri

– Clasa energetică D

– Aspect clasic de culoare albă

Concluzie

Combina frigorifică Liebherr CNf 5704 este alegerea ideală pentru cei preferă varianta clasică a acest tip de electrocasnic. Deși nu excelează la partea de aspect, are în schimb multe funcții avansate pentru păstrarea produselor în condiții optime pentru perioade mai mari de timp.

Vezi pretul de azi