Samsung RT38CG6624S9EO, Frigider de 393 l, No Frost, All Around Cooling, WiFi SmartThings, Clasa E, Inox – Pareri si Review

Samsung RT38CG6624S9EO, Frigider de 393 l, No Frost, All Around Cooling, WiFi SmartThings, Clasa E, Inox - Pareri si Review
Samsung RT38CG6624S9EO

Product Name: RT38CG6624S9EO

Product Description: Samsung RT38CG6624S9EO este un frigider cu două uși, care se remarcă prin capacitatea sa generoasă de 393 litri, fiind ideal pentru familiile mari. Dotat cu tehnologii precum No Frost, All Around Cooling și Optimal Fresh+, acest model asigură păstrarea optimă a alimentelor. Cu funcții suplimentare ca Digital Inverter și controlul prin Wi-Fi SmartThings, Samsung RT38CG6624S9EO oferă nu doar eficiență energetică, ci și o experiență de utilizare avansată și comodă.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.2)
 • Tehnologie si functii
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (3.8)
 • Pret
  (4)
4.2

Review pe scurt

Samsung RT38CG6624S9EO este un frigider remarcabil, potrivit pentru familiile mari care caută un aparat frigorific cu capacitate mare și funcții avansate.

Principalele sale avantaje, cum ar fi capacitatea generoasă de 393 litri, tehnologia No Frost și controlul inteligent Wi-Fi, îl fac o alegere excelentă. Cu toate acestea, clasa energetică E și dimensiunile sale mari pot fi considerate dezavantaje pentru unele gospodării.

Acest frigider este ideal pentru cei care pun preț pe spațiu și funcționalitate avansată, dar pot avea nevoie de un spațiu mai mare pentru a-l acomoda.

Pros

 • Capacitate mare de 393 l
 • Design elegant și modern
 • Tehnologie No Frost
 • Funcții avansate de răcire
 • Control inteligent Wi-Fi
 • Sistem de avertizare pentru ușa deschisă

Vezi pretul de azi

Cons

 • Clasa energetică E, nu cea mai eficientă
 • Dimensiuni mari, necesită spațiu amplu
 • Lipsa dozatorului de apă

Samsung RT38CG6624S9EO este un frigider cu două uși, ce oferă o soluție avansată pentru păstrarea alimentelor. Cu o capacitate impresionantă de 393 litri, acesta este ideal pentru familiile mari. Provenind de la Samsung, un brand recunoscut pentru inovație și calitate, acest model se remarcă prin funcționalități de top precum tehnologia No Frost și All Around Cooling.

Samsung RT38CG6624S9EO
Vezi pretul de azi

Dotările sale, inclusiv Optimal Fresh+ și posibilitatea de control prin WiFi SmartThings, asigură o experiență optimă în bucătărie. Designul său compact și elegant, împreună cu capacitatea generoasă, îl fac perfect pentru orice casă modernă care caută eficiență și stil.

Samsung RT38CG6624S9EO: Design și Prima Impresie

Nume
Samsung RT38CG6624S9EO
Capacitate frigider
295 litri, potrivit pentru familii mari
Capacitate congelator
98 litri
Clasa energetică
Clasa E
Nivel sunet
39 dB, foarte silențios
Dezghetare
Automată, cu sistem No Frost
Funcții Importante
Optimal Fresh+, All Around Cooling, Digital Inverter, Wi-Fi SmartThings
Dimensiuni și greutate
171.5 cm înălțime, 70 cm lățime, 67.2 cm adâncime, 59.5 Kg
Culoare
Argintiu

Designul frigiderului Samsung RT38CG6624S9EO impresionează prin eleganța și modernitatea sa. Culoarea argintie și liniile sale fine se potrivesc perfect într-o bucătărie contemporană. Panoul de control digital și ușile plate cu manere incastrate adaugă un plus de rafinament.

În ceea ce privește dimensiunile, Samsung RT38CG6624S9EO este un model relativ mare, dar compact datorită tehnologiei SpaceMax. Deși necesită un spațiu adecvat pentru instalare, dimensiunile sale sunt optimizate pentru a oferi o capacitate mare de stocare.

Prima mea impresie asupra acestui frigider a fost una pozitivă. Cu un design modern și o capacitate generoasă, este ideal pentru nevoile familiei mele de patru persoane. Compartimentarea inteligentă, cu frigiderul jos și congelatorul sus, facilitează accesul și organizarea alimentelor.

Specificatii Samsung RT38CG6624S9EO – Pareri

Samsung RT38CG6624S9EO frigider 2 usi

Samsung RT38CG6624S9EO se distinge prin specificațiile sale de top, care răspund nevoilor unei familii moderne. Cu un volum net total de 393 litri, acest frigider asigură suficient spațiu pentru stocarea alimentelor. Clasa energetică E indică o eficiență destul de slaba, dar nivelul de zgomot de doar 39 dB demonstrează că funcționează extrem de silențios.

Printre funcțiile sale importante se numără Optimal Fresh+, All Around Cooling, Digital Inverter și controlul prin Wi-Fi SmartThings, toate acestea contribuind la menținerea prospetimii alimentelor și ușurința în utilizare.

Compartimentul Frigiderului: Capacitate și Organizare

Volumul net al compartimentului frigiderului este de 295 litri. Aceasta capacitate este mai mult decât suficientă pentru cele patru persoane din familia mea, oferind spațiu amplu pentru toate necesitățile noastre de stocare a alimentelor.

Compartimentul frigiderului Samsung RT38CG6624S9EO este bine organizat și sistemul de dezghetare automată face întreținerea ușoară. Cu trei rafturi din sticlă securizată și trei rafturi în ușă, am găsit spațiul interior bine segmentat și ușor de accesat.

Sertarul pentru fructe și legume este spațios și menține prospetimea alimentelor, grație tehnologiei Optimal Fresh+. De asemenea, frigiderul oferă o funcție de Super Răcire, care este ideală pentru răcirea rapidă a băuturilor sau a alimentelor proaspăt cumpărate. Alte funcții speciale, cum ar fi iluminarea LED, adaugă un plus de confort și eficiență.

Congelatorul: Capacitate și Funcții Aditionale

Capacitatea netă a compartimentului congelatorului este de 98 litri, suficientă pentru nevoile de congelare ale familiei mele. Această capacitate se dovedește a fi potrivită pentru stocarea pe termen lung a alimentelor.

Interiorul congelatorului este bine organizat, cu două compartimente care permit o segregare eficientă a alimentelor. Această organizare face utilizarea spațiului mai eficientă și accesul la alimente mai simplu.

Un aspect notabil al acestui congelator este sistemul său de dezghetare automată. Această caracteristică este esențială pentru menținerea eficienței și prevenirea formării gheții. În absența acestei funcții, întreținerea ar fi mai dificilă și ar consuma mai mult timp.

De asemenea, Samsung RT38CG6624S9EO dispune de o funcție de Super Congelare. Aceasta accelerează procesul de congelare, fiind utilă pentru alimentele care necesită congelare rapidă pentru a-și păstra prospetimea.

Consumul de Curent

Samsung RT38CG6624S9EO se încadrează în clasa energetică E, indicând un consum destul de mare de energie. Consumul anual estimat de energie este de 245 kWh. Acest consum poate varia în funcție de frecvența de utilizare și de modul în care frigiderul este încărcat.

Nivelul de zgomot este de doar 39 dB, ceea ce îl face extrem de silențios. În casa noastră, frigiderul se află în apropierea zonei de living, și nu am observat nicio perturbare din cauza zgomotului.

Funcții și Tehnologii

OptimalFresh+

Samsung RT38CG6624S9EO este echipat cu o serie de tehnologii avansate care îmbunătățesc experiența de utilizare și eficiența aparatului.

No Frost: Această tehnologie previne acumularea de gheață și reduce necesitatea dezghețării manuale. Efectul este un frigider care menține constant nivelul optim de umiditate.

All Around Cooling: Asigură o răcire uniformă în întregul frigider, menținând temperatura constantă și prevenind deteriorarea alimentelor.

Digital Inverter: Ajustează automat viteza compresorului în funcție de nevoile de răcire, contribuind la reducerea consumului de energie și la prelungirea durabilității frigiderului.

Optimal Fresh+: Permite reglarea temperaturii în sertarul dedicat, optimizând condițiile de depozitare pentru diferite tipuri de alimente, cum ar fi carne și pește.

Wi-Fi SmartThings: Oferă posibilitatea de a monitoriza și controla frigiderul de la distanță, prin intermediul unei aplicații mobile. Aceasta funcție este utilă pentru ajustarea setărilor și primirea alertelor.

Panou Control și Funcții

Samsung RT38CG6624S9EO dispune de un panou de control digital, ușor de utilizat și intuitiv. Acesta permite ajustarea rapidă a temperaturii și accesul la diverse funcții.

Funcțiile disponibile includ:

 • Iluminare LED: Asigură o vizibilitate excelentă în interiorul frigiderului, fiind eficientă din punct de vedere energetic.
 • Sistem avertizare ușă deschisă: Este o funcție de siguranță utilă care emite un semnal sonor dacă ușa rămâne deschisă, ajutând astfel la conservarea energiei și a temperaturii interioare.
 • Control Wi-Fi: Permite gestionarea setărilor frigiderului de la distanță prin intermediul aplicației SmartThings, oferind comoditate și flexibilitate.
 • Twist Ice Maker: O metodă simplă și eficientă de a produce gheață, care se dovedește a fi practică în momentele când ai nevoie rapid de gheață.

Programul Modul Vacanță este o altă caracteristică remarcabilă. Atunci când frigiderul este în acest mod, consumul de energie se reduce semnificativ, ideal pentru perioadele când suntem plecați pentru mai mult timp.

Pe langa combinele frigorifice Samsung, veti descoperi tot felul de alte aparate frigorifice in oferta lor. Aici as mentiona frigiderul cu doua usi Samsung RT35CG5644S9EO, dar si side by side-ul cu French Door Samsung RF48A401EB4/EO. Mi-a placut si Samsung RT42CB662412EO, acest frigider avand usa din sticla alba.

Plusuri Samsung RT38CG6624S9EO

 • Capacitate mare de 393 l
 • Design elegant și modern
 • Tehnologie No Frost
 • Funcții avansate de răcire
 • Control inteligent Wi-Fi
 • Sistem de avertizare pentru ușa deschisă

Minusuri

 • Clasa energetică E, nu cea mai eficientă
 • Dimensiuni mari, necesită spațiu amplu
 • Lipsa dozatorului de apă

Concluzia

Samsung RT38CG6624S9EO este un frigider remarcabil, potrivit pentru familiile mari care caută un aparat frigorific cu capacitate mare și funcții avansate.

Principalele sale avantaje, cum ar fi capacitatea generoasă de 393 litri, tehnologia No Frost și controlul inteligent Wi-Fi, îl fac o alegere excelentă. Cu toate acestea, clasa energetică E și dimensiunile sale mari pot fi considerate dezavantaje pentru unele gospodării.

Acest frigider este ideal pentru cei care pun preț pe spațiu și funcționalitate avansată, dar pot avea nevoie de un spațiu mai mare pentru a-l acomoda.

Vezi pretul de azi