Liebherr CNd 5733, Combină Frigorifică 371 l, Duo Cooling, No Frost, BluPerformance, Clasa D – Pareri si Review

Liebherr CNd 5733 Review, Combină Frigorifică 371 l, Duo Cooling, No Frost, BluPerformance, Clasa D
Liebherr CNd 5733

Product Name: Liebherr

Product Description: Liebherr CNd 5733 este o combină frigorifică cu două uși ce are un volum net de 371 litri. Combina este încadrată la clasa energetică D, iar ca tehnologii putem menționa sistem de dezghețare No Frost, funcție de super congelare sau super răcire.

Brand: CNd 5733

 • Design
  (4.4)
 • Capacitate
  (4.3)
 • Tehnologie si functii
  (4)
 • Eficienta
  (3.8)
 • Pret
  (4.2)
4.1

Review pe scurt

Liebherr CNd 5733 este o combină frigorifică ideală pentru familiile medii, care nu au nevoie de spațiu prea mare de depozitare a alimentelor. Are un design destul de simplu dar care poate fi ușor integrat în orice tip de butărărie. Are de oferit câteva funcţii avansate de păstrare a alimentelor proaspete pentru perioade îndelungate de timp, iar prețul este unul accesibil.

Pros

+ Panou de control cu touch

+ Sistem de dezgheţare No Frost

+ Model silențios, 35 dB

+ Sistem DuoCooling

+ Funcții SuperCool și SuperFrost

Vezi pretul de azi

Cons

– Clasa energetică D

– Design simplu, de culoare albă

Liebherr este o companie germană de produse electrocasnice, caracterizată prin design modern, performanțe tehnice și ușurință în utilizare. Mai jos vă prezentăm un model de combină frigorifică de la acest producător, de o calitate superioară ce vine cu multe funcții pentru păstrarea alimentelor proaspete pentru mai mult timp. Numele sau este Liebherr CNd 5733.

Liebherr CNd 5733
Vezi mai multe poze

Liebherr CNd 5733 este o combină frigorifică cu două uși ce are un volum net de 371 litri. Combina este încadrată la clasa energetică D, iar ca tehnologii putem menționa sistem de dezghețare No Frost, funcție de super congelare sau super răcire.

Ca și aspect, este un model clasic, de culoare albă, cu partea de răcire sus și congelatorul în partea de jos.

Combina Liebherr CNd 5733 nu va ocupa prea mult spațiu la sol și se va potrivi cu ușurință în orice bucătărie. Aparatul are o înălțime de 201.5 cm, lățimea este de 59.7 cm, iar în adâncime va ocupa 67.5 cm. Greutatea totală a aparatului este de 77.5 kg.

Specificații combină frigorifică Liebherr CNd 5733 – Păreri

Liebherr CNd 5733 este o combină frigorifică ce are o capacitate de 371 litri, fiind un model potriv pentru familiile mici spre medii.

Liebherr CNd 5733 usa deschisa

Compartimentul de răcire se află în partea de sus și are un volum de 268 litri și este alcătuit din 5 rafutir plus un compartiment special pentru legume și fructe proaspete.

Compartimentul EasyFresh se află în partea de jos a zonei de răcire este prevăzut cu un sigiliu etenaș care ajută la păstrarea optimă a umidității, astfel alimentele rămân proaspete pentru perioade îndelungate.

Pe ușa frigiderului se mai găsesc 4 rafturi reglabile, pe care se pot depozita sticle sau diferite alimente mai mici.

Congelatorul se află în partea de jos al combinei și ave o capacitate de 103 litri, fiind compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi.

Zona de congelator are în dotare şi un sistem EasyTwist-Ice, gheaţa formată este uşor depozitată în recipientul dedicat prin culisarea în plan orizontal a tăvii.

Puterea de congelare al combinei Liebherr CNd 5733 este de 10 kg de alimente în 24 de ore și are o autonomie de până la 20 de ore fără curent.

Liebherr CNd 5733 are clasa energetică D după noile standarde și un consum mediu anual de aproximativ 203 kWh. Ca şi nivel de zgomot, este un aparat silenţios, ajungând până la un maxim de 35 dB, fiind încadrat la clasa B.

Funcții și tehnologii

Liebherr CNd 5733 este o combină frigorifică ce vine cu câteva funcții utile pentru păstrarea alimentelor proaspete pentru perioade lungi de timp. Mai jos vă prezentă câteva dintre acestea:

• Sistem PowerCooling – sistem prin care temperatura din interiorul zonei de răcire este repartizată uniform.

• Display Touch&Swipe – panou de control cu ecran tactil unde se poate urmări temperatura din fiecare zonă a combinei și de asemenea puteți mofica setările după preferințe.

• Sistem No Frost – datorită acestui sistem dezheţarea compartimentelor se va face automat.

• Iluminare LED – partea de răcire este prevăzută cu iluminare LED pentru o vizibilitate bună atunci când rafturile sunt pline.

• Sistem DuoCooling – circuitele de aer din cele două compartimente sunt separate, pentru a evita transmiterea mirosurilor și menținerea umidității optime pentru fiecvare zonă în parte.

• Mod vacanță – partea de congelator continuă să funcționeze în regim normal, în timp ce partea de frigider poate fi reglată la o temperatură de până la +15ºC.

• Sistem VarioSpace – sertarele combinei sunt reglabile, se pot scoate foarte simplu pentru a opține un spațiu de depozitare mai înalt.

• Blocare display – frigiderul are opţiunea de a bloca comenzile pentru a preveni pornirea accidentală sau modificarea lor.

• Semnalizare ușă deschisă: dacă una dintre uși rămâne deschisă, aparatul va emite un semnal sonor de avertizare.

Exista destule combine frigorifice Liebherr pe piata, inclusiv modele recente precum:

Plusuri Liebherr CNd 5733

+ Panou de control cu touch

+ Sistem de dezgheţare No Frost

+ Model silențios, 35 dB

+ Sistem DuoCooling

+ Funcții SuperCool și SuperFrost

Minusuri

– Clasa energetică D

– Design simplu, de culoare albă

Concluzie

Liebherr CNd 5733 este o combină frigorifică ideală pentru familiile medii, care nu au nevoie de spațiu prea mare de depozitare a alimentelor. Are un design destul de simplu dar care poate fi ușor integrat în orice tip de butărărie.

Are de oferit câteva funcţii avansate de păstrare a alimentelor proaspete pentru perioade îndelungate de timp, iar prețul este unul accesibil.

Vezi pretul de azi