Liebherr CNsfd 5733, Combină Frigorifică de 330 l, NoFrost, DuoCooling, Clasa D – Pareri si Review

Liebherr CNsfd 5733 Review, Combină Frigorifică 330 l, NoFrost, Clasa D
Liebherr CNsfd 5733

Product Name: CNsfd 5733

Product Description: Volumul total al combinei Liebherr Cnsfd 5733 este de 330 litri, este încadrată la clasa energetică D, fiind și un aparat foarte silențios, nivelul maxim de zgomot fiind de numai 35 dB. Ca și tehnologii, combina dispune de sistem de dezghețare No Frost, panou de control cu touchscreen sau funcție de super congelare.

Brand: Liebherr

 • Design
  (4.7)
 • Capacitate
  (4.2)
 • Tehnologie si functii
  (4)
 • Eficienta energetica
  (4.1)
 • Pret
  (4)
4.2

Review pe scurt

Liebherr CNsfd 5733 este o combină frigorifică excelentă ce are de oferit multe tehnologii avansate pentru păstrarea alimentelor proaspete perioade mai lungi. Aspectul simplu dar elegant se va potrivi cu ușurință în orice bucătărie. Este un model potrivit pentru o familie de mărime medie, foarte silențios și la un preț destul de bun.

Pros

+ Funcție Super Frost

+ Sistem NoFrost

+ Compartiment EasyFresh

+ Iluminare LED

+ Funcție blocare display

+ Model silențios, 35 dB

Vezi pretul de azi

Cons

– Clasa energetică D

Liebherr Cnsfd 5733 este o combină frigorifică potrivită famillior formate din 3-4 membri ce are de oferit câteva funcții interesante la un preț rezonabil.

Liebherr CNsfd 5733
Vezi mai multe poze

Volumul total al combinei Liebherr Cnsfd 5733 este de 330 litri, este încadrată la clasa energetică D, fiind și un aparat foarte silențios, nivelul maxim de zgomot fiind de numai 35 dB. Ca și tehnologii, combina dispune de sistem de dezghețare No Frost, panou de control cu touchscreen sau funcție de super congelare.

Combina frigorifică Liebherr Cnsfd 5733 este un model cu două uși, de culoare tip Inox, cu un spect simplu ce se va integra foarte bine în orice bucătărie. Pentru o funcționalitate mai bună modelul a fost proiectat cu partea de răcire sus și congelatorul în partea de jos.

Dimensiunile sunt destul de comune, combina ocupând cu ușurință un loc special dedicat acestor tipuri de electrocasnice. Astfel, acest model are o lățime de 59.7 cm, o adâncime de 67.5 cm și o înălțime de 185.5 cm.

Cu toate că este un electrocasnic de mari dimensiuni, acest model are o greutate de doar 65.3 kg.

Specificații Combină frigorifică Liebherr CNsfd 5733 – Păreri

Liebherr CNsfd 5733 combina usa deschisa

Liebherr CNsfd 5733 este o combină frigorifică ce are o capacitate totală de 330 litri. În partea de sus de află frigiderul, iar în partea de jos găsim congelatorul.

Direcția de deschidere a ușilor poate fi atât pe dreapta cât și pe stânga, acestea fiind reversibile. Deschiderea se face ușor cu ajutorul mânerelor verticale încastrate.

Frigiderul este compartimentul mai mare, de 227 litri, cu 4 rafturi în zona sa principală și încă 3 rafturi pe ușă. Rafturile din sticlă securizată sunt rezistente și se curăță ușor.

În partea de jos a zonei de frigider se află un compartiment special pentru depozitarea de legume și fructe proaspete, cu un sistem de reglare a nivelului de umezeală și sigiliu etanș.

Atât rafturile din zona principală, cât și cele de pe ușă sunt ajustabile, ceea ce înseamnă că le puteți amplasa după preferințe sau le puteți scoate dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, cum ar fi depozitarea unui tort.

Congelatorul este poziționat în partea de jos a combinei, are o capacitate de 103 l și este format din 3 compartimente. Acesta oferă opțiuni multiple de congelare, inclusiv opțiunea de congelare rapidă.

Puterea de congelare a acestui model este de 10 kg în 24 de ore și are un grad de izolare foarte bun și o autonomie de până la 20 ore.

Combina Liebherr CNsfd 5733 este încadrată la clasa energetică D, cu un consum de energie anual de 201 kWh, și un consum zilnic de aproximativ 0.55 kWh.

Acest model de la Liebherr este unul foarte silențios, gradul maxim de zgomot produs de de doar 35 dB, fiind încadrată la clasa B ca și nivel de zgomot.

Funcții și tehnologii

• Compartiment Easy Fresh – cutie specială aflată în partea de jos a zonei de răcire unde se pot depozita legume și fructe proaspete. Acesta este prevăzută cu sigiliu etanș pentru a păstra un grad ridicat de umiditate.

• Tehnologie No Frost – sistem ce răceşte aparatul în mod constant şi uniform, ce împiedică formarea gheţii la interior.

• Iluminare LED – partea de răcire este iluminată cu ajutorul LED-urilor pentru o mai bună vizibilitate a alimentelor atunci când rafturile sunt pline.

• Blocare display – combina are opţiunea de a bloca comenzile pentru a preveni pornirea accidentală sau modificarea lor.

• PartyMode – în acest mod sunt activate funcțiile de SuperCool și SuperFrost pentru a răci mai repede alimentele.

• Sistem DuoCooling – datorită sistemelor separate de răcire, schimbul de aer din cele două compartimente nu are loc, astfel alimentele nu se usucă și mirosul nu se transmite.

• Semnalizare audio – dacă una dintre uși rămâne deschisă, aparatul va emite un semnal sonor de avertizare.

• Tehnologie BluPerformance – combina are îmbinate mai multe caracteristici care o face unică, volum mare de răcire cu un consum mic de energie și foarte silențioasă.

• Panou de comandă cu touchscreen – aveţi posibilitatea de a seta temperatura dorită atât pentru partea de frigider cât şi pentru cea de congelator, individual.

• Funcție SuperFrost – funcție ce permite congelarea rapidă a alimentelor pentru a fi păstrate toate valorile nutrivite ale acestora.

Recomand si urmatoarele combine frigorifice:

Plusuri Liebherr CNsfd 5733

+ Funcție Super Frost

+ Sistem NoFrost

+ Compartiment EasyFresh

+ Iluminare LED

+ Funcție blocare display

+ Model silențios, 35 dB

Minusuri

– Clasa energetică D

Concluzie

Liebherr CNsfd 5733 este o combină frigorifică excelentă ce are de oferit multe tehnologii avansate pentru păstrarea alimentelor proaspete perioade mai lungi. Aspectul simplu dar elegant se va potrivi cu ușurință în orice bucătărie. Este un model potrivit pentru o familie de mărime medie, foarte silențios și la un preț destul de bun.

Vezi pretul de azi