Samsung RT35CG5644S9EO, Frigider de 348 l, No Frost, All Around Cooling, WiFi SmartThings, Clasa E, Inox – Pareri si Review

Samsung RT35CG5644S9EO, Frigider de 348 l, No Frost, All Around Cooling, WiFi SmartThings, Clasa E, Inox - Pareri si Review
Samsung RT35CG5644S9EO frigider doua usi

Product Name: RT35CG5644S9EO

Product Description: Samsung RT35CG5644S9EO este un frigider cu două uși, având o capacitate totală impresionantă de 348 litri, potrivit pentru familiile mari. Echipat cu tehnologii avansate precum No Frost, All Around Cooling, și Optimal Fresh+, acest frigider asigură păstrarea optimă a alimentelor. Conectivitatea Wi-Fi prin SmartThings adaugă un plus de comoditate, permițând gestionarea aparatului de la distanță.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.2)
 • Tehnologie si functii
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (3.8)
 • Pret
  (3.8)
4.1

Review pe scurt

Având în vedere caracteristicile Samsung RT35CG5644S9EO, acest frigider se adresează în special familiilor mari, datorită capacității sale generoase de 348 litri. Printre cele mai importante avantaje se numără tehnologia No Frost, care elimină necesitatea dezghețării manuale, și funcțiile inteligente, inclusiv controlul prin Wi-Fi. Designul modern și sistemul de răcire uniform sunt alte puncte forte ale acestui model.

Pe de altă parte, clasa energetică E și consumul anual de 226 kWh sunt aspecte ce pot fi îmbunătățite, în special în contextul creșterii conștientizării privind eficiența energetică. Greutatea de 55 kg poate fi, de asemenea, un factor de luat în considerare la instalare.

Samsung RT35CG5644S9EO este o opțiune solidă pentru cei care caută un frigider spațios, cu tehnologii moderne, deși ar putea fi necesar să se ia în considerare consumul energetic și greutatea înainte de achiziție.

Pros

 • Capacitate Mare
 • Tehnologie No Frost
 • Funcții Smart
 • Eficiență SpaceMax
 • Design Modern
 • Sistem de Răcire Uniform
 • Sertar Optimal Fresh+

Vezi pretul de azi

Cons

 • Clasa Energetică E
 • Consum Anual Ridicat

Samsung RT35CG5644S9EO este un frigider cu două uși, oferind o capacitate generoasă de 348 litri, perfect pentru familiile mari sau pentru cei care necesită un spațiu amplu de stocare a alimentelor. Produs de renumitul producător sud-coreean Samsung, acest model se distinge prin eficiența energetică de clasă E și prin funcționalitățile sale avansate.

Samsung RT35CG5644S9EO frigider doua usi
Vezi pretul de azi

Echipat cu tehnologii inovatoare precum No Frost, All Around Cooling, Optimal Fresh+, și posibilitatea de control prin WiFi SmartThings, frigiderul Samsung RT35CG5644S9EO este o alegere excelentă pentru cei care doresc să mențină alimentele proaspete mai mult timp și să beneficieze de o gestionare eficientă a spațiului în bucătărie.

Samsung RT35CG5644S9EO: Design și Prima Impresie

Specificatie
Descriere
Nume
Samsung RT35CG5644S9EO
Capacitate frigider
348 litri, potrivit pentru familii mari
Capacitate congelator
80 litri
Clasa energetica
Clasa E
Nivel sunet
39 dB – destul de silențios
Dezghetare
Automata, cu sistem No Frost
Functii Importante
No Frost, All Around Cooling, Optimal Fresh+, WiFi SmartThings
Dimensiuni si greutate
Înălțime 171.5 cm, Lățime 60 cm, Adâncime 70.9 cm, Greutate 55 kg
Culoare
Argintiu

Designul frigiderului Samsung RT35CG5644S9EO impresionează prin eleganță și modernitate. Cu uși plate și un decor argintiu premium, acest model se integrează armonios în orice bucătărie contemporană. Panoul de comandă digital facilitează ajustarea setărilor, adăugând un plus de comoditate.

În ceea ce privește dimensiunile, frigiderul este suficient de mare pentru a oferi un spațiu generos de depozitare, dar suficient de compact pentru a se încadra în majoritatea bucătăriilor. Având în vedere dimensiunile sale, este potrivit pentru familiile care au nevoie de spațiu amplu pentru alimente, dar și pentru cei cu spații limitate.

Prima mea impresie despre Samsung RT35CG5644S9EO a fost pozitivă. Acest frigider cu două uși, cu frigiderul jos și congelatorul sus, oferă o organizare intuitivă și acces facil la alimente. În familia mea de patru persoane, acest frigider s-a dovedit a fi mai mult decât suficient, atât în ceea ce privește capacitatea, cât și funcționalitatea.

Specificatii Samsung RT35CG5644S9EO – Pareri

Samsung RT35CG5644S9EO frigider

Samsung RT35CG5644S9EO se distinge printr-o serie de specificații cheie care îl fac o opțiune atrăgătoare pentru consumatorii moderni. Cu un volum net total de 348 litri, acest frigider oferă un spațiu generos pentru depozitarea alimentelor.

Clasa energetică E reprezintă un aspect important de luat în considerare; deși nu este cea mai eficientă clasă energetică, este adecvată pentru nevoile zilnice ale unei familii. Nivelul de zgomot de 39 dB face ca acest frigider să funcționeze destul de silențios, adăugând confort în bucătărie.

Printre tehnologiile de top incluse se numără No Frost, care previne formarea gheții și reduce necesitatea de dezghețare manuală, All Around Cooling pentru o răcire uniformă a alimentelor, și Optimal Fresh+, care păstrează alimentele proaspete pentru o perioadă mai lungă.

Conectivitatea prin WiFi SmartThings adaugă un nivel de comoditate și control de neegalat, permițându-vă să monitorizați și să ajustați setările frigiderului de la distanță.

Compartimentul Frigiderului: Capacitate și Organizare

Compartimentul frigiderului al Samsung RT35CG5644S9EO are un volum net de 268 litri, ceea ce îl face ideal pentru familiile mari. În experiența mea, având o familie de patru membri, am constatat că acest frigider oferă suficient spațiu pentru a satisface nevoile noastre zilnice de depozitare a alimentelor.

Interiorul frigiderului este bine organizat, cu trei rafturi din sticlă securizată și patru rafturi pe ușă, oferind flexibilitate în așezarea alimentelor. Compartimentul special pentru legume și fructe asigură păstrarea proaspătății acestora.

Frigiderul beneficiază de un sistem de dezghețare automată, eliminând necesitatea unei intervenții manuale și menținând un mediu constant pentru alimente.

Printre funcțiile speciale ale compartimentului frigiderului se numără Super Racire, care accelerează procesul de răcire al alimentelor noi introduse. Aceasta este o caracteristică utilă, mai ales după cumpărăturile mari.

În plus, tehnologia Optimal Fresh+ permite ajustarea temperaturii sertarului, asigurând condiții optimale pentru diverse tipuri de alimente, de la fructe și legume până la carne și pește.

Congelatorul: Capacitate și Funcții Aditionale

Congelatorul Samsung RT35CG5644S9EO are un volum net de 80 litri, adecvat pentru a stoca alimente congelate pentru o familie. Interiorul este eficient organizat, cu două compartimente, facilitând segregarea și accesul facil la diverse tipuri de produse congelate.

Sistemul de dezghețare automată No Frost este un avantaj major. Acesta menține congelatorul fără acumulare de gheață, ceea ce înseamnă că nu mai este nevoie de dezghețare manuală, economisind timp și efort.

Funcția de Super Congelare este de asemenea utilă, accelerând procesul de congelare a alimentelor proaspete, ceea ce este ideal pentru păstrarea calității și a nutrienților.

Un alt aspect important este capacitatea de a menține alimentele congelate în siguranță în caz de întrerupere a curentului. Samsung RT35CG5644S9EO menține alimentele congelate pentru mai multe ore în absența alimentării cu energie, asigurând liniștea minții în cazul unor situații neprevăzute.

Consumul de Curent

Clasa energetică a frigiderului Samsung RT35CG5644S9EO este E, ceea ce indică un nivel moderat de eficiență energetică. În contextul actual, unde economisirea energiei este esențială, acesta poate fi considerat un aspect de îmbunătățit. Totuși, în utilizarea zilnică, performanța sa energetică este suficientă pentru nevoile unei familii tipice.

Consumul anual estimat de energie pentru acest model este de 226 kWh. Acest nivel de consum poate varia în funcție de cât de des este deschis frigiderul, cantitatea de alimente stocate și setările de temperatură alese.

Nivelul de zgomot de 39 dB face ca Samsung RT35CG5644S9EO să fie relativ silențios. Este important de menționat că un nivel de zgomot sub 40 dB este considerat liniștit pentru aparatele frigorifice, făcându-l ideal pentru medii de locuit deschise, unde bucătăria este integrată în spațiul de zi.

Funcții și Tehnologii

Samsung RT35CG5644S9EO se remarcă prin încorporarea unei game variate de tehnologii avansate, care îmbunătățesc experiența utilizatorului și eficiența frigiderului.

No Frost: Această tehnologie previne acumularea de gheață în frigider și congelator, reducând necesitatea de dezghețare manuală. Rezultatul este un mediu mai constant pentru alimente și o utilizare mai eficientă a energiei.

All Around Cooling: Sistemul distribuie uniform aerul rece în interiorul frigiderului, asigurând că fiecare colț al acestuia este la aceeași temperatură. Acest lucru ajută la păstrarea alimentelor proaspete pentru o perioadă mai lungă.

Optimal Fresh+: Sertarul Optimal Fresh+ permite reglarea temperaturii pentru a păstra diferite tipuri de alimente în condiții ideale. Este perfect pentru produse sensibile cum ar fi carnea și peștele.

WiFi SmartThings: Această funcție permite controlul și monitorizarea frigiderului de la distanță, oferind o flexibilitate și comoditate sporite. Utilizatorii pot regla temperaturile, verifica starea frigiderului și primi alerte prin intermediul aplicației SmartThings.

Panou de Control și Funcții

Panoul de control al Samsung RT35CG5644S9EO este digital, oferind o interfață intuitivă și ușor de utilizat. Acesta permite reglarea precisă a temperaturii și accesul la diverse funcții ale frigiderului.

Funcții Disponibile

 • Iluminare LED: Oferă o vizibilitate excelentă în interiorul frigiderului, consumând în același timp mai puțină energie decât becurile tradiționale.
 • Sistem de Avertizare pentru Ușa Deschisă: Este o funcție de siguranță utilă, care emite un avertisment sonor dacă ușa frigiderului rămâne deschisă pentru o perioadă prelungită.
 • Control Wi-Fi: Permite monitorizarea și ajustarea setărilor frigiderului de la distanță, adăugând un nivel suplimentar de comoditate.
 • Twist Ice Maker: O metodă simplă și eficientă de a produce și colecta cuburi de gheață.

Programe ale Aparatului

Frigiderul include și programe specifice, cum ar fi:

 • Modul de Vacanță: Reduce consumul de energie atunci când nu sunteți acasă pentru o perioadă îndelungată.
 • Congelare Rapidă: Această funcție accelerează procesul de congelare, ideal pentru congelarea rapidă a alimentelor proaspete.

Pe langa frigidere, Samsung are si combine frigorifice in oferta. Alternative vin si sub forma unor aparate side by side mari, exemple fiind Samsung RF48A401EB4/EO si Samsung RF50C510ES9/EO. Un frigider mai mare este Samsung RT38CG6624S9EO sau Samsung RT42CB662412EO.

Plusuri Samsung RT35CG5644S9EO

 • Capacitate Mare: 348 litri, ideală pentru familii mari.
 • Tehnologie No Frost: Prevenirea acumulării de gheață, fără necesitatea dezghețării manuale.
 • Funcții Smart: Inclusiv controlul Wi-Fi prin SmartThings.
 • Eficiență Spațială: Tehnologia SpaceMax™ oferă mai mult spațiu interior.
 • Design Modern: Finisaj argintiu elegant, potrivit pentru bucătării moderne.
 • Sistem de Răcire Uniform: All Around Cooling menține temperatura constantă în întreg frigiderul.
 • Sertar Optimal Fresh+: Reglabil pentru diferite tipuri de alimente.

Minusuri

 • Clasa Energetică E: Eficiență energetică moderată.
 • Consum Anual: 226 kWh, relativ ridicat.

Concluzia

Având în vedere caracteristicile Samsung RT35CG5644S9EO, acest frigider se adresează în special familiilor mari, datorită capacității sale generoase de 348 litri. Printre cele mai importante avantaje se numără tehnologia No Frost, care elimină necesitatea dezghețării manuale, și funcțiile inteligente, inclusiv controlul prin Wi-Fi. Designul modern și sistemul de răcire uniform sunt alte puncte forte ale acestui model.

Pe de altă parte, clasa energetică E și consumul anual de 226 kWh sunt aspecte ce pot fi îmbunătățite, în special în contextul creșterii conștientizării privind eficiența energetică. Greutatea de 55 kg poate fi, de asemenea, un factor de luat în considerare la instalare.

Samsung RT35CG5644S9EO este o opțiune solidă pentru cei care caută un frigider spațios, cu tehnologii moderne, deși ar putea fi necesar să se ia în considerare consumul energetic și greutatea înainte de achiziție.

Vezi pretul de azi